Komentari na vest

Dudić: Žao mi je što nije bilo penala, imali smo plan... Neki igrači do juče u drugoj ligi, a danas pred 10.000 ljudi

a

aloooooouuuuu

pre 9 dana

Ko je bre ovaj i šta je u karijeri osvojio pa da svaka druga vest iskače ova glava? Dečko poleteo kao da je osvojio LŠ, strašno... Pa Zvezdini igrači i treneri nisu baljezgali 91. godine po novinama kao ova nistarija. Šta je bre ovo ljudi, dokle će se javljati propaliteti i uzimati pravim trenerima mesta? Gde je jedan Rajevac, Klinčarski i druga imena?
C

Ciga grobar

pre 9 dana

Smiri se, ovo nije vest o tvojoj crvenoj petokraci, ceo sajt su vesti o crvenim petokrakama i partizanima i sad gnojite i ovde svojom boleštinom, ne može ijedna vest bez vaše bolesti da prođe, širite je na sve. Za vaše utakmice samo još tetkice iz kluba ne daju izjave.
S

S1

pre 9 dana

A sto su neki docekali da Radnicki izgubi pa da izadju iz ormara i rupe
D

DusanRsrs

pre 9 dana

Posle cestitatanja 1 marta Alijinoj secesiji nista ne iznenaduje u zemlji Srbiji
V

Versace

pre 9 dana

Menjate trenera. Zakuvao vam je čorbu bezveze. Niste vi takvi.
I

Igorgost

pre 9 dana

Fedja više sreće u Kupu Alije Izetbegovića.
н

нс бој

pre 9 dana

Зашто нема Бандовићеве изјаве.
M

Ma da bre to

pre 9 dana

Covek koji posle 5 komada popijenih na marakani izjavio da nijedan navijac ne zeli da vidi da mu tako klub pobedjuje, e moj care, dobar si, malo se i lozis, ali nijedan navijac ne zeli da cuje trenera koji izjavljuje da je steta sto nije bilo penala....cirkus. trazio si vise navijaca, dosli ljudi, ti nista!
h

halo

pre 9 dana

I ništa pogrešno izjavio nije, pogotovo pošto se zna za koju je utakmicu ta izjava bila, nema potrebe da spinuješ zato što je čovek ubo u živac. Ti ako si srećan što najjačoj Zvezdi od Barija treba 4 derbija da sruši otpor partizana protiv kog su statistiku nabijali azerbejdžanci i ribari, svaka čast, ali nemoj za 6-7 meseci kad opet ispadnemo iz Evrope zato što smo promašili milion i jedan zicer da bude "jao ne pa kako to jao uvek nam fali te sreće, a i sudija nas malo pokrao realno".
K

Kdjejeje

pre 9 dana

Ubio se ta naslednika Ljuljaj moga! Ubio se...Federalac- Jugosloven ( al malo morgen) , večiti bundžija, reformator kog niko ništa ne pita, opozicija svemu i svačemu (al malo morgen) ...Poštovani ljubitelji fudbala i nogometa u Srbiji pred vama je jedna i jedinstveni Peđa i Hasan Dudić ( 2 u jedan)!
R

Rubikova kocka

pre 9 dana

Eno tražite raspali Hajduk idi tamo pa čestitaj dan koji čestitas
М

Млада Босна

pre 9 dana

Браво за коментар! Дудић је у сред Шумадије у уживом преносу искористио да честита "дан независности бих", који се се обележава 1. марта, а зна се шта се догодило на дан са Српским сватом испред цркве на Башчаршији! Шта би било када би наш тренер у федерацији или у кроацији поступио слично??
I

Izvadi balvan iz oka svog

pre 9 dana

Što da ne čestita u zemlji gde četnici navijaju za crvene petokrake? Jesi i ti taj veli Srbenda četnik koji navija za crvenu petokraku? Šizofrenija treba da se leči, pa kad se bude zdrav onda se može tražiti red i poštovnje od drugih.
Č

Čarapan

pre 9 dana

Ti bi mogao i knjigu da napišeš, pošto si naprasno postao mnogo pametan.
G

GostiHilti

pre 9 dana

Kakva glupa izjava žao mu je što nije bilo penala!
d

d.g.

pre 9 dana

Zašto nisi nastavio sa svojom ofanzivnom filozofijom pa ako pukneš bar ti nije žao. Razumem da su glavni igrači povređeni ali ovoliko rezervisano ne razumem. Baš zbog tog pristupa Voša zasluženo ide dalje.
c

cccc

pre 9 dana

alibi trener.
B

Baxter88

pre 9 dana

Dokaz koliko je taj Radnicki tim srece i nista vise, ozbiljniji ritam njima se povredila 4 igraca a ovaj folirant od trenera molio Boga za penale....
С

Сале2323

pre 9 dana

Не може се Феђа са 14, 15 играча играти ниједна лига и куп заједно. Изгледа да управа Радничког није веровала да ћете играти оволики број јаких утакмица, па верујем да зато и није довела адекватне замене првотимаца. Сад, како ћете са истрошеним и повређеним играчима одиграти још 6 утакмица у првенству, а да останете у борби за Европу, велико је питање. Али, са срећом нека вам је, свака част на овим резултатима и да вас Крагујевчани и даље подржавају у великом броју.
B

Baxter88

pre 9 dana

Koja bre Evropa?! Cuka, Vosa i TSC su Real Madrid za njih da se ne lazemo!
l

ljubine livade

pre 9 dana

@Baxter88... taj Real Madrid Čukarički izgubio pre neki dan na Čika Dači, i kasni za Radničkim 5 bodova, samo kažem. A tini dalje kmeči kako Radnički ima sreće i samo sto se nije raspao
С

Сале2323

pre 9 dana

Раднички како рече Перовић, имају буџет нешто испод 2 милиона евра, али ајде да заокружимо на 2 милке. ТСЦ и Чука ове сезоне нису испод 5 или 6 милиона, Воша кажу има још више и ти си нашао да поредиш Раднички са њима. Уместо да се радујемо што имамо још један екстра тим, ми га пљујемо. Сва подршка за Раднички, његову управу, тренера и стручни штаб. Само знај, уђе ли Раднички у Европу, буџет иде достааааа изнад!
L

Lolol

pre 9 dana

Pa šta sad? Problem pune tribine, druga liga igrači??Koji penali, što niste igrali fudbal? Već ste izašli kao grupa malih devojčica
l

lolčina

pre 9 dana

I na penalima bi puko i to lagano, jer su tvoji igraci em fizicki u raspadu, em su se mentalno poplašili svi od reda. U Voši bar ima nekih iskusnih koji su prolazili kroz ovakve utakmice, pa i veće dosta.
T

Tolko mi je drago

pre 9 dana

Drago mi je da ste izgubili i nikad mi nije bilo draže.Samo zbog tvoje kukavicke igre i činjenice da se kući pred 10.000 ljudi branite i pokušavate da ubijete utakmicu i dodjete do penala.Ovo je fudbal nije kamenolog.Dosta više antifudbala svako ko se brani treba ga primi u 90om onako najslađe pa da vidimo dal će se brane i leže po terenu il igraju fudbal
l

ljubine livade

pre 9 dana

@Toliko mi je drago.... eto, barem te je Fedja usrećio.
v

v1ad

pre 9 dana

I zato je i izgubio u 93em minutu. Igras pred 10,000 svojih navijaca i igras na 0-0.
G

Gost emisije

pre 9 dana

Pa hahahaa ,ti si hit,plan za penale kakav,da vi sutirate a Vosa ne!?