Drama u Votfordu: Navijač imao srčani zastoj, meč prekinut na pola sata

Vreme čitanja: 1min | sre. 01.12.21. | 21:53

Hitna pomoć reagovala na Vikaridž Roudu, ali i na meču između Sautemptona i Lestera

Ozbiljna drama odigrala se večeras na Vikaridž Roudu, ali je srećom sve okončano sa pozitivnim vestima. U 12. minutu prekinuta je utakmica između Votforda i Čelsija, nakon što su igrači signalizirali glavnom arbitru Dejvidu Kutu, da je jednom navijaču domaćih pozlilo na tribinama.

Ustanovljeno je da se radilo o srčanom zastoju, a pre odlaska u hitnu službu, važan deo posla odradile su medicinske ekipe dva tima. Izveštaji ostrvskih medija kažu da je prvi igrač koji je alarmirao sudiju i skrenuo pažnju zvaničnika bio bek Čelsija Markos Alonso.

Izabrane vesti

Ubrzo nakon situacije, dvadesetak redova tribina ispod dešavanja su ispražnjeni i tako je bilo sve dok nije objavljeno da je navijač Votforda u stabilnom stanju i da se nalazi u najboljim mogućim rukama, kao i da meč može da bude nastavljen. Prekid je trajao tačno pola sata, posle čega je utakmica ponovo krenula.

Dodatnu neprijatnost na večerašnjim mečevima u Premijer ligi predstavljala je i vest koja je stigla iz Sautemptona, gde je početak drugog poluvremena odložen, takođe zbog reakcije hitne pomoći na tribinama. Ipak, drama je trajala znatno manje nego u Votfordu, a jedan navijač je u svesnom stanju prebačen u bolnicu.


tagovi

Markos Alonso

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara