Šta se dešava sa Zvezdinom željom Da Silvom? Ne znaju ni u Trabzonu...

Vreme čitanja: 1min | sub. 16.06.18. | 20:48

I dalje je sve u magli...

Šta se dešava sa Damijenom Da Silvom, štoperom koga je Crvena zvezda naciljala kao naslednika Damijena Le Taleka u napadu na Ligu šampiona?

Iskusni štoper Kaena bio je viđen kao igrač za koga je srpski šampion planirao da probije sve finansijske barijere i ponudi mu ugovor sa minimalnom platom od 600.000 evra godišnje, ali je onda u Turskoj osvanula vest da je on već dogovor trogodišnji ugovor sa Trabzonom na 700.000 evra po sezoni.

Izabrane vesti

Međutim, od tada je sve stalo...

Klub iz grada na obali Crnog mora apelovao je da što pre želi da zatvori transfer francuskog defanzivca koji će uskoro postati slobodan igrač, ali je sada cela priča skrivena pod velom tajne.

Naime, iz uprave Trabzona nedavno su priznali da su Da Silvini agenti počeli da otaljavaju posao oko realizacije transfera zbog ponuda drugih klubova, ali sada je generalni direktor Trabzona Hajretin Hačisalioglu priznao da niko ne zna zašto je posao stao.
„On je jedan od igrača koje zaista želimo, ali i dalje nema jasne slike o tome šta se dešava. To je posledica toga što nemamo jasnu sliku kakve su Da Silvine namere ovih dana. Želimo da ga dovedemo, nije korektno da budemo u ovoj poziciji“, rekao je Hačisalioglu.

Da li je na pomolu veliki obrt u slučaju Damijena Da Silve i selidba u Ljutice Bogdana?

Foto: Action Images


tagovi

Damijan Da SilvaLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara