Komentari na vest

Drezgićev procvat na plećima Pankova

M

Mutommbo

pre oko 1 godinu

Uvek je dobro za ekipu da bar jedan štoper bude iskusan i staložen ali i da jedan od dvojice bude miran na lopti i tehnički dobro obučen. Drugi treba da juriša i da "kida po terenu". Zato je Pankov idealno došao za ovaj tim Čuke. Automatski i bekovi dobiju tu sigurnost sa sigurnim štoperima. Partizanov napad je delovao tako inferiorno na ovoj utakmici. Mislim da će Čuka u kvalifikacije za LŠ i realno imaju tim sasvim konkurentan za LK, gde se grupa relativno lako prođe. E sada što će onda igrati grupnu fazu LE, tu je mnogo bitan i žreb kako bi bili bar treći u grupi. Da dobiju dva jaka tima i neki koji je u raspadu da mogu da ga preskoče za treće mesto.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

U suštini priča o razlici izmedju Zvezde i ostatka lige, što je katastrofa i ne vodi nikuda!
P

Petrinjo827

pre oko 1 godinu

Dokaz da bi se nas drugi i treći tim lagano prošetali do titule i činjenica zašto nemamo nijedan poraz godinama.. Jednostavno odgroman je jaz između Zvezde i ostalih timova.. Simic, Lučić, Pankov, Ilic, Radulovic i mnogi drugo, sve nosioci i glavni igrači u drugim timovima a kod nas teško i na klupi sa su mogli da sede.. Tužno ali istinito.
J

Jagnjilo

pre oko 1 godinu

Peti stoper Zvezde pojeo oba napadaca Partizana (startera i rezervistu).
e

elibri

pre oko 1 godinu

Sve govori cinjenica da je jedan stoper koji nije mogao da se izbori u Zvezdi bolji od svih stopera Partizana.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

Pankov uopste nije los igrac, i mogao je daleko vise da pruzi Zvezdi da je imao vise prostora za igru, ali tesko je do tog prostora dolazio. Sada su doveli Spajica, plus ako Dragovic ostane, uz Erakovica ako i on ostane, Lekovica, bice tesko opet do minuta. A znaci imati iskusnog igraca u ekipi. Drezgic bio ocajan na onom cuvenom mecu Cuke i Partizana kad je Ilic radio za goste, Rikardo preko njega imao 3-4 sanse za 10 minuta. Sad nisam gledao, ali ako je toliko dobro odigrao, znaci da je veliki napredak napravio, sto je odlicno za njega, Cuku...
Z

Zvezdarac

pre oko 1 godinu

Pankov je vrlo dobar igrač, ali mu dođe nekada žuta minuta i napravi totalno nerezonski potez. Može komotno igrati i u jačim ligama samo malo da poradi na koncentraciji.
2

2305

pre oko 1 godinu

panjkov nije los ali to znaci da nije ni dobar.barem nije za zvezdu a ovako po nasoj ligi korektan
B

Brdo

pre oko 1 godinu

Kovačević i Šapić bili štoperski par tog dana. Drezga ušao pred kraj jer bi Kovačević bio isključen
C

Cupin

pre oko 1 godinu

Nemoj samo da se vraca u Zvezdu i bice odlican!
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@brdo - ne bi Kovacevic bio iskljucen, nego je stavio Rikarda u dzep, pa je Sale reagovao i ubacio Drezgica da Rikardo prodise.
G

Gosthjk

pre oko 1 godinu

@2305 - Pa u ekipi treba imati i igrace koji ce da igraju uglavnom u domacem prvenstvu. Jer ne mozes uvek sa istih 11 zbog umora, povreda, i slicno. Tako da su nam igraci kao on ili Pavkov zapravo potrebni, i mnogo su uticali na to da lagano uzimamo titule prethodnih godina.