Komentari na vest

Došao kao 'prikolica', brat koji ništa ne zna... Sad ide da zameni Belingema

D

Dobar Loš Zao

pre 10 meseci

Nastavak pustošenja njihove konkurencije u Bundesligi. O pojačanjima koja bi mogla uzdrmati Bayern ni govora
B

Brko

pre 10 meseci

Unatoč svim odlascima, Leipzig ima jači sastav od Dortmunda. Leverkusen također, ali vidjet ćemo hoće li Alonso uspjeti držati kontinuitet. Ona epska sramota protiv Mainza neće tako lako izaći iz glava igračima Dortmunda, pogotovo ne sa ovakvim prosječnim pojačanjima. Možda, ali samo možda iz izvuče Sančo ukoliko stvarno dođe i vrati staru formu. Ogroman uspjeh bit će im prolazak grupne faze, to je maksimum maksimuma. O 1/4 finalu nema priče.
Z

Zaza Paculia

pre 10 meseci

Lajpcig je mnogo izgubio na kreativnosti, Soboslai, a pogotovu Nkunku su kreirali najveci broj prilika za gol. Wermer nije ni blizu da vrati formu... Lajmer je bio oslonac, a ukoliko ode i Gvardiol, to ce biti dosta slabija ekipa... Ocekujem i od Dortmunda i od Lajpciga da dovedu po jednog nosioca, mozda da neko krene po Virca... Sve u svemu, bice setnja Bajerna do titule...
d

duc

pre 10 meseci

Taman posla da spomenete da su obojica brace bili u Sitijevoj skoli. Siti se spominje samo u negativnom kontekstu.
V

Vladimirc

pre 10 meseci

Nema pozitivnog koteksta. Predstavnik su, uz PSŽ i sada Njukasl, svega sto ne valja u fudbalu.
d

duc

pre 10 meseci

Ne, Vladimire, to sto ti ne zelis zbog svoje mrznje da sagledas stvari objektivno, ne znaci da si u pravu. Siti je klub koji ubedljivo, ali ubedljivo najbolje posluje vec duzi niz godina i to ce raditi jos dugo, razvija i pomaze lkalnu zajednicu i jos mnogo stosta sto ne vredi spominjati konzervi poput tebe koja ne zeli da prihvati istinu.
G

Gost656

pre 10 meseci

Hahaha koji naslov:D