Došao, video, odbio! Da Silva neće u Trabzon

Vreme čitanja: 2min | čet. 21.06.18. | 16:44

Šta to znači za Crvenu zvezdu?

Došao, video, odbio!

Samo dan pošto je u turskoj štampi osvanula vest da je Damijen da Silva sleteo u Trabzon kako bi završio transfer u klub iz grada na obali Crnog mora, stigla je najnovija vest - francuski štoper odbio je da potpiše ugovor!

Izabrane vesti

Mada je praktično sve bilo dogovoreno, pre svega trogodišnji ugovor u vrednosti 700.000 evra po sezoni, Da Silva se u međuvremenu predomislio i izgleda da od transfera neće biti ništa. Osim ako ponovo ne dođe do nekog velikog obrta! 

Generalni direktor Trabzona Hajretin Hačisalioglu otkrio je da je transfer na pragu propasti, samo nekoliko dana pošto je izjavio da mu nije jasno šta se dešava sa dojučerašnjim štoperom Kaena
"Ništa još nije definitivno. Seli smo sa Da Silvom i njegovim agentima i predočili ponudu. Oni su načelno prvo prihvatili, ali sada postoji velika verovatnoća da do transfera neće doći", poručio je Hačisalioglu, a prenosi CNN Turska.

Šta bi to moglo da znači za Crvenu zvezdu? Činjenica je da srpski šampion i dalje traži kvalitetnog štopera koji će zameniti donedavno neprikosnovenog Damijena le Taleka, a dovođenje partnera Vujadinu Saviću biće prioritet uz angažovanje plejmejkera koji će odmeniti Gelora Kangu. Kako smo nedavno pisali, Zvezda je bila spremna da Da Silvi ponudi ugovor s minimalnom platom od 600.000 evra. 

Podsetimo, Crvena zvezda je u dosadašnjem toku prelaznog roka zvanično dovela Nikolu Stojiljkovića, Dejana Melega i Dušana Jovančića, a onda dogovorila i trogodišnju saradnju sa Milanom Jevtovićem.

Foto: Action Images


tagovi

Damijan Da SilvaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara