Komentari na vest

Dug Partizana je 50.000.000 evra

5

56789

pre 28 dana

VAZURA UKRADE 5 MIL EVRA I ONDA MU DRZAVA DAJE NARODNE PARE. SRAMOTA
M

Milojko1

pre 29 dana

Jel prebacio lazov pare, izgleda da jos nije
E

Elez

pre 29 dana

Hvali ti! Jako si dobar cova
B

Bida

pre 29 dana

Skrecete paznju sa ultra kopa i sinise malog dzabe to radite kada se sve zna u srbiji
N

Napred braćo tifusari

pre 29 dana

A zašto država uopšte daje pare Partizanu? Ne mora i ne treba. Zašto ne dopusti privatizaciju? Svojevremeno je Predsednik rekao kako nema snage da to izgura. To je bilo jedini put, jedini, da je rekao da nešto ne može. Navijačka baza Partizana je najveća sila i ona hoće privatizaciju, s obe ruke, i zašto nam ne učini? Da li je moguće da mu vođe navijačkih grupa to ne dozvoljavaju? Kako je moguće da su oni možda jači od države? Ne bih rekao. Ko su ti zbog kojih se nema snage ići u privatizaciju? Naš Partizan je bušan, dužan, ali siguran sam da tamo negde iza ćoška viri neki poslovan čovek, ili grupa njih, koji bi ipak kupio klub i video svoj interes. Oko toga nemam dilemu. Niti slavim ovih 3,2 mil, niti me to ne interesuje, bolje da nije ni dao. A pevanja pesmica će biti i dalje, nismo mi miljeničin sever, a nemamo ni toliko miliona razloga.
M

Ma samo

pre 29 dana

ne znam kome treba klub poput Partizana,da bi bacao pare možda i ulaze u praistorijski lavor.
B

Boske75

pre 29 dana

Ovim ptezom države i FSS, prvensto je postalo neregularno! Svaki klub na svijetu ima problem da obezbijedi budzet za plate, premije, porez. Samo jedan klub na cijelom svijetu, ne mora da brine, drzava i fudbalski savez sve placaju umjesto njh.Na upravi FK Partizan je samo da prevari igraca da potpise ugovor.Nije mi jasno kako ostali klubovi ne dignu glas!
B

Bnm

pre 29 dana

SAD JE KONACNO JASNO SVIM LJUDIMA U SRBIJI KOJI TACNO KLUB FINANSIRA DRZAVA!
@

@BnM

pre 29 dana

To je druze od 2014 jasno da jasnije ne moze biti kada je u posleponocnim satima u ul. Ljutice Bogdana, sa probrannim drustvom krocio duh iz Cipuljica..
K

Kalcopolista

pre 29 dana

Cekaj bre malo..do jucer su bili prvi, sada su drugi. Znaci ako nisu prvi nesto nije u redu i treba im sipati drzavne pare kao u bure bez dna? Otkada je drugo mjesto signal da se milioni trebaju slivati u klub koji titule video nije cak 7.god za redom a LS preko 20 godina...Zasto se ne pomaze Vojvodini, Spartaku, Radnickom?? Zasto bas prtizanu koji nista zivo da osvoji ne moze! Da mogu jos jace da pljuju po drzavi, vlasti, narodu i skandiraju hrvatima u areni?
O

Oscar

pre 29 dana

Druže tebi nije dobro, gde si ti video da partizanovi navijači skandiraju protiv svog naroda?
l

ljubex

pre 29 dana

Planiram da tuzim drzavu. Kao poreski obveznik izdvajam pare u budzet drzave i nezelim da pomazem Partizan. Ko ima pravo da daje te pare, jesu li to privatne pare? Ja svoje pare zelim dati recimo Javoru ili Mladosti, hajde i njima da damo po 3-4 miliona evra.
A

Afrodizijak Monamur

pre 29 dana

Evo, ti tuži državu zbog novca koji uzima od tebe za Partizan, a ja ću da je tužim za novac koji uzima od mene za Zvezdu, na sto načina. Oboje plaćamo porez, doprinose i ostala davanja prema državi, da li je tako: Na kraju ćemo videti ko će više potraživati i dobiti. Bojim se da bi ti vozio Punto a ja Audi 6 od tih para. Inače se, u principu, slažem sa tobom, ne treba davati nikome.
J

Jelenko P

pre 29 dana

Kako ne kaze nista o dugu FK CZ-a koji , po rijecima uvijek dobro upucenog Ognjena KOROMANA, iznosi STOTINU I SEDAMDESET MILIONA EURA iako im drzava DAJE DESETOSTRUKO VISE nego Partizanu. Njima ne treba strucna pomoc jer zna da ce im i dalje davati koliko oni hoce jer je on njihov vodja.
U

Upućen

pre 29 dana

Dobro upućen u rakiju hahahha. Po njemu je sve u državi i Zvezdi bilo predivno dok je bio na plantom spisku Zvezde. Lik je težak krindž u svakom smilsu, prosto proširenu rečenicu ne zna da sklopi. Neka proba na graževini pošto mu ne ide da bude ni funkcioner, ni trener, ni političar, treba tu ipak neku knjigu pročitati.
P

Portista

pre 29 dana

Ovog lažova ste i na sajt stavili. Zbog toga, od danas neću više biti pratilac vaših vesti. I aplikaciju vašu deinstaliram. Sportski pozdrav i ugasili se da Bog da.
P

Patojicaaaa

pre 29 dana

Gasi klub!
B

Bida

pre 29 dana

Takoje finansirajuga od osnivaca krcuna do danasnjeg vodje iz nemanjine
O

Ostojica aaaa

pre 29 dana

Gasi to bre vise.. Kakav partizan I jna, to više ne postoji. Gasi klub i daj stadion državi, čini i jeste.
b

batabane

pre 29 dana

Ja ne znam ,nisam u mogucnosti, da znam.Ali proverno znam,da sve što Vučic kaže je apsolutno i samo apsolutno, suprotno .I da nije ova vest o pomoci Partizanu, malo bajata, a upotrebljavaju je kad im potreba.Po meni da opravdaju prodaju titule od strrne Partizana.Jer i pre par meseci su dali oko 1,5 ili 2 mil. E.Sad opet 3,2.Ko u to veruje nek veruje.Rade šta hoce,šta kažu da je istina ,samo je to istina.Skoro odem u Jetel, da iskoristim tu reciklažu od 15 000 din, za tri stara uredjaja.Odnesem tri stara telefona,oni naprave produženje ugovora,i kao zaračunaju tih 15 000,za reciklažu.Ja mislim , vučiceva , državna insizucija,ništa ne proveravam.Kad posle razgovora sa prijareljem proverim cene tog utefjaa,u Tehnomediji i Gogatronu,vidim da ni dinara nisu skinuliod pune cene,vec su izgleda na cenu utedjaja unapred i sigurno dodali 15 000,pa posle ih kao smanju .Pa jel to noalno.
S

Selotejp

pre 29 dana

Po tvom komentaru sto si napisao niko tebe nije zajebo nego si ti druze glup
п

потпорни зид

pre 29 dana

Веллики шеф има хемороиде на уснама...
Č

Čim

pre 29 dana

Je on rekao 50 mil. Tu dodajte još 30, to je samo da nas uteši.
т

то си чуо

pre 29 dana

у "После ручка"??
ј

јел истина да је

pre 29 dana

Маракану изградио Ђенерал Драгољуб Михаиловић са неимарама које му довео унук Радоша Бајића,и да онај тенк код севера није тенк ЈНА већ тенк који је направила одступница Павла Ђуришића???
A

Andjus BBRS

pre 29 dana

tacno je,samo nije unuk Radosa Bajica vec deda,a tenk su napravili od kajle Zeljka Raznatovica Arkana..
B

BWA..

pre 29 dana

i sve na Terzica, Partizan je sampion...
Б

Бити Гробар

pre 29 dana

је стање духа,ал црвени четници то не могу да схвате....
B

Biti

pre 29 dana

Grobar je stanje jugoslovenstva i ludila u kojem vi živite. Još uvek ste JSD, a ta država ne postoji 34 god. To ne može niko živ da objasni.
R

Realan 2

pre 29 dana

Dok on I njegovi strucnjaci nisu usli u Klub uzimale se titule I igrala evropa... Nije zabelezeno od raspada sfrj da fkp bude cetvrti Kao prosle sezone... Sad kad je zakopao Klub, Kao dosao da spasi...
B

BokiUSA

pre 29 dana

Dok on nije dosao u klub bio je Tole I to vam je odgovaralo. Kada smo svedeni da prosimo na brojevima na dresu. Gde ste sami sebi svirali penale a golove davali I nogama I rukama. Gde su nam igrali Tutorici I Brigeli a kod vas prelazio Kleo I slicni. Tako da... ne ponovilo se. Tacno ste tu gde i pripadate. I ovo vas guraju da nebi bilo gasi svetlo motaj kablove.
D

Dogorelo

pre 29 dana

Gasi profesionalni fudbal u Srbiji.. Dosta je
N

Nordsjeland x6

pre 29 dana

Državni projekat: pokloniš im stadion, ne plaćaju porez, nemaju za licencu, duguju preko 80 miliona evra... Pa gde je kraj kriminalnom poslovanju rukovodstva i bezobrazluku razuzdanih jsd navijača kojima je za sportske neuspehe glavni krivac čovek koji im daje i šakom i kapom ?!
у

уморан

pre 29 dana

си...
O

Ok

pre 29 dana

To za peder rekao im guru sto ih vodi u setnju a ljubav je naplatio preko suda do poslednje pare.
N

Nedeljko Kokot.

pre 29 dana

Nemoj da se javljate više, u rupu da se sakrijete naredne 4 godine...sram vas bilo,kao fol ovamo "nemate para" za licencu a hvalili se kako su zaradili 10 mil od prodaje igraca pre pola godine. Kako bi vas ostavio da ne igrate Evropu u opste i propadnete kao i mi 2014 što je nismo igrali iako smo osvojili Titulu,jer tad drzava nije htela nista da nam pomogne i plati licencu kao vama 10 godina za redom sto redovno placa!
@

@

pre 29 dana

Izbacili su vas zbog laziranja finansijskog izvestaja retardu
C

Cinjenica

pre 30 dana

Stvarno nema smisla sta ovi sa juga vise rade i pisu to je sramota,prvo predsednik Srbije je kakav takav je,u javnom obracanju narodu izneo ISTINU da je FKP duzan vise nego CZ i da su u minusu preko 50+miliona evra, sto su kasnije i potvrdili ovi njihovi iz uprave iz Humske,drzava daje FKP 3,2 miliona za licencu pod uslovom da udje drzavna komisija i da im napravi program i plan vracanje duga, e sad pre pocetka sezone taj isti prtizan nije imao struju,grejanje,vodu,gen.sponzora..itd i drzava im platila 2 mil za nijansu slabiji teren nego CZ kojoj je Uefa platila najbolju podlugu,takodje ovima iz Humske je drzava prolongirala i dug za struju AV im je nasao Kineze za gen.sponzora itd... pritom setite se kad je zuta lopuza Tadic bio na vlasti kako je on to resavao, niti je pomagao CZ za licencu niti davao ikakve pare, ali je zato FKP igrao kvalif. za LS umesto CZ iako nisu imali gen.sponzora pa im je Tadic sredio kradju veka dil sa EPSom koji je tad finansirao prtizan pod pritiskom,sad ovi lazni "cigani"sto pljuju Terzica podsetio bih ih,da je taj isti Terzic osvojio cak 8 titule u zadnjih 9 godina,igrao TRI LS i 5 LE,sredio i renovirao Marakanu,napravio 5 novih terena za omladince,promenio reflektore i video bim,gradi se fudbalska akademija pored Marakane..itd itd niko nas ne juri za pare a i zasto bih kad smo samo ove sezone od direktnog ucesca u LS, plus prodajom Azarova,Mitrovica,Mijatovica i Nedeljkovica CZ je prihodovala preko 60+ miliona evra, tako da dusmani lupetaju lazi i propagandu kao ludi Zeljko Pantic tzv ludi Zeks da nas toboze drzava finansira i slicno a 80% novca dobijamo direktno od Evrope i UEFE. I sam AV je juce izjavio da ova dva kluba ne mogu da se porede zato pre nego sto pocnete da vredjate i lupate malo se pre toga informisite i pogledajte odakle CZ da plati dva igraca 10 miliona a ona prodala Mijatovica i Nedeljkovica za preko 20+ miliona jos plus 30 mil od Lige Sampiona,znaci sve jasno ko dan zasto Zvezda ima vise novca nego klub koji LS nije igrao vise od 20 punih godina!
R

Realan 2

pre 29 dana

Kako znas da je predsednik rekao ISTINU? Coveka slaze kako otvori usta...
M

Marko89

pre 29 dana

Mozes onda druze da mi objasniš posle silnih transfera i toliko igranja evrope kako smo u dugu bar 30 miliona?! Ajde molim te napiši nama koji smo “lažni cigani “ kako si rekao.
r

raw

pre 29 dana

to bi se za tebe moglo teci pre nego sto pocnes da lupas proveri cinjenice 1.gde su kineski sponzori???(sanjao si nesto.ili procitao u informeru?) 2.za vreme tog zutog ste dobili gasprom zato ne laprdaj! 3.nije zuti svoje prvo utemeljenje na vĺast poceo pod partizanovim grbom....nego neko drugi napredni i pod drugim grbom(ima snmcii dostupni pa proveri!) 4.ni famozni marjanovic nije slao drzavne avione po pojacanja i trenere! (cinjenica) 5.ko je u vecem minusu to ce tek da se vidi kad padnu famozna oprastanja i famozne pozajmice(onaj sto ne duguje on i ne pozajmljuje! cinjenica zar ne?!) 6.o coveku koji je bezao od zakona jer je #nevin# suvisno je pisati nema on samo 8 osvojenih titula ima on i 2 upisane u jednu sezonu........pa kad je tako sposoban sto urnisa ofku?? video si kako ostaje pustos kad on digne sidro......ako nisi dobro video imaces prilike da gledas......uskoro poźz
s

slavuj

pre 29 dana

@ činjenica je da si ti klasični navijač CZ i da iznosiš ono što tebi i tebi sličnima odgovara. Prije neku godinu i sam predsjednik Vučić je rekao da je i sam iznenađen koliko se više daje CZ u fudbalu u odnosu na Partizan i odnos je bio 50 prema 5 u milonima Eura. Tada je rekao da se u košarci daje podjednako. Podsjetio bih te kao i slične tebi koliko vam je otpisano duga. Stečaj Agrobanke bar 20 milona, Marfin banka 5, dugovali ste za struju i vodu 2,5 milona eura , a nikada ne čusmo da ste to platili. Da ne govorimo o tome da vam je Dunav osiguranje plaćao onog trenera Portugalca . Deset milona od fantomske firme sa jednim zaposlenim za porez, a iza svega stoji Milija Babović, inače grobar. Grad vam je davao mnogo veće cifre od ovih koje se pominju za Partizan. Busate se sa nekakvim zaradama a dugujete koliko i Partizan. Davanje novca za licencu Partizanu pokazuje koliko državu interesuje stanje u klubu a javno se iznosi visina duga 50 milona. Ko je dug napravio, ima li tu kriminala i kako vrhuška kluba i nakon toga opstaje? Biti drugi, treći ili četvrti je obaveza onih kojima se ovakvim uplatama kupuje pozicija i vrijeme. Zašto se nije održala skupština , zašto klub ima predsjednika u ostavci već godinu? Zašto se krši statut zbog neodržavanja izborne skupštine? To državu ne interesuje već daje novac da bi oni koji su srušili klub nastavili sa radom. U CZ vanredna sjednica u ponoć i imenovanja, a u Partizanu eto dopustili su da uđu " naši stručnjaci" da snime stanje, očekujemo još i pohvalu za " uspješnu poslovnu politiku" kluba izbor mlađanog Vazure za menadžera godine. Fuj!
m

mb87la

pre 30 dana

Valjalo bi da neko malo i odgovara zbog katastrofalnog vodjenja sportskog udruzenja. Ovo su pare svih gradjana Srbije.
F

FM

pre 30 dana

Cek, cek, jel' Partizan drzavno vlasnistvo ili nije? Kako to sad "dozvolili su da dodju nasi eksperti" itd. Jel' to Partizan dodje nesto kao San Marino u Italiji, odvojen od drzave? Jel' drzavne sluzbe moraju da se najave kad dolaze u Partizan ili mogu da udju bez kucanja jer je to ipak drzavno vlasnistvo? To sve nije moglo da se proveri kad je SNS dosao na vlast i da se lepo uspostavi sistem ozdravljenja kluba? Tolike godine kao niko ne proverava vec samo Vazura i onaj debeljko sto se valja u snegu vodili klub u dugove? Nesto kao Piksi u Zvezdi? Pa ko koga tu zeza?
H

Hahahah

pre 29 dana

Ma price za malu decu... On ih zamolio... A ko ih je u Klub?
S

SB

pre 30 dana

Treba samo da se zapitamo zasto nema zakona o privatizaciji u sportu, zasto je bas tu zapelo. Posto nasi najveci klubovi "samo kostaju para" i " rupe su bez dna". Zasto se za sve ove godine, odkad je on na vlasti i otkad drzava trpa u klubove ne uradi tak zakon. Ako samo kostaju , kao sto se prica, prodajte ih. Nece mi niko reci da niko nije zainteresovan da ih uzme. Pa covece firma u kojoj ja radom je sponzor biciklistickom timu 10 mil evra godisnje, ej bre biciklistickom. Pusti slobodan tender bez ovih tvojih kumova, pusti strance neka udju, da skinu napokon taj betonski blok Srbiji sa noge. Ili su klubovi za nesto drugo?!
M

Milojko Arsenic.

pre 30 dana

Ovde se vec 10 godina spasava ovaj gubitnicki klub iz humske i sipaju se milioni evra. A drzava nije stala iza C. Zvezde 2014 god. I to za bednih u fudbalu 800.000. prtizan postaje stranacki klub 100 posto!
k

kuglg

pre 29 dana

tu laz ponavljate kao papagaji,zbog falsikivanja dok koje je morala zvezda poslati u uefu nije igrala evropu a ne zato sto pare nije satro niko hteo da joj da za licencu,zbog necuistih papira nije smela proci monitoring
z

zeksov svedok

pre 29 dana

@kuglg A to te naucio i to ti rekao tvoj guru Zeljko Pantic....Providan si🤮
T

Top Gun

pre 30 dana

Samo da objave kometar.Koliki ste vi licemeri to svet nije video pljujete Vucica iz sve snage zato sto vam pomaze non stop,a kad pogledas unazad koliko je kom klubu dao para i pomogao dodjes do toga da nije bilo njega evropu u fudbalu ne bi videli 10 godina a u basketu bi igrali cipiripi kup 15 god. i to bez Zeljka na klupi i Pantera,obojice po 3 mil po sezoni, i onda se "avangarda" takozvana javlja da pljuje po drzavi a ta ista vlast koja vam ne valja pomaze crno belim devojcicama sa stotinama miliona inace bi se ugasili,boli vas da kazete hvala alavi ste uvek bili na pare znate da uzimate i otimate a onda pljujete iz sve snage,mali ste ljudi,juce velicate Kukoca i Radju a vredjate vaseg Milutinova kakav ste utisak ostavili njima pa smeju vam se u vasoj zemlji iz komsiluka,vi niste zasluzili ni dinara da dobijete pomoci jer osim mrznje nista drugo ne znate i nemate!
@

@

pre 30 dana

Sunovrat Partizana pocinje njegovim dolaskom na vlast. Zaboravljas da je on postavio ove na celo kluba kao i u basketu, a verovatno i svim drugim sekcijama, Moze on sad i Mesija da dovede i dalje ce biti vc pdr
O

Olimpijakos

pre 29 dana

@@ A zasto onda ne oterate Ostoju,Savica i kompaniju iz vaseg KK jer je i njih isto ON postavio, ah da da,tamo vam nasuo 100 mil za zadnje 3 godine,zeljka,pantera i ostale preskupe strance i odmah vam to odgovara i ne bunite se sto su vam u upravi sve stranacki ljudi,kad se sipaju stotine miliona onda vam je i crni djavo dobar,licemeri bili i ostali to je poznato u vasem slucaju!
@

@olimpjakos

pre 29 dana

Mozda treba malo da se skoncentrises na komentare na koje odgovaras, a ne da sizis ko neka devojcica, lepo ti pise, i druge sekcije
M

Massko

pre 30 dana

Pa prije 4 mjeseca su im dali 5 mil evra, sad opet 3.2 mil evra, to je preko 8 mil evra, ne placaju struju, vodu, porez, a odbijaju 7 mil evra za Saldanju, pa ko je ovde lud? Pa i sto da ga prodaju kad drzava upumpava pare.
P

Pa lud si ti

pre 30 dana

Kako ti nije sramota da izneseš ovde netačne informacije.
@

@Massko

pre 30 dana

Pre 4 mjeseca su i Crvena Zvezda i Partizan dobili od drzave po 3 mil. evra a ne 5 da bi prosli UEFA monitoring. Ne mogu da shvatim sta je problem pisati istinu a ne pominjati samo jedan klub a drugi blizanac primio ista sredstva i za istu namjenu.
G

Gaggii

pre 29 dana

Nije tacno, partizan je pare dobio jer je trazio pomoc da plati plate licno mu je dao FSS, trazili pomoc ovi im dali, sta se pravite naivni. Ta vest je bila ovde 5 mil evra tad, 3.2 sad 8.2 sto se zna. Zvezdi 0.
P

Partzz

pre 29 dana

Evo pre 4 meseca 2 sad 3,2 to je 5,2 zasto bi prodavali igrace, nema potrebe zvezda i ostali neka prodaju mi ne moramo imamo drzavu iza sebe https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dobio-pomoc-fss-uplatio-2000000-evra/465591/komentari
G

Gass

pre 30 dana

sta kazu ovi u partizanu ko je drzavni projekat i drzavno mezimce?
@

@

pre 30 dana

Pa vi ste, gase banke zbog vas, izmisljaju fiktivne firme, izmisljene pozajmice,Mali se sam izlajao kome pomaze. Vama se dugovi odpisuju

Branislav Tomic

pre 30 dana

Taj psihijatrijski slučaj priča kako su sve Zvezdine titule nameštene, a partizanova titula 2017 je najregularnija titula, a i on sam zna da je 2017-e taj AV kog proziva svaku emisiju je poklonio titulu partizanu, pa brže bolje trener Marko Nikolić sakupi pinkle i ode u inostranstvo, jer zna da mu je titula bila poklonjena, što to ne kaže prepušteni pantić kada govori tolike istine.
у

уххххх

pre 29 dana

озбиљна дијагноза....
p

podesen

pre 30 dana

Cekaj malo..do jucer su bili prvi, sada su drugi. Znaci ako nisu prvi nesto nije u redu i treba im odmah sipati pare kao u bure bez dna? Otkada je drugo mjesto signal da se milioni trebaju slivati u klub... i to drzavni? Zasto se ne pomaze Vojvodini, Spartaku, Radnickom?? Zasto bas prtizan? Da mogu jos jace da pljuju po drzavi, vlasti, narodu i skandiraju Hrvatima u areni?
@

@

pre 30 dana

Pa mozda zato sto sa svojim pajtosima vec 10 godina unistava partizan , pa sad kao ajde da pomognem
I

IgokeaDinamik

pre 29 dana

@@ Jel vas unostava isto ko u KK sa 100 mil za 3 godine sto ste dobili direktno od NJEGA preko ostojine stranke!
@

@igokea

pre 29 dana

Bog te j... Kakvih ljudi ima. Ti stvarno misis da je on dao Partizanu u basketu 100m? Koliko li je tek fkcz dao, koliko glup moras da budes da verujes u ovo sto si napisao. Neverovatno iq 25
K

Kalcopolista

pre 30 dana

Predsedniku treba postaviti samo jedno pitanje: Zašto? Koji je razlog da država opet baca toliki novac da bi se jsdizan po ko zna koji put blamirao i brukao zemlju ispadanjem iz kvalifikacija od obdanista iz Nordsjelanda i slicnih amatera! Ajde da je taj jsdizan neki brend u Evropi pa da kažemo ok,mora se pomoći,ovako ispada da naš predsednik želi samo znak iskrene pažnje retardiranih sektaša kako bi izbalansirao klackalicu koja mu je još u visini glave i ne da mu da se opusti!Jadan gest koji izaziva revolt među normalnim ljudima i koji ukazuje koliko nam je bolesno društvo počevši od prvog među nama!
J

Jeneah

pre 30 dana

Hvala Vučiću što ne stavlja katanac na naš nogometni klub
D

Dvostruki arsini.

pre 30 dana

ZNACI ZA ZVEZDU 2014 GOD.DRZAVA "NIJE IMALA" MIZERNIH 300K DA PLATI ZA LICENCU,A OVAMO 5-6 MIL SE SAD DAJE LAGANO DRUGOM KLUBU ZA LICENCU!
f

fk.kk.Decenija

pre 30 dana

Nigde u celom svetu nema osim ovde kod nas u Srbiji da najbolji klub sa ovih prostora C.Zvezda bude pustena niz vodu zbog samo 300K koliko drzava NIJE HTELA da plati licencu za vreme Slavise Stojanovica i Zvezda je zbog toga OSTALA BEZ EVROPE,a ovamo sa druge strane drzava i vlast u zadnje 3 godine dali su cak 100 mil kk.igokei koja je za svo to vreme jedva osvojila samo JEDAN TROFEJ,a u njihov fudbalski klub drzava je do sad dala preko 80 mil u zadnjih 7 godina a oni za svo to vreme nisu osvojili NI JEDNU TITULU a jos na sve to LS nisu igrali preko 20 godina i opet dobijaju stotine miliona a titula i rezultata nemaju nigde vise od pune DECENIJE,tako nesto nema nigde osim ovde kod nas u Srbiji,smem da potpisem!
S

Slavuj

pre 29 dana

Ne laži nije u pitanju 300k eura već to što ste slali u Nion lažne izvještaje o plaćenim potraživanja i zbog toga ste kažnjeni, kao i FSS koji vam je dao licencu, a nije smio. Ladno su platili veliku kaznu , a vas je spasio Leković jer ste ladno trebali biti kažnjeni sa oduzimanjem bodova i zabranom igranja u Evropi. Dačić, iako grobar se hvalio kako je zvao i intervenisao za vas da vam ne izreknu teže sankcije.
F

Fatamorganaaa

pre 30 dana

Ali koliko je ovo postalo tragikomicno. Ljudi se svadjaju po komentarima; e al u tvoju Zvezdu sipa novac, onda mi Zvezdasi njima ali dok je bio Tole vole unistili ste nam klub i tako to ide kad imas dva kluba od i iz istog centra moci, a to je drzava i njen bodi gard u klubu oko kluba. Oni izvlace pare voze skupocene aute po 10 stanova,Zlatibore pitaj Taru i Kopanik i tako to i Dominikanska Republika Kokezerija. Pazi te 600 miliona covek izneo. U prevodu to je 600 Ferarija,Lamba,Porsea itd itd Odakle je izneo iz Fk Zvezda iz Fss?! Nek budu da su po 1 milion to je cifra od 600 automobila. A nas cimaju za dva popijena piva i pisu kazne? Tako da braco sa jedne i druge strane nemoj da se mrzimo kad i jedni i drugi znamo sve ovo. Al ne vi imate uvek te zadrte! Teske boje! Ovo Srbiju deli bas nasa dva kluba! Pa na kraju se i vidi rezultat cela Srbija se iseljava, ne zeli niko ovde ni da zivi vise. Troskovi otisli u pm! I to nisu Drzavne Pare kako se non stop protne tu, nego nase iz naseg dzepa u jedan nakaradni sistem. Struja otisla u pm,namerice haos! Jos da se razbolis plakala ti majka. Tako da ovaj dug a i Zvezdin kicma nasa ima da vraca, a oni da izvlace neiscrpno iz nas!
П

Праја

pre 29 dana

Једино реално и рационално размишљање ... Убише нас поделе!!!
a

ahahah

pre 30 dana

Kao neko ko je proveo 14 godina na jugu, glasam da objavimo bankrot, dovedemo novi kadar( pvaj aktuelni nece imati sta da klepa pa ce sami otici) i dajem glavu da ce i Zoni Partizan gledati po 20.000 ljudi...
M

M024

pre 30 dana

Dug se gomila, samo sa jednim ciljem, a to je da se oduzme stadion, kao i da se na tom mestu grade stambeno-poslovni objekti. Slicnu sudbinu ceka i Zvezda, uzece im sve drzava i prebaciti na novi stadion u Surcinu.
R

Rade44

pre 30 dana

Sine drzava vam je dala svoj stadion, smjesan si
B

Bukagije

pre 30 dana

Katanac na drzavni projekat! Neko se izbacuje iz evrope zbog 800 000€ a neko 50+ miliona i non stop mu se daje i jos pljuju istu drzavu koja im daje! Ne nismo isti,mi smo narodni klub a vi drzvni.
@

@Bukagija

pre 30 dana

Ma naravno Zvezdana je narodni klub sa 170 mil. evra duga kome kako rece ministar Mali drzava POMAZE na 100 NACINA, pa sem sto su prosle godine opljackali kasu grada Beograda za 4.8 mil. evra i mnogu sirotinju ostavili bez primanja da bi platili Leceu dug za Falka i neisplacene plate cuvenom Rajivu van LA Pari, da bi dobili UEFA LICENCU, sada su se spustili na takav besraman nivo da su za 60 000 evra opljackali i fondaciju koja se brine o rodnoj ravnopravnosti i zastiti zena od nasilja. Zaista ste narodni klub svaka vam cast!
M

Ma da bre to

pre 30 dana

Nije problem ova vlast, problem su sve vlasti godinama unazad. Jer svi rade po istom principu. Jel stvarno neko misli da će u Srbiji nekada da se radi pošteno? Neće...nece se zvati Aleksandar, žvaće se Petar, Dragan, sudstvo nikada neće biti nezavisno, policija će uvek raditi šta oni kažu, a kumova i kumica će biti nekada više, nekada manje. Nemoj džabe da se nadate i trošite živce i vreme. Na nama je da naše živote provedemo što lepše, ovde ili preko, nije ni važno...uživajte u životu, jer što manje mislite o tome biće vam lepše i bolje.
9

90 mil je dug!

pre 30 dana

DUG JE NJIMA PREKO 90 MIL,TO JE IZJAVIO BIVSI CLAN NJIHOVE UPRAVE!
@

@

pre 30 dana

Pa i vama preko 170mil izjavi neki vas
M

MileBre

pre 30 dana

Rekao je :" Dug je preko 50.000.000 evra."
F

Fffovaccc

pre 30 dana

Ko vraca narod?? Mi? Dokle Vule? Nemamo leba,nemamo uz leba? Dokle vule???
@

@

pre 30 dana

A kad vama trpaju onda se ima , jel tako?
D

Duljaj Jr

pre 30 dana

Trebalo bi da neko izađe i kaže da je jedan od najvećih problema to što Igor Duljaj nemilice gura svog netalentovanog sina i zbog toga što dete nije za fudbal uporno ratuje sa omladinskom školom... 'Veliki Partizanovac' kome je jedino važno da progura svoje dete.
-

- DA SE PRISETIMO -

pre 30 dana

Šeik Al Nahjan i Vučić u poseti Crvenoj zvezdi (politika.rs, 10.01.2013.), TERZIĆ OTKRIO KOLIKO JE PREDSEDNIK SRBIJE UČINIO ZA ZVEZDU: Vučićev duh lebdi nad Marakanom! Hvala mu na svemu (kurir.rs, 20.12.18.), Kako Zvezda može da plati 700.000 umesto 17.000.000? (b92.net, 11.07.19.), Mali: Zvezdi 50 miliona evra više, ogromni dugovi večitih (sportklub.rs, 14.06.22.), Zvezda duguje 76 miliona evra, Partizan 36 (b92.net, 14.05.23.) .
P

PARIZER SULTAN

pre 29 dana

hehehe
b

bljuc

pre 30 dana

jsd sns nastavlja sa reketiranjem drzave
B

Bando franjevačka

pre 30 dana

Jeri knjigovodstveno ili efektivno?
A

Aca smederevac

pre 30 dana

Reče čovek koji unistava fk Partizan već 12 godina...laz do laži.
N

Nikad zadovoljni

pre 30 dana

@aca Jeste vazi,toliko vas "unistava" da vam je preko noci u kk nasuo 100 mil u zadnje tri godine,a u fk vam svake godine placa licencu i daje po 5-6 mil na svakih 3-4 meseca,i ja bih voleo da i mene isto tako neko unistava sipanjem miliona na moj bankovni racun!
j

jsd zlo

pre 30 dana

kako je lepo dok pare drzava trpa pare u jsd a mi glumimo opozicionare i pricamo da nas unistavaju milionima
k

kolkoooo

pre 30 dana

ja vidim oni kineski dresovi crno beli sa zvezdinim grbom ili obrnuto,moze da se obistini...da nastane neki crveni partizan 😂 jer oba kluba su u buli,nek se dogovore pogase oba osnuju zajedno jedan ,taman nema svadje medj srbima oko sporta i ulaze se sve u jedan...moze se biti onda konkurentan u jevropiiii i sve nase muke resene
e

evo ga

pre 30 dana

uvek drzavni projekat...
G

GostiHilti

pre 30 dana

Koliko vidim Grobari su opet ne zadovoljni, što je Država pomogla. Onda neka povuku pare i neka se snalaze sami.
2

23.5.2023

pre 30 dana

Apr je u maju 2023 po izveštaju pisao da je dug Fk crvene zvezde 76 milj. Evra. Sasvim ok i normalno bez panike..
p

pietrys

pre 30 dana

to je Zekin klub a drzava placa , Zeki se polazu racuni a vidimo ko placa, svi se secamo ko je doveo Vazuru....
r

realno stanje

pre 30 dana

80-100 milki, znamo koje doveo Vazuru .....Zeka
M

Milojko1

pre 30 dana

Prvo pustio onog njegovog "advokata" da rovari godinu dana po klubu , pa sad kao hoce da pomogne. Sad ce da bude resenje prodaja svih igraca, pa da ne budemo konkurentni jos 5 godina. Zivi bili pa videli
p

pa taj dug je napravio

pre 30 dana

onaj sto je skupstini izglasan zac7 minuta a koga je doveo Zeka, svi se secamo kad oterao i onog sto je bio pre njega Djura....
M

Mauro Tasoti

pre 30 dana

Ko sam ja da meni neko nešto odgovara ali bi voleo da znam,kako to da odkad je aktuelni predsednik na vlasti Partizan osvaja samo jednu titulu i to takoreći slučajno zbog poraza Zvezde od Voždovca pod trenerom diletantom Grofom Božovićem.Kako to da se ta titula iz 2017 Partizanu nametne kao neoprostiv greh.Kako to da se odtad Partizan raspada,tone sve dublje i finansijski i u takmičarskom smislu.Navijača je sve manje,drugo mesto dolazi u pitanje,pojačanja su na nivou prekobrojnih igrača iz TSC-a i Čukaričkog.O događajima na tribini i kriminalnim radnjama oko nje mučno je i govoriti.Ko štiti Vazuru i Vučelu koji i pored katastrofalnih rezultata u svakom pogledu ne odlaze iz kluba već im se udeljuje ova milostinja kako bi klub urušili,obezbedili i ponizili još više ukoliko je to uopšte moguće.Pa valjda ako neko upravlja državnom svojinom pa je potpuno zaduži,uništi i dovede na rub propasti mora da ode pa i odgovara pred državnim organima,ali ovde nije taj slučaj,ovde se Vazurino rukovođenje Partizanom ne dovodi u pitanje,naprotiv njemu se ovim donacijama pomaže da do kraja odradi posao na uništenju Partizana.
S

Ssssssss

pre 30 dana

Kad je Zvezdi bio dug 50 miliona igrali nam Vilotic, Stamenkovic, Lekic, Guma Bogdanovic, od stranaca Kadu, Savio i Aval Isah, a njima igra 10 stranaca sa tolikim dugom. Kako ono, neko umire neko gasi se
D

Dzi

pre 30 dana

Pa jugosloveni su to... ne daj Boze vise da se oni ovuda pitaju...
@

@

pre 30 dana

Vas diektor prica kako imate dugove koje ne morate da vratite, i da imate ponude za igrace ali necete da ih prodajete i pored 70miliona duga. Prijatelju zbog vas su ugasili 2 banke plus "pozajmljujete" od fiktivne firme
S

Saša_PFC

pre 30 dana

Stalno sam govorio i evo na kraju se ispostavilo da sam u pravu....neka drzava Srbija oprosti dug Partizanu kao sto je oprostila C Zvezdi 42.mil.evra i nikakav problem.Nema reprograma niti trazenja nacina da se dug sredi vec ga jednostavno drzava obrise kao C.Zvezdi gumicom.Neka se drzava angazujr da nadje sponzora Partizanu kao sto je to ucinila C.Zvezdi i Partizan ulazi u plus ukoliko to nekome odgovara.Drzava je nasla sponzora C.Zvezdi u vidu Gazproma i uslovila ruse da moraju najmanje 5.mil.evra po sezoni da daju C.Zvezdi.Dok je Partizanu nasla sponzora koji mora da daje 1.5.mil.evra....smesno jel da.Onda izadje predsednik drzave i kaze Partizan je u bunaru sa dugom od 50.mil.evra i u teskoj situaciji jer nema igraca da proda za ozbiljniji novac.Pazite sad....Partizan ima Saldanju kojeg nece pustititi bez 10.mil.evra...koga ce to C.Zvezda da proda za te pare.
S

SULTANAT

pre 30 dana

A koliko Zvezda sad duguje, nakon što su joj banke obrisale višemilionske dugove i nakon što je u prethodnih desetak godina dobila oko 50 miliona evra više od Partizana?
G

Gost1987

pre 30 dana

Kakva nebuloza. To je bilo prije 15tak god. Vrijednost igraca je danas veca u odnosu na tad a i vrijednost duga. 50m tad i sad nije isto. Danas Bazdara mogu uvaljati za 2-3m min. Svi ovi stranci su realno otpad. Partizan nije tad placao igrace 4-5m i sl, nikada nije bila ovolika razlika u vrijednosti klubova. A i ovakav nacin dozvoljenog lopovluka nije isti. Mijenjali ste uprave a kod nas isti lopovi....
@

@SULTANAT

pre 30 dana

Zvezda duguje oko 70 miliona verovatno. Sa tom (vaznom) razlikom sto Zvezda moze necim da garantuje poveriocima (pare od Lige Sampiona su recimo unapred potrosene), dok Partizan ne moze. A dok Zvezda redovno placa porez i svoje igrace, nije problem i da duguje 100 miliona.
B

Bida

pre 30 dana

I kakoste vratili taj dug xaxa
K

Kokos

pre 30 dana

Inace dug Crvene zvezde je 170 miliona
N

Napredak.

pre 30 dana

@sultanat Zvezda od Tri LS i Pet LE zaradila u poslednjih 9 godina 150 mil evra,od drzave za svo to vreme nije dobila ni 30% onoliko koliko je vas jsd dobio,svake sezone vec 10 god za redom av vam placa licencu i daje vam ceo budzet,to je na godisnjem nivou 10+ mil,to puta 10 godina,to je preko 100 mil koje ste dobili na poklon a titule videli niste skoro celu Deceniju a LS zadnji put igrali pre vise od 20 godina!
П

Па...

pre 30 dana

...и Партизану се бришу дугови, прашта порез и дају паре. Не само у фудбалу. Очигледно да то није довољно. Чим се не уништавају противници, Партизану ни паре не помажу.
Š

Šid

pre 30 dana

Uvuče ti svoje ljude u upravu i među navijače. Urušava te i onda ti pruža ruku pomoći. Ovo je planirano pre 10 godina.
v

vuk sa dusom

pre 30 dana

Sve za pobjedu na izborima!
G

GostSteva

pre 30 dana

Srbijo moja... Ako imaš svoju firmu i ne platim porez, odmah stiže naplata. Ako nemaš novac za likvidnost, katanac. Svaki građanin Srbije, ako ne plati struju, porez,...stižu kazne i izvršitelji. Samo su Zvezda i Partizan iznad svega. Dugovi astronomski, ne zna se ko pije,ko plaća, ko je i kako napravio dugove. Nemaju za struju a dovode nove igrače. Država ih "moli" da pomogne ???!!! Pa gde su tu sudovi, izvršitelji, poreznici ????!!! Ko je "gazda" u Srbiji ? Vlast ( policija, sud, poreznici) ili klubovi ? Znate li vi šta može da se uradi po Srbiji za te pare ??!!! Gledam Memedovića kako ide po selima, tuga i kad, ali najvažnije je da Partizan i Zvezda budu tu gde jesu. I čime su zaslužili ? Šta su uradili u poslednjih 30god ? Ništa !!! Hajduk Kula, Smederevo, Proleter Zrenjanin, Borac Čačak,...su ugašeni i likvidirani za "siću" u poređenju sa ovim ! Zato i beže ljudi glavom bez obzira odavde. Srbijo moja...
a

arena i sk

pre 30 dana

sto to niste resili kao arena, da ne izlazi covek da prica o dugu kad se cutalo vec ovoliko. oni krenu da pevaju a komentator se dere i utisavaju ton navijacima. na zvezdinim utakmicama se ne cuje skandiranje, stup srpstva zadovoljan ovakvom zemljom. prosto neverovatno.
n

nepevasesvuda

pre 30 dana

zato se severno ne peva i nema duga
п

па тај дуг су и

pre 30 dana

направили људи које Он поставио да воде клуб, сигурно нису дошли сами са улице..
G

Gost nezvani

pre 30 dana

U aps sve odgovorne za ovo!
@

@

pre 30 dana

Morao bi prvo sam sebe da uhapsi
P

Pst

pre 30 dana

Ideolog nametanja opozicione kosulje navijacima pogotovo klincima Partizana koji nisu ni gram manje Srbi od Zvezdasa i ni manje patriote je osvetoljubivi senilni starac koga sam ja ovde nazvao guru. Taj je kad se pokazao kolika je trenercina a pritom deklarisuci se kao zakleti navijac a radio je pre njih i u Zvezdi ogorcena zirafa izmedju CG i Srbije krenuo u politiku i instruirao klince. Covek koji zivi ovde a ode u BH i pljuje po Srbiji, da ga je sramota kako utice na klince. Bratac niko ti nije zabranio izvolte u CG odakle si pa tamo vodi politikanske igre. Pusti ove klince da vole sport i svoj klub. Normalno je da ce drzava pomoci klubu. To nema veze niti sa njim niti sa navijanjem. Uzgred tuzio klub za neke pare.
@

@

pre 29 dana

Uzgred moje su boje crveno bele ceo zivot. Muka mi je od prevrtaca koji bi da manipulisu ljudima.
г

гм

pre 30 dana

Све комплетно похапсити,Вазуру,Вучелић,Ћурковић и осталу екипу
k

kondor007

pre 30 dana

GM sta kenjas nema Curkovic sa ovim dugom FKP nista ne znas kada je on otisao sa funkcije iz FKP pre par godina . Obavlja duznost pocasnog presednika i nema nikakve nadleznosti u FKP tako da ne moze biti kriv . Ovo je sve alekovo delo izace istina na svetlos dana kada alek padne sa vlasti , odlucio je da unisti sve ono sto se zove Partizan ,
H

Haha

pre 30 dana

E pa dobri moji sto ste skandirali skandirali ste. 🤣

Branislav Tomic

pre 30 dana

Manje gledaj, "psihijatrijskog slučaja"(željko pantić) i ne nadaj se mnogo da će Zvezda da se ugasi kada ode sa vlast AV, to su priče za malu decu koje izgovara psihijatrijski slučaj.
M

Ma ajde

pre 30 dana

Reci šta nije tačno šta taj čovek govori. Kod nas je sve namešteno samo da Zvezda bude prvak. Zvezda nije klub. Ona je politički projekat, bila i ostala. Sredstvo manipulisanja narodom.
Y

Yes sir

pre 30 dana

Neće se ugasiti Zvezda, zna to i Pantic, više je to u prenesenom znacenju, ali sve što govori je u principu istina. On ogoljava sve ono što radi Zvezda, FSS i vlast u našem sportu. Takođe je vrlo kritičan i prema Partizanu, to je nekad i dobro, dok u redovima zvezdasa nema talasanja, u svim strukturama, nigde. Pa onda vi vidite ko je sekta i ko sledi vodje bez pogovora, kao jedan.
r

req

pre 30 dana

da jeste zvezda je kriva sto napredak pobedi partizan ili sto odigra neresno u lucanima isto zvezda kriva sve joj namestajuu lele a svojom glavom da mislis ako je imas
E

EU and world champion

pre 30 dana

Ма ок је! Ко тебе каменом ти њега хлебом! Зато овај у осталом остаје тако дуго на власти! Како је почео престићиће и Тита! Многи немају довољан интелектуални капацитет да схвате шта ово заправо значи за његову владавину! А они са малим поменутим капацитетом ће и даље блејати на стадиону, ови из њихове управе ђе то осуђивати па ће ови блејати и на њих и све ће се сводити на то, пси лају а каравани пролазе, а то ће само учврстивати овога на власти! Можете га мрзети или волети, једно је тачно, а то је да он успешно и веома вешто наводи воду на своју воденицу!
l

lool

pre 30 dana

A grobari su inace poznati kao revolucionari.Mnoge vlasti su skinuli...uplasio se Vucic armije 🤣🤣❤️
4

457457457

pre 30 dana

Postaviš svoje namesnike da izvuku 50 miliona iz kluba za stranku, sebe, braću i kumove. Onda se javno izreklamiras kako ces iz svog džepa da pomognes klubu sa 3 miliona da svaka bakica koja gleda pomisli koliko si samo dusevan i obziran a onda će tvoji namesnici da izvuku iz kluba jos 10 x toliko. Molim te nemoj nam nikada više pomagati.
@

@ssss

pre 30 dana

Svaka čast na komentaru.Problem je što većina ljudi u Srbiji nema intelektualnih kapaciteta da to shvati.To se može videti i po većini komentara na ovu vest.
n

nadrealnooo

pre 30 dana

Pa ti kako napisa da se izvlace pare iz Partizana ,ja sam pomislio u najmanju ruku da pricas o Real Madridu. hahahahahah...Druze i jedan i drugi klub sluze da se zaglupljuju siroke narodne mase,uvek su sluzili da budu paravan za kradju. Tako je evo 30 godina. Tako je bilo i u SFRJ samo na manjem nivou. I tako ce biti sve dok se ne prodaju i jedni i drugi i novi gazda tj vlasnik kaze dosta je!!!Eto toliko. I ne zamlacuj se,mlad si momak.
6

666999

pre 30 dana

Čime se bavi ovaj životni oblik sa slike? Šta mu piše u ugovoru o radu? Je l' on neki koordinator za sport u ministarstvu sporta ili državnik koji treba da nam objasni kako nas je slagao da ne da Gazovode i da neće da prizna rks tablice. Kada će da nam objasni zašto granice Srbije nisu Karlobag-Karlovac-Virovitica iako nam je to obećao? I ključno pitanje: Da li će da podnese ostavku na mesto predsednika jer je njegova politika doživela poraz?
N

Na teloptiku…

pre 30 dana

… ce se Duka hvaliti kako ga je predsednik citirao a Miloj se ubi da se dodvori ali jos uvek nista… ne citira ga.
P

Popsi

pre 30 dana

Vaše još nisu hapsili tako da tišina! Setite se Džajića, tu vrhunsku bruku kojoj je kumovao tadašnji predsednik odvratni Boris Tadić.
P

Poop-si

pre 30 dana

apsili ga onako, bezveze? ili mozda zato sto je imao delo, koje mu je vlast oprostila? onaj jes' bio odvratan ali ovaj tvoj je 10 puta odvratniji.
B

Bruka?

pre 30 dana

Bruka je hapšenje lopurde koji je DOKAZANO falsifikovao potpise i tako pokrao milione????
b

bbrdo

pre 30 dana

bruka je sto su selektivno hapsili. gde su hapsenja Toletova i Zeke? Za Toleta 3 igraca javno izjavila da je nudio mito kao predsednik Spartaka Subotica. Sta je radio kao predsednik partizana Bog sveti zna. I to su bile izjave preko 2 strane intervju u sportskom zurnalu a ne u nekom tabloidu.
A

ABOLIRANJE?

pre 30 dana

Šta je, po Vama, tačno bruka?
a

aagggsj

pre 30 dana

kakve price za malu decu
Z

Zorule

pre 30 dana

Ničija nije do zore gorela, pa neće ni tvoja
M

Mrachny

pre 30 dana

Koliko je 50 miliona € u kunama? Pitam za druga. P.S. Vraćaj to u Zagreb, neka im oni plate licencu
D

DECEMBARSKI

pre 30 dana

Mislim da se u Zagrebu prvenstveno plaća u evrima, a čini mi se da znam ko bi mogao da Vam kaže koliko bi to bilo u kunama.
G

GostP

pre 30 dana

Zvezdina skola ispred? Po cemu? Gde je bila partizanova kada si ti dosao? Unistio si nas....Sad kao nas dug toliki a zvezdin manji....ma nista ti ne verujem....umac i lazov.....punis zvezdu iz raznih izvora a nas razbijas godinama i sad si kao dobrotvor...bezi od nas, bolje da igramo sa omladincima, bez Evrope.....od tebe casu vide u pustinji ne treba uzeti ....lazovcino belosvetska ...docice i tvoje na naplatu...
T

Tadic12

pre 30 dana

cuti i mi smo tako njih pa ti bilo lepo xD
P

Pečurka s'marakane

pre 30 dana

Kaže da popravi o omladinsku školu a mi prvaci omladinske lige igrali lš i osminu finala, prodali na stotine igrača, najbolja škola sa Ajaksovom u zadnjih 25 godina, a njegova miljenica kako kaže ministar Mali pomaže im na sto načina pa još mora i građevinska direkcija jadna da im pomogne a navijači pravi neimari graditelji nemaju od čega da žive, ma voli nas čovek samo tako, jadna c zvezda dok je on na vlasti, kako ih samo urniše i sabotira ugasiće se...
Z

Zbunjen

pre 30 dana

Najbolja omladinska skola =dug 50 milona??? Ne razumem......
Р

Раја

pre 30 dana

Треба помоћи,али где беше помоћ Звезди 2014,због милион ипо евра избацише Звезду из Европе!!!
,

,,pozajmica,,

pre 30 dana

Za fkp nije bila neka privatna firma da pozajmi desetak miliona da se rese dugovi kao za cz sto se nasla?
@

@

pre 30 dana

Moze i neka banka da se ugasi
O

On On On On

pre 30 dana

On sve resava, pomaze, gura, spasava... ima li jos negde u svetu primer da se predsednik drzave toliko bavi sportom? Ima li neki ministar sporta, sekretar u vladi zaduzen za ta pitanja? Da ne pricamo gde je partizan bio pre njega a gde je sad kad ga on pomaze...
R

Realan 2

pre 30 dana

Dok on nije poceo pomagati, partizan u svemu bio prvi... da ne pricamo o tome cime se sve bavi predsednik drzave, on je njih molio da dozvole da drzava pomogne 😀 vazura se sam od sebe pojavio u fkp? Vazi....
O

Ok

pre 30 dana

Cudno da su se nevolje pojavile bas kod vas. Bas na stadionu. Vi se zakopcavate od pozadi.
R

Racunajte na Vazuru i Vucelu

pre 30 dana

U njima protice dug Partizana i oni znaju zasto su tu!
I

Iluzionista

pre 30 dana

Kako smo bedni. Kada je Zvezda u potrebi onda se pojavi fantomska firma koja pozajmi 10 mil, a finansijskim inžinjeringom se dug skine sa 65 mil na 30, a nigde uplate, samo hokus pokus - i nema. Sad ga vidiš, sad ga ne vidiš. To očekujem i za nas. Za sada vidim smo ponižavanje za 3,2 mil, umesto kao u komšiluku, otplata 45 mil duga - bez uplate. Ima, kaže, Partizan 20 mil. duga za porez. To Hudini može smanjiti na 5 i dobro, onda nam neka fantomska firma pozajmi 10 i mi još u plusu. Ako se još i Saldanja proda za 3,4 mil, Vazura može i da obiđe crvene fenjere.
G

GostGostuje

pre 30 dana

Jesi li svjestan da je drzava samo ove godine dala Partizanu 5.5 miliona dala u fudbalu plus placala struju i igracima plate? Jesi li svjestan da je KK iz pepela odjednom stvorio desetine miliona da napravi tim preko noci? Znas li da je Partizan od drzave u fudbalu dobio u poslednje 8 godina 58 miliona evra? Znas li da smo mi prije par godina izbaceni iz Evrope zbog 30 hiljada evra i vi posli umjesto nas? Tada nije bilo drzave da nama pokrije taj dug kao sto vama to radi vec godinama, a I tada smo kao bili drzavni projekat samo ne znam stvarno kome se sipaju milioni …. Srama nemate zato vam se sve ovako vrace. Jos dugo cete bit tu dje Jeste zbog karme I raznih Toleta, Zeke , Bjeke I ostale ekipe. Kako se brzo zaboravise (zlo)djela Toletova…
P

Platiće narod

pre 30 dana

Poskupeće parizer opet😄
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 30 dana

Gospode Bože. Ovo nema u Ugandi kod Joveri Musevenija. Čak i tamo imaju kao neke institucije koje kao rade nešto, pa se recimo pojavi resorni ministar pa nešto objasni. Jasno je nama da je to Uganda, ali bar neki privid. Ovde ne postoji niko drugi samo ON. On daje, on zna, on komentariše, on presuđuje.
L

Lacio1900

pre 30 dana

Hahaha, sjajan komentar! Pošteno sam se nasmejao, malo od srca, a malo i od muke 😄
Ћ

Ћелави препотенко

pre 30 dana

Долази време гашења Партизана - црних врана, Петокраке и осталих радничких сортских удружења... Полако али сигурно народ српски схвата колико нам је зла нанела та идеологија и њени протагонисти. Кад срушимо Вечите остали падају као кула од карата.
S

Sumadinac kg

pre 30 dana

A ja ako vam dugujem 10 000 za pojas? To je za zatvor? Puu bagro
Г

Гост Зрењанин

pre 30 dana

Како је прошао онај дедица у Падинској Скели,за петарде и казне од 15000 ДИН послат у затвор и тамо га деликвенти убили, А на пресуди дедице као и свима пише "У ИМЕ НАРОДА".
R

Realno...

pre 30 dana

Beeeeeee...beeeeeeee...beeeeeeeee...
P

Perun91

pre 30 dana

I Partizan i Zvezda su klubovi ciji je vlasnik drzava, i ko ce drugi da ih finansira nego drzava? Stvarno ne znam zbog cega se stalno pravi neki cirkus oko toga.
r

raw

pre 30 dana

konacno neko normalan bravo...i ne samo zvezda i partizan nego i velika vecina klubova u srb....ali treba neko da lupi sakom o sto a takvog ovde nema na zalost!! prvo se zvezdi skidao dug a sada ce partizanu beda.......cuj to je isto kao da moja firma duguje meni?? ili da direktor firme meni. kao vlasniku neda da proverim knjige i vidim sta se radi!! pa kad mi dozvoli ja da pravim opste narodno veselje?? cirkus a glumci isti od 1990!!
M

Mauro Tasoti

pre 30 dana

Ovaj Vazura sa ovakvim rezultatima ne bi bio predsednik Zvezde ni pet minuta.Jasno je da ovaj sunovrat Partizana nekome odgovara i da neko otvoreno u tome uživa.Ovih tri miliona i dvesta su samo zamazivanje očiju.Evo vam preživite ali nemoj slučajno da pokušate da budete prvaci.Brukajte se u Evropi u domaćoj ligi,pravite gubitke samo se nemojte zanositi snovima o tituli.
D

Da li ste zaista

pre 30 dana

Toliko odsečeni od realnosti? Ko Vam brani da prodate igrača pa sa tim parama da kupite nekog boljeg? Ko Vam brani da pobedite neku decu iz Danske? Ko Vam brani da bodrite svoj klub? FK Partizan za celu godinu od svih prodatih karti i za derbi i za ligu i za kupove i za Evrope ne zaradi koliko Zvezda zaradi od jedne jedine utakmice u LŠ. Jedva Vas 2500 gleda u proseku sa sve derbijem, bez da se računa derbi nema Vas 500 po utakmici. Pre neki dan je više ljudi gledalo amaterski turnir u bilijaru. Dođite svaku utakmicu bar 25000 na stadion, pa svih 25000 neka plati ulaznicu bar 20e pa ćeš videti da je do Vas bilo.
F

Forever Young

pre 30 dana

Evo ja prvi uživam u vašoj propasti. Kao što si ti uživao za vreme Toleta, samo što se tada nisi bunio, bilo ti je lepo. Bar budi čovek pa to priznaj. Pljujete svakodnevno čoveka koji vam danas četvrti put plaća licencu za FK, pljujete svakodnevno čoveka koji vas je u KK izvukao sa osmog mesta u Aba ligi, daje vam najveći budžet u istoriji ovog dela Evrope i medju najvećim budžetom u Evropi, doveo vam je najvećeg trenera u Evropi, itd itd itd. Zaslužili ste da vam žuti dinar ne daje.
g

gostttt

pre 30 dana

pa ni ti ne verujes u ovo…partizan ima 2 igraca koja valjaju ostalo je ispod proseka partizana….ni u jednom trenutku niste bilo konkurenti
G

Gost22

pre 30 dana

Znaci isti stručnjaci kao u FK crvena zvezda,das milion oproste ti 8 ....
S

SEVERNA KOREJA

pre 30 dana

Bas upada u dugove,rastura mu se tim,namesta uprava po tvojoj zelji,poturaju navijaci drugih klubova,idu ljuid po stadionu da hapse ko ti skandiram,odnogne 3 put,pomogne jednom radi spina u medijima..ne osvaja nista od tvog dolaska sve,medijski se satanizuje preko naiconalnih medija..napadaju Partizanove legendde,oni preko su super i eto nikad nsita lose,nigde o ikome odande...domaicn terza i doamcin cova kako rece necovek...Sramota da Partizanovi obicni navijaci ovo gledaju i nista kao i tucviajni ljudi siorm sveta koji satro vole Partizan...
X

Xide

pre 30 dana

Sve stoji. Al gde ste bili kada su DOMACINI bili Bjeka Cure Zeka Tole itd.. A Dzaja i Cvele hapseni pred kamerama? Tada vas nista nije interesovalo pevali ste Ku.... gasi se.. jel tako? E dok je to vreme bilo na Zvezdinom stadionu je na svakoj utakmici bilo preko 30.000 ljudi na nekima i 40+ a gde ste vi sada?

Toto-ko-tunjo

pre 30 dana

Sitnica.
G

Grga Cvarak

pre 30 dana

U jednom danu “Dug Partizana 50 miliona”, “TSC sve blizi Partizanu”, “Drzava posudila 3 miliona Partizanu”; neki dan vijest o vrijedjanju i fizickom napadu na sudije od strane Partizan dvije sedmice nakon sto se to sve navodno desilo… izgleda da je “odnekle” stigla direktiva za totalnom medijskom ofanzivom na Partizan. Ili je u pitanju cisto slucajnost da se toliko negativnih vijesti pojavi o Partizanu u roku 2-3 dana:)
т

тифо

pre 30 dana

А шта има да се каже позитивно за фудбалски клуб?
G

Grga Cvarak

pre 30 dana

@Tifo Prelistaj vijesti o Partizanu prije reprezentativne pauze i usporediti ih sa vijestima poslije reprezentativne pauze, to jest sa ovim od danas i juce. Ne vidis nikakvu razliku? Nije problem. Tvoj je obraz u pitanju.
т

тифо

pre 30 dana

чварак хахах па немој о образу љуби те брат… па писали су само док сте били први, пумпала се прича. Пратим оба клуба, чудо је што сте уопште и дошли до првог места. Сви су вам криви, а никад није до вас. Док побеђујете најбољи сте, коначно регуларно. Чим кренете да губите одмах иду приче образ, сила Бога не моли итд. За ово што вас је Звезда престигла на табели сте искључиво криви ви и нико више. Што у дербију, кад сте већ толико јаки и сви су против вас, што нисте изашли и одиграли витешки на победу? 4 шута за целу утакмицу рођаче, па ало Јавор шутне више. А о образу сине, капирам да немаш ни довољно година да причаш и да се неких ствари ни не сећаш. Поздрав и без нервирања😂
G

Grga Cvarak

pre 28 dana

Ti, druze, ocigledno ne znas da citas, a o nekom kritickom razmisljanju da ni ne pricamo. Ja ti objasnjavam da je ovo sve dirigovano da se u par dana spoji ovoliko negativnih vijesti o Partizanu i kao dokaz ti govorim da usporedis sta se pisalo prije par sedmica, a sta je napisano u roku od zadnja 2-3 dana i ti ni tu najprostiju stvar nisi u stanju da procesujes nego pricas o necemu o cemu ja nisam ni pricao. Znaci, strasno.
S

Sale555

pre 30 dana

Partizan veciti drzavni projekat
W

Warehouse G

pre 30 dana

Ognjen Koroman: “Dug FK Crvena zvezda je oko 170 miliona eura”
M

Ma da bre to

pre 30 dana

Ma 300 mili...ako si ti rekao znači da je zo 1/1...ti si dasa.
N

Nenad1246

pre 30 dana

On zna.
l

lorddd

pre 30 dana

Partijski strucnjci, Zbiljic ozbiljan covek...hahahehe
U

UVN

pre 30 dana

Najjače kad se cigani brane,pa prva sednica vlade bila na Rajku..pametnom dosta.Ali nisu oni..ma jok.
N

Nickcdn

pre 30 dana

Ти си манипулару прво СД Партизан УНИШТИО а сада га као ти лично спасаваш неким сиротињским донирањем ! Тежак манипулатора!
N

Nenad1246

pre 30 dana

Oće to da se uništava sa desetinama miliona. Što mene tako neko neuništava.
т

тифо

pre 30 dana

дај могу и ја добити ту сиротињску донацију, нећу се бунити 😂
U

UVN

pre 30 dana

Moze sta hoce,nema ko da nas brani..nema nas mi se slikamo na evro ligi u kosarci,eee..na sta smo spali da nam dusmani spasavaju Klub.On da nas spase,pa ako on nas dovede do 0 ima alibi da komsinici gurne 100 000 000e i onda smo iznivelisani..mislim da je jedini cilj tog čoveka da oni imaju kad one sa vlasti 20 titula vise..to ce da smatra za najveci i najdrazi uspeh.

Toto-ko-tunjo

pre 30 dana

Karadžić je to zaista hteo. Ovaj ne. Prodao bi taj i oca i majku, i malog Danila pride, samo da vlada. Glasačko telo navijača Partizana mu znači. Možda vas i digne, da nam kad-kad zavučete.
Z

Zaim

pre 30 dana

Ne daj nista,ugasu to zlo.Samo radi one bruke od sinoc,uvlakaci,mars bre.
G

Gost997

pre 30 dana

2014 Zvezda ne igra kvalifilacije zbog nemanja 2 miliona za licencu, drzava prstom nije mrdnula, ovima ko zna koji put uplacuju bez ikakvih rezultata, ali oni su ubedjeni da je Zvezda drzavni projekat a oni opozicija
S

Slaba odbrana

pre 30 dana

-Evo volino čitaj,UEFA je bila nemilosrdna… Šampion Srbije, Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog kršenja finansijskog fer-pleja izbačen iz evropskih takmičenja u sezoni 2014-15! UEFA je, takođe, saopštila da bi za nekoliko dana mogla da pokrene istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji je dodelio licencu Crvenoj zvezdi.FSS je ranije za evropska takmičenja licencirao i petoplasirani Čukarički, tako da je realno očekivati da klub sa Banovog Brda dobije mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.Dzajić lopina je sam izjavio da država tu nije mogla ništa da pomogne...
H

Haha

pre 30 dana

Ti ni sam ne znas sta pises. Dzajic nigde to nije izjavio. Nije ni bila potrebna pomoc drzave, samo parama koje je Gasprom unapred nakazao da se vrate dugovi ali je Kokeza odlucio da se pare potrose na bonuse igracima. Naravno da nije sam to odlucio vec isti onaj kome je najvaznije biracko telo.
m

mikuli

pre 30 dana

Kome ti pomognes taj zavrsi na ulici

Delija

pre 30 dana

Zimus odbili "10.000.000 " za saldanju, danas dobijaju poklon od 3.2 mil ( trazili 5 ) duzni su toliko da su pred katancem, a igraca nisu prodali. Zvezdi nisu pomogli kada je trebala igrati evropu, vec su je sabotirali da bi igrao ovaj mali klub. Da li i mi treba da pocnemo sa skandiranjem? Pitam zbog komsije.... SRAMOTA.
S

Slaba odbrana

pre 30 dana

Delija-Poenta je da vi ne smete da skandirate a znate vrlo dobro i zbog čega.A iz Evrope ste izbačeni zbog kršenja financijskog fer pleja,sam Dzajić je izjavio da država tu nije mogla ništa da pomogne,e sad koliko je verovati lopini a legenda kluba.Lako je sa slovencima prolaziti monitoring tada isti nije bio na čelu UEFA,otiće i on pa će opet biti izbačena,živi bili pa videli...
W

Warehouse G

pre 30 dana

Ognjen Koroman: “Dug FK Crvena zvezda je oko 170 miliona eura”
S

Slaba odbrana

pre 30 dana

Delija-Evo volino čitaj,UEFA je bila nemilosrdna… Šampion Srbije, Fudbalski klub Crvena zvezda je zbog kršenja finansijskog fer-pleja izbačen iz evropskih takmičenja u sezoni 2014-15! UEFA je, takođe, saopštila da bi za nekoliko dana mogla da pokrene istragu protiv Fudbalskog saveza Srbije, koji je dodelio licencu Crvenoj zvezdi.FSS je ranije za evropska takmičenja licencirao i petoplasirani Čukarički, tako da je realno očekivati da klub sa Banovog Brda dobije mesto u kvalifikacijama za Ligu Evrope.
M

Megaloman

pre 30 dana

Pa skandirajte, ko vam brani. Samo, tada će izaći i reći kako niste zahvalni za sve što je učinio, kako je upumpao nekoliko stotina miliona, terao sve drž. firme da pomažu, kako vam je obrisao jedno stotinak miliona duga gumicom. Mi smo mala maca za vas, takoreći statistička greška. Voleo bih to čuti - pa skandirajte i prozivajte ga. Jedva čekam.
@

@slaba odbrana

pre 30 dana

Vi iz mozarta pustite komentar posto ste pustili njegiv, VOLINA TI TATA pizdati materina balava, slino jedna . Sve bih dao da znam ko si i gde si!

Fudbols

pre 30 dana

I sta jos kaze da smo najjaca i najbrze rastuca ekonomiju u Evropi, verujem mu sve.
T

Torbicis

pre 30 dana

Za 3 200000 obezbedis titulu i ligu šampiona!!!Sto bi rekao Sojic "pa to neka jeftinoca, kao na letnjoj rasprodaji"
S

Srbobratele

pre 30 dana

Mogu misliti kakvi su ti eksperti...
g

gunđalo

pre 30 dana

dželat se sažalio. suze mi krenule. Eto, hoće da nas spase, ali mi se otimamo, nezahvalnici. Instalirao svoje bitange koje su nesmenljive iako su 100 godina bez trofeja. shvatio je da njegovm klubu ipak treba sparing partner. za to vreme, ukupni gubici CZV su 75.000.000, veči su i od prihoda, ukupne imovine i kapitala. U ekonomiji bilo koje države , to je stečaj. U Srbiji, naravno nije. zavisi ko vam je predsednik države
S

Sale84

pre 30 dana

Auuu covece sta ti pises... pa sve i da je Zvezdin dug 75 mil €... kako mozes da kazes da je veci od prihoda, imovine, kapitala???? Pa FK Crvena Zvezda je prihodovala ove godine od prodaje igraca u dva prelazna roka 25 mil €... od LS 25 mil €... od sponzora blizu 10 mil €... imovina kluba su procenjene vrednosti igraca koja je preko 50 mil €... plus stadion, plus zemljiste, plus brend itd itd... tako da ne pisi gluposti majke ti!!! Ako vec nemas sta pametno da napises, nemoj ni ovakve izmisljotine!!!
P

Prst na čelo

pre 30 dana

Prihodovala je Zvezda i 9 mil za Erakovića, kupio ga Zenit Gasprom ili je možda ipak to prebijeno za neki ustupak vlastima. Da li je neko video te pare, a da je neutralan i objektivan i da voli istinu? Prihodovali ste vi i od onoga što je otišao u Kinu i brzo se vratio. Imate baš zanimljive transfere, mahom u Rusiju, Gasprom i Kinu. Vrlo zanimljivo.
B

Bnm

pre 30 dana

GLEDA U OCI I LAZE, ZVEZDIN DUG OKO 70, A PARTIZANOV I VECI OD TOGA ALI SE NE MOZE UTVRDITI JER TO NEKO TAKO ZELI...
P

Perinco

pre 30 dana

Drzava ce ,,pomagati"Partizanu sve dok bude na bezbednoj daljini od C.Zvezde!Jer da se ne lazemo,biti prvak u drzavi u kojij nema Partizana,nije to to!Znamo svi ko je instalirao upravu i u FK i KK Partizan!Glupo bi bilo ne pomoci im malo!
R

Reci nam?

pre 30 dana

Pa sto onda ne smenjujete Ostoju?
P

Perinco

pre 30 dana

reci nam@druze ti il se pravis znas vec sta,ili sa stvarno takav!?Ko da ga smeni!?Pa zna se ko u ovoj drzavi smenjuje i postavlja!A uz put i svi znamo za koga taj isti i navija!!!
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Prodati ceo tim i imovinu pa ako se sa tim parama ne podmiri dug katanac. Ako se pak namiri dug izbaciti nas u najniži rang i polako sve od nule. Rang po rang. Međutim to ne odgovara političkom sistemu jer se gubi jedna od krava muzara preko koje se peru velike pare. Iskreni GROBAR
m

milos1981

pre 30 dana

Tako je. jedini moguci i zdrav nacin. od..bati i komsinicu u najveceg sa tribine,ovaj predsednistva.
P

PfkNS

pre oko 1 mesec

Robert Prosinecki legenda zvezda ucestvovao u dizanju spomenika za oluju i banda antisrpska koja njemu klice proziva grobare jer je nekih 300 tiktokera aplaudiralo kukocu i radji
B

Broj 1

pre 30 dana

Jašta,a ovi jadni pobegoše od zvižduka ostalih 21 700 principa!Hahahhahahhah
I

IdemoSada

pre oko 1 mesec

Inace Vazura bi i izasao iz svega nego ovaj sto ovako teatralno izlazi po vestima mu ne da i to ceo Beograd zna.Smesno
G

Gg3+

pre oko 1 mesec

Koliko god ga mi Grobari mrzeli hvala mu. Bez njega, katanac.
Z

Zeleznik

pre oko 1 mesec

Ti grobar nisi. Pa on je i instalirao ovu upravu koja je napravila ovakav dug a sad im kao pomaže.
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

50 miliona je manje od 100 ..pa vi prdite i dalje
H

Hvala

pre 29 dana

Ovo je po ko zna koji put da nas spasava, a u ostalom mogli smo se spasiti i sami da smo prodali Saldanju za 8 mil evra, ali pametni sto nismo dace nam drzava pare sto da prodajemo, neka zvezda prodaje mi ne moramo. Evo i od pre 4 meseca 2 mil evra isto od drzave. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dobio-pomoc-fss-uplatio-2000000-evra/465591/komentari
P

Prosto..

pre oko 1 mesec

Kao i u kosarci grobari imaju sistem da svaki put kada im ne ide da kazu da ih neko sistematski unistava i onda krece reketiranje...Isto je bilo i sa Ostojom sada i sa Vazurom.
P

Perinco

pre 30 dana

Samo je razlika sto je ta ista drzava UNISTILA i FK i KK Partizan!Sad im kao pomazu!
J

Joksa1986

pre 30 dana

Perinco@, unistili vas tako sto su vam upumpali u klub za 3 godine 100 milioma evra. Dobro to unistavanje, de neka tako uniste i ostale 😂

Ms

pre 30 dana

O kom klubu mi ovde debatujemo kosarkaski klub Partizan koji je dobio u poslednje 3 godine manje novca od kosarkaskog klub Zvezda ili fudbalski klub Partizan koji je dobio od drzave mnogo manje novca.
N

Nisu dužni ni

pre oko 1 mesec

Partizan ni Zvezda! Oni ne mogu biti dužni jer su državni klubovi, kako ja sam sebi da budem dužan? Nego služe kao legalan način za izvlačenje para u sopstvene džepove i to je sve. Dabogda došao dan oba kluba da se ugase u svakom sportu zauvek!
d

dejanera

pre 30 dana

Pises a nemas pojma! Partizan i Zvezda NISU u drzavnom vlasnistvu! I jedan i drugi klub su UDRUZENJA GRADJANA! A kao i svako udruzenje gradjana MOZE DA DUGUJE! Po nasim zakonima drzava nema pravo da se mesa u rad udruzenja a to ne moze ni po statutima FIFA i UEFA! Drzava moze da predlaze, savetuje, pomaze ali ne moze da nametne svoju volju i svoje ljude. Lepo pise u tekstu da vec duze vreme drzava nudi Partizanu da udju drzavni finansiski strucnjaci u klub i da im pomognu a da je Partizan to ODBIJAO! Dakle nije moglo na silu ili odlukom nekoga u drzavi (vlasti)! Po pravilima FIFA, UEFA a i FSS politicari mogu da budu u upravnim odborima kluba (ili cak i predsednici) ali kao deo kluba ili sportske porodice a ne kao deo vlasti ili, jos gore, kao neki supervizor ili nadzornik!
A

Afrodizijak monamur

pre 30 dana

Saglasan sam u svemu. Kako može državno preduzeće biti dužno državi, osnivaču? Oboje su na jaslama i jedu sa njih. Drugi je tu problem: jedno tele ima puno veća usta i apetit, pa se njemu mora mnogo više sena nanositi.
@

@dejanera

pre 30 dana

Mani me formalnosti u ovoj državi zamolio bih te. Kada su na čelu “udruženja građana” bili ljudi koji nisu u isto vreme direktno povezani sa ovima na vlasti? Da su kao druga udruženja građana jel bi mogli da ne plaćaju porez? Struju? Vodu? Grejanje? Jel bi im se pored dugova poklanjao novac? Drže se u životu samo što nijedna vlast ne sme da rizikuje zbog glasova da ih ugase, ali daj Bože da će jednom na vlast doći neko ko će i jedne i druge zauvek ugasiti, porušiti stadione, pa ako već imaju ljubav navijača napraviće privatne klubove iz početka.
G

Grga Cvarak

pre 30 dana

@dejanera Ti ili si totalno naivan ili bas nemas cime da razmisljas.
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Ko je odgovoran za nastali dug?Ciji je novac koji dajes?B...o
m

metalika moj dobar

pre oko 1 mesec

da je Eskobar ziveo u Srbiji i danas bi bio ziv i na visokoj funkciji
M

Matko 77

pre oko 1 mesec

Smejurija od države
B

Bida

pre oko 1 mesec

Pravi dug cz je preko 130 miliona zato im vodja trazi investitora za stadion
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Plači mala plači. Jel te mnogo boli 7 godina bez titule, 15 godina bez lige šampiona, 41 godina bez pobede u kupu-ligi šampiona. Ajde vrišti još jače.
j

juznyyy

pre oko 1 mesec

lepo vratis milostinju, otkazes sve strance proglasis bankrot, odes u niuerazredno takmičenje, uprava ode sama jer tu nema love, pa tek onda vidis kako ce biti pun stadion sa nasom decom pa sve ispočetka do prve lige....a do tada ce se valjda nesto promeniti........E TAKO TREBA URADITI, a nečekati milostinju za koju potpisujes stalno biti drugi....DUSKO VUJOSEVIC 2013 god sve rekao
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

Da,da,a deca će i u trećoj i u drugoj ligi igrati za klikere!Hahhahahahahhahah Pare ćete tražiti opet od države osim ako ne dođe Bil Gejts pošto nema gde pametnije da uloži.
A

Alex20

pre oko 1 mesec

velik8 podobni dule tatko i majka kk partizananu to vreme,odakle dugovi tada,isto drzava kriva,lobotomija.
z

zvezdan božinović

pre oko 1 mesec

Kako on to zna? Pa zar je pored toga što je direktor porodilišta, glavni instrukstor za upotrebu respiratora i šta sve ne, postao stručan i za čitanje finansijskih izveštaja i izveštaja revizora? Nama drugi organi i kadrovi ni ne trebaju.
H

HrZg since 45'

pre oko 1 mesec

Dokle više da Srbija pomaže ovaj strani klub???
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Partizan je jedino srpsko sto vredi zvezda je zlo srbije
@

@AaBre

pre 30 dana

Jugoslovensko sportsko drustvo je jedino ,,srpsko,, sto vredi? Ironija me boli al onda se setim da ni ti sam ne verujes u to sto pises
V

Varela

pre oko 1 mesec

Mislim da je i pticama na grani jasno da ovaj namerno unistava Partizan neverovatno koliko je to sportsko drustvo degradirano njegovim jacanjem moci na vlasti.Sve se podudara svima je sve jasno.
e

e

pre oko 1 mesec

Dao vam stadion,ne trazi porez,placa licence,sad ce vam ocistiti sve dugove,pa sta jos hocete,da vam da jedno 300miliona za dzeparac?
T

Ticu

pre oko 1 mesec

Pa sto si postavio nesposobnog gojaznog krivonogog burzujcica od 27 godina da vodi Partizan verovatno zato sto tom klubu zelis dobro?
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Njega je postavio vaš dragi profesor Vuletić. On zna zašto. Verovatno je bio poslušan student.
T

Ticu

pre oko 1 mesec

Ma jeste vuletic ga postavio vi definitivno niste citavi pojedoste se u sebi od ljubomore jer sve vise ljudi voli Partizan pa izmisljate lazne gluposti.
@

@Ticu

pre 30 dana

Hahahahahaha sve više ljudi voli partizan ahahahahah
Z

Za ticu

pre 30 dana

Ti kazes nekom da nije citav i onda kazes da sve vise ljudi voli Partizan.Ti onda nikad nisi ni bio sastavljen.
A

Aebre

pre oko 1 mesec

Okoreli zvezdas predsednik drzave kaze da u zvezdi nije nista bolje.U prevodu 10 puta je gore stanje

Bojan Urosevic

pre oko 1 mesec

Svaki građanin može da vidi izveštaje na APR celokupan dug Zvezda duguje više
O

Objektivac

pre oko 1 mesec

Cekaj bre pa da li je ovo moguce?Zna se da je licno ovaj covek ,,zamolio" Vazuru da jos ostane u Partizanu verovatno da nastavi svoj vrhunski posao u istom.I sad izlazi sa ovakvim vestima pa koga vise lazete,manipulisete i unistavate?
а

ај молим те

pre oko 1 mesec

не риСе,где сте да отерате те који вам сметају ?!?!? Бре као јуче да је било ,ви терали ваше легенде, ми наше ,јер су усрвли клубове... и шта сад ,као бојкот ће да реши,ма ВАААЖИ!!!! Код нас је још грђе,јер ова стк-а,не даје изјаве о друговима...јер има неке "успехе",зидови и остало покривенихћ са Севером ,и нико ништа
u

uzicanin

pre oko 1 mesec

Ajde Predsednice budi transparentan pa reci dug ,ali pravi Cz?
J

Joksa1986

pre 30 dana

Dug Zvezde 32 miliona evra i neduguje porez drzavi, ali prihodi godisnji preko 35 miliona evra od cega 90% iz inostranstva(UEFA, transferi, Gasprom). Vrijednost kluba danas oko 80 miliona evra, medju 25 klubova u evropi, vlasnik Zemljista od ko zna koliko miliona evra na Autokomandi, stadion ljepsi nego kad je tek sagradjen, drzava ne placa licence, samofinansirajuce preduzece, titule, pehari,Evropa redovna. Partizanov dug oko 50 miliona evra, dug drzavi za porez gotov 20 miliona, dug bankama oko 20 milion, stadion koji vam poklonila drzava pod hipotekom(dug banci samo na ime kredita preko 15 miliona evra). Prihodi godisnji oko 7-8 miliona od cega 90% iz inostranstva, titule i trofeji nepostoje, evropa svake prestupne godine, tribine prazne, drzava placa licence. Sad ti sam vidi sta i kako 👍 Pozdrav
u

uzicanin

pre 30 dana

-Joksa 1986- jesi li se umio kada si se probudio?
L

Langura i Kebara

pre oko 1 mesec

A Eksperti su Langura i Kebara hahaha

Sakur

pre oko 1 mesec

Moli covek vazuru vec godinama da pomogne alu vazura kaze ne ahahahahahahahahahahahahaahahahahahah
B

Bojan Programer USA

pre oko 1 mesec

Drug Mile je nosilac spomenice, borac NOB-a i dugogodisnji kadar sluzbe te mu je Partizan kao dedovina. Moljen je toliko puta ali eto sad je popustio i dozvolio ljudima da udju i saniraju stetu koju su mu zuti ostavili. Nije on ili Miki Vazura procerdao i sprcao tolike milione. Vec oni drugi sto zele da uniste klub i tekovine narodno oslobodilacke borbe.
S

Soko

pre oko 1 mesec

Ako je tacno a ja uzimam sa rezervom kad su dosli njegovi ljudi na celo kluba po njihovim izjavama klubje bio duzan 17 milona. Kako nije mogao kontrolisat ljude koje je on postavio. Na sve to navijaci su protiv uprave vec najmanje pet godina.
P

Partymaker

pre oko 1 mesec

Žali Bože para, bolje da uložite u firme i stvarate radna mesta
H

Hermano7

pre oko 1 mesec

Zvezdin oko 180.000.000, imamo jos fora 😂😂😂
m

ma sta te briga..

pre oko 1 mesec

ajde lazi sebe ..
m

ma sta te briga..

pre oko 1 mesec

ajde lazi sebe ..
а

апсолутно

pre oko 1 mesec

си близу цифре, то ће ТЕК доћи на видело, када Др оде на "конференцију" или такк нешто у Кину,САД,негде где му не могу ништа
a

arroyo

pre oko 1 mesec

a dug je pesto meleona brate veruj mi
H

Hermano7

pre oko 1 mesec

Momci, to je vas Ognjen Koroman izjavio, ne ja.
B

Bg1

pre oko 1 mesec

e jeste, 180 milijardi eura
M

Mnr1

pre oko 1 mesec

Dozvollila mu uprava koju je on postavio tu, i koja samo zbog njega jos uvek sedi tu. Moz' misliti, dozvolili mu da pogledajy finansije. Ovo da nije zalosno bilo bi smesno
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Znaci, svjesno pricas da se u Partizanu vec godinama katastrofalno radi i na stetu kluba, ko fol molis Vazuru da mu pomognes, a ja se pitam da li si svjestan da je Partizan DRZAVNI klub i da drzava kao stvarni vlasnik kluba moze da pocisti svo smece iz Partizana kad god to hoce isto kao sto istu stvar moze da uradi (i radi) u svskom drugom DRZAVNOM preduzecu? Usput receno, koji su to tacno uslovi za tu tvoju “drzavnu pomoc”? Sta ti je to tacno Vazura obecao, pa kao sad ko fol “pomazete”, a godinama gledate kako klub propada i ne radite nista? Nd interesuje me politika niti ju ikad komentarisem, ali kad covjek procita ovako nesto primitivno i prozirno odmah mu bude jasno zasto mu navijaci skandiraju sve one stvari znog kojih se zaustavljaju utakmice, a ton sa utakmice utisava na TV-u.
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Znaci, svjesno pricas da se u Partizanu vec godinama katastrofalno radi i na stetu kluba, ko fol molis Vazuru da mu pomognes, a ja se pitam da li si svjestan da je Partizan DRZAVNI klub i da drzava kao stvarni vlasnik kluba moze da pocisti svo smece iz Partizana kad god to hoce isto kao sto istu stvar moze da uradi (i radi) u svskom drugom DRZAVNOM preduzecu? Usput receno, koji su to tacno uslovi za tu tvoju “drzavnu pomoc”? Sta ti je to tacno Vazura obecao, pa kao sad ko fol “pomazete”, a godinama gledate kako klub propada i ne radite nista? Nd interesuje me politika niti ju ikad komentarisem, ali kad covjek procita ovako nesto primitivno i prozirno odmah mu bude jasno zasto mu navijaci skandiraju sve one stvari znog kojih se zaustavljaju utakmice, a ton sa utakmice utisava na TV-u.
S

SimoSabrosa

pre oko 1 mesec

Predsedniče, moj dug je manji, ako mozes pomozi mi, u pitanju je kredit od 15000 evra. Sportski pozdrav

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Sta vam rekoooo
Z

Zoraan

pre oko 1 mesec

Koroman, okoreli Zvezdas cije dete trenira u tom klubu, a on je inace i njihov bivsi igrac, reko je da je dug Zvezde 170 miliona evra. Takodje je rekao da Zvezda vodi duplo knjigovodstvo. Samo kazem sta je covek otkrio....Toliko o Zvezdinoj "uspesnosti"...
p

pobogu

pre oko 1 mesec

on je okoreli zvezdas ali u diznilendu
S

Sladjo

pre oko 1 mesec

Jel to Koroman rekao pod dejstvom
d

dzojstik

pre oko 1 mesec

Koroman ne moze iz prve da kaze knjigovodjstvo.
S

Sale84

pre 30 dana

Druze kad bi znao celu istinu zasto Koroman sve tako prica o Zvezdi sve bi ti jasno bila. Sama cinjenica da mu sin trenira u tom klubu bi trebalo da ti dosta toga govori. I zasto je on bio u klubu pa ja oteran itd itd. Cas je Apr jedino ispravno sta kaze, a ne tacno je sta kaze Koroman...hahahaha ma daj bre covece kako mozes da pises ovakve nebuloze
G

Glsdijator $

pre oko 1 mesec

Sve ce ovo Evropa da ispegla...svesce nas na pravu meru. A ti drzavo, sad sam ti platio porez i vise nikad!
b

bida

pre oko 1 mesec

idu bg izbori pa trazis podrsku xaxa sto dalje od nas pfc imas tvoj klub i ultra kop njima nastavi da pomazes
M

MaksaGrobar

pre oko 1 mesec

Dug Zvezde je 170 miliona... Sve si rekao samo to nisi rekao.
p

partizan ko kuća

pre oko 1 mesec

Partizan je zvanicno izasao iz kazne (citaj 6 titula sto smo uzeli) jer je Cz odradila sedmu, cini mi se, plus ona nesrecna, nezasluzena iz 45-e. Sada imamo podjednaka prava al nemamo bas istu startnu poziciju.
F

Fgh

pre oko 1 mesec

Nemamo mi nista isto...Bogu hvala
S

Spaniard

pre oko 1 mesec

To je mašina za uzimanje i pranje novca, ljudi koji su u vrhu koriste klubove da zarade nenormalne svote novca, a klub ostave u dugu. Ko odgovara? Niko, a zašto? Kriminal...
N

Naopako

pre oko 1 mesec

A da uvedemo onu demokratiju kao sto ima Svica? Pa da glasamo na sta ce da se trose nase pare, tipa da uvedemo 13tu platu umesto placanja dugova blizancima i ostalim klubovima? Bio bih mnogo srecniji da imam vise para od opstanka bilo kog kluba pa i moje vose. Ali onda bi se privatizovali prvom prilikom.
b

banence

pre oko 1 mesec

AKO JE PARTIZANOV TOLIKI DUG ZVEZDIN JE 5 PUTA VECI ODUKATIVNO...BAVI TE SE NJIME JER TU EKIPU GURATE U LIGU SAMPIONA....
S

Slaba odbrana

pre oko 1 mesec

Jel to gumica ponovo radi.Veli da je Zvezdin dug manji od Partizanovog,vidim da navijače Zvezde ne zanimaju financije Zvezde.Ne može čovek a da se ne zapita kojom to logikom Zvezda ima manji dug od Partizana kad unapred troši pare od UEFA,pritom je pozajmila 10 miliona od fantomske firme prošle godine što se zna ali verovatno ima i ono što se ne zna.Nigde nisam video da se neko pohvalio da je smanjio dug a ako se neko hvali to je Terzić i kompanija.Prošle godine izveštaj APR- Ukupan akumulirani gubitak Crvene zvezde do kraja 2022. godine je 8.896.562.000 dinara, odnosno 75.909.232 e Partizan duguje duplo manju sumu, tačnije 4.211.919.000 dinara, št je u evrima 35.937.875.
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Kad god treba mezimici partizanki eto para...

VecaBg1971

pre oko 1 mesec

Au grobari sta vam rekoooo
K

Kup

pre oko 1 mesec

Ništa mi nije jasno, znaš koliko je dug, da su to napravili ljudi koji su, ajde sada da ih ne nazivam, neće mi pustiti komentar. I ti se javno hvališ, kako si pomogao tim ljudima, pa nisi ništa bolji onda od njih, i da jako bitna stvar, daješ naše državne pare... A to što navijači viču, imaju prava, nisu oni taj dug napravili, nego ovi što to rade po nečijem uputstvu.

PFK NIŠ

pre oko 1 mesec

Ne nervirajte se Grobari, sve ce se ovo lane zvati, sto bi rekao Vujosevic...
b

briši budžet

pre oko 1 mesec

Žali bože ovih blizanaca. Bunari bez dna i bez prihoda. Daje im se novac bez pokrića a pojedini ni porez posle ne mogu da plate. Strašne greške i bacanje novca.
M

Milo g

pre oko 1 mesec

Klasika. Napravi problem pa ti posle nudi rešenje
p

prckov

pre oko 1 mesec

Pa naravno, kada ste nesposobni. I za sve nam drugi kriv, samo vaš klub ne.
I

Ivan FCRS

pre oko 1 mesec

Da nije cuo pesmicu na kosarci, ne bi izneo ovaj podatak. Ne moze iskompleksiran i sujetan covek da se ne osveti.
B

Broj 1

pre oko 1 mesec

On je još dobar.Ja da sam čuo pesmicu,ne bih vam ne dao ovo danas,nego ništa nikada,plus bih vas zakatančio .Em ste uzurpirali vojni stadion,em još aplaudirate ovima što se ponose olujom!
D

Darko1101993

pre oko 1 mesec

Dok je ovaj na vlasti Partizan nece osvojiti titulu ni u fudbalu ni u košarci i sram bilo svakog grobara koji za njega glasa jer je to glas za gašenje Partizana, a i sramota je svakog zvezdasa koji se raduje ovakvim titulama gde se vec zna unapred da ce ih osvojiti bez ikakve ne izvesnosti
k

krstim se

pre oko 1 mesec

pa ko je sampion aba lige ahhahahha
t

trtko

pre oko 1 mesec

Naravno da neće, Ako vam sudije ne budu pravile penale nao na početku i sudile u korist vas. Vi ne da nećete biti drugi nego pitanje i treći da li ćete biti do kraja. I čemu licenca plaćena za ligu konferencija.
P

Pitanje

pre oko 1 mesec

Zašto je država dozvolila da sampion drzave fkcz 2014 bude izbačena iz Evrope a partizan se svaki put spasava? Zašto je kkcz morala da ide u Stecaj, a KK Partizan ne mora i smanjuje dugove preko noci? Sad ovaj lazni Zvezdas pod reketom spasava i nkp?
b

bida

pre oko 1 mesec

to pitaj vesica djaju i lukica a kazinam ko vam vratio njihov dug 60 milki u 3 sata nocu
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Vaši eksperti su i urušili Partizan.
P

Prvo

pre oko 1 mesec

Pomogni da izbacimo ovo upravu, ni tenkovima ih ne možemo isterati... Prvo njih se reši a ostalo je manje bitno
b

bida

pre oko 1 mesec

druze moj pa on ih i doveo evo zastooooooo
D

Doveo

pre oko 1 mesec

Ih Dulo vaš. On je doveo Vučelića, slabo pamtite.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Ne verujem da je Zvezdin dug manji, pre ce biti preko 70 miliona, videcemo kad izadje izvestaj. Ove godine smo igrali LS, imali nekoliko dobrih prodaja, nema nikakvih garancija za isto u buducnosti.
X

X

pre oko 1 mesec

Ja koliko se secam pre par godina je dug Partizana bio oko 30, Zvezdin cak 70 miliona... Kako sad Partizanov 50, a Zvezdin znacajno manji... Au...
P

Pa lepo

pre oko 1 mesec

LŠ 30+ mil. Prodaja igraca 15+ mil. Za jednu gidinu, a vi? Gde vam je evropa? Plus Gasprom 5 sada i vise.
s

samo

pre oko 1 mesec

Pa tako sto ovi zaradjuju,a Partizan stalno u minusu,prosto je.Cak je sramota sto Zvezda vec nije izasla iz dugova.Samo ove godine su prihodovali 60 miliona.
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

KAKO JE LEPO KADA NAM DRZAVA TRPA PARE A MI GLUMIMO OPOZICIJU
G

Grga Cvarak

pre oko 1 mesec

Znaci, svjesno pricas da se u Partizanu vec godinama katastrofalno radi i na stetu kluba, ko fol molis Vazuru da mu pomognes, a ja se pitam da li si svjestan da je Partizan DRZAVNI klub i da drzava kao stvarni vlasnik kluba moze da pocisti svo smece iz Partizana kad god to hoce isto kao sto istu stvar moze da uradi (i radi) u svskom drugom DRZAVNOM preduzecu? Usput receno, koji su to tacno uslovi za tu tvoju “drzavnu pomoc”? Sta ti je to tacno Vazura obecao, pa kao sad ko fol “pomazete”, a godinama gledate kako klub propada i ne radite nista? Nd interesuje me politika niti ju ikad komentarisem, ali kad covjek procita ovako nesto primitivno i prozirno odmah mu bude jasno zasto mu navijaci skandiraju sve one stvari znog kojih se zaustavljaju utakmice, a ton sa utakmice utisava na TV-u.
D

Deno

pre oko 1 mesec

U stečaj kao Rangers,bolje i to nego da nam visis nad klubom.Jedino tako će klub ozdravili, četvrta liga pa ispočetka. Nećemo mi prestati navijati ,Partizan je Partizan .
J

Jöle 39

pre oko 1 mesec

Dok se za jedne sve objavljuje za ove druge bliži vlasti ni pasusa nema. U kakvoj mi Koreji živimo.. Sva sreća pa nas je sve manje.
K

Kula

pre oko 1 mesec

Ma evo sve verujemo da je tako. Neka gospodin ekspert objasni kako je moguce da je prema APR u krajem 2022 Zvezdin dug bio 72 mil evra, a Partizanov 36 mil evra, a sad Zvezdin dug manji. Da uzmemo da je izdajnička uprava Partizana i povećala dug, ali kako ga je Zvezda smanjila kad su samo dva igraca platili 10 mil evra, 12 mil evra trebali da vtate fantomskoj firmi za zajam za porez, a Terzić kaze da je Zvezdin budzet 50 mil evra??? Ni 25 mil evra od Lige šampiona nema sanse da smanji dug, koji nije ispod 90 mil evra sigurno.
P

Prosto je

pre oko 1 mesec

Dakle tvoja finansiska misao ide prizmom sta je rekao Zeks i nesto sto se desilo pre 2 godine?! Bravo, pa bas zato sto ste tako pametni, tako vam se i pametno vraca
a

argh

pre 30 dana

Tih 12 miliona spada u ovih 72. Pored prihoda od LŠ, koji su 30, a ne 25 miliona, Zvezda je zaradila prodajama Erakovica za 7.6 i 10%, Mijatovića za 8+2 miliona i 15%, kao i Nedeljkovića za 9 miliona i 15%. Sa svim kupovinama i prodajama, Zvezda je ostvarila neto dobit od transfera oko 16 miliona. Kada na to dodaš onih 30 miliona, nekih 8 od sponzora, 5 od karata, pa sigurno još minimum 5 miliona od drugih prihoda (procenti od nekih igrača, dresovi, dan utakmice...), dođe se do cifre od 60 miliona, a budžet je 45. Znači da smo vratili deo dugova, ali šta vas briga, vama drugi vraćaju.
Г

Гробар54

pre oko 1 mesec

Каква је управа,такав је и дуг и он стално расте!Зашто постоји неки клуб,па и Партизан, да би набијао толике дугове друштву?То мислим и на Звезду.Што ће овом друштву такви клубови,који само дугове стварају?!Да би се контролисало незадовољство у друштву и да би се неки партијски кадрови запослили и прали новац!
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Zapitajmo se kako je u EPS-u,Telekomu,Aerodromu i ostalim mestima gde vedre i oblace strucnjaci koje je on postavio pre 10-ag godina.
B

Bolest...

pre oko 1 mesec

Zašto je država dozvolila da sampion drzave fkcz 2014 bude izbačena iz Evrope a partizan se svaki put spasava? Zašto je kkcz morala da ide u Stecaj, a KK Partizan ne mora i smanjuje dugove preko noci? Sad ovaj lazni Zvezdas pod reketom spasava i nkp?
T

Top Gun

pre oko 1 mesec

Malo si pobrkao lončiće. Vas je vadio iz gova.a od 2012. Upropastio kk da bi vam omogućio da lečite komplekse itd
S

Sire i Ekipa

pre oko 1 mesec

Krindzeraj ajoj haha
S

Sasha lz

pre oko 1 mesec

Ja mu sve verujem, on je dokazani grobar Partizana
S

Slina.Iz.Nosa

pre oko 1 mesec

A Boris Tradic ti bio DOBAR Kada je SA zavrnutim rukavima navijao u zuto plavom Pioniru za scoje Partizane I duleta koalicionoog partnera. Cuti Tu I nemoj da propustis cas kod Zelja Pantica
S

Sasha lz

pre oko 1 mesec

Samo hocu da kazem da je Partizan imao 3 200 000 razloga da kiksne obe utakmice posle derbija, hvala za Zeljka vec sam poceo da kriziram dok cekam novu epizodu.
D

Don Vito Corleone'

pre oko 1 mesec

Zašto njih pomaže i finansira Srbija, kada su oni član EU, imaju mnogo bolji standard, EU donacije itd itd.

Zvezda ispred svih!

pre oko 1 mesec

Pa, predsedniče valjda je to i bio Vaš cilj.
7

777

pre oko 1 mesec

Lazni navijacu Zvezde pametniji si kada cutis
B

BLJUC

pre oko 1 mesec

Znaci jedan klub igra LS prodaje igrace, prodaje sezonske sada cemo vestacki da dovedemo JSD na nivo zvezde da se ne cuje reketiranje sa tribina, jel to taj plan reforme za JSD?
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

A sta bi sa onih 100 milki duga od pre desetak godina sto je magicno nestalo? Pa valjachi su za vas mala deca...
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

🤮🤮🤮🤮🤮
M

MVPČAČAK

pre oko 1 mesec

Dug czv je izgleda tajna???
0

047633

pre oko 1 mesec

Dovedeš upravu, u potpunosti je kontrolišeš, ne dopuštaš da budu smenjeni iako nemaju nikakav sportski uspeh niti finansijski dobro posluju. Zbog čega? Pa zbog toga što ta uprava radi upravo ono što je dobila za zadatak - uništava klub, a pare presipa u ruke onih koji su je postavili.
Н

Небитан лик

pre oko 1 mesec

Ко је довео управу? ко се сећа тих избора сетиће се да је он гурао Бјековића и ногама и рукама.

Marko Pavlovic

pre oko 1 mesec

Kaze hrabro navijac FMPa
G

Građevinski milioneri SEVER

pre oko 1 mesec

Veoma smo zahvalni bankama koje su obrisale višemilionske dugove našem klubu. Takođe smo veoma srećni zbog toga što je naš klub u prethodnih desetak godina dobio oko 50 miliona evra više od najvećeg rivala, kojem se daju mrvice za licencu i na tome što nam je doveden šeik u posetu. Izuzetno nas raduje 5 dosuđenih penala za nas na 3 teška meča pre derbija i činjenica da je na samom derbiju Hvang kao poslednji igrač odbrane za start s leđa dobio samo žuti karton, a Severina bez veze crveni. Naš klub ne sme da stane.
1

12345ss

pre oko 1 mesec

tugoooo
G

Gorostase

pre oko 1 mesec

A lad CES da izadjes iz sobe ili iz kafica I odes dvesta kilometara na utakmici? Ti si decko samo na telefonu ti nikad Arenu u stvarnosti nisi video. Ti si izmanipulisao. To ti je zbog malog IQ a. To ako ides svaku Dan u kafic NE znaci da si najpametniji
V

Vlax

pre oko 1 mesec

Tesna koža skoro četrdeset godina kasnije. Rekli smo, dovedeš preduzeće u tešku finansijsku situaciju, ne plaćaš plate, zadužuš se u tri pm, a onda nastupamo gospodin Drpković i ja. Onda se pojavimo kao holding kompanija koja hoće da spasi preduzeće. FK Partizan, Džordž i Šojić. Čekam da vidim ko je Šojić u Partizanu.
Z

Zvezda je

pre oko 1 mesec

Je za 6 meseci više zaradila. Od LŠ i prodaje igrača, zato onda ne kukajte odakle Zvezdi pare.
S

Slanina

pre oko 1 mesec

Deo za prihode Zvezde si u pravu. Problem je sto ima i druga strana poslovanja - rashodi. Koji su kod Zvezde mnogo veci.
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

Tacno sam znao, konferencija pa demagogija kako drzava pomaze Partizanu tj mi smrtnici placamo, koji radimo i sastavljamo kraj sa krajem ali ipak placamo porez. Klasicna kupovina glasova pred Beogradske izbore, svaka mu cast, ne mogu ocima da ga vidim ali mu skidam kapu kako se sprda sa nama evo vec 10+ godina. Ne zanima me ni jedan od dva kluba, ako ne mogu da se izvuku, lepo katanac i cao, kakva je ovo poruka ostalim klubovima? Gde je ravnopravnost? Predsednik drzave cime se bavi, garant su ovo lose vesti o kojima je pricao pre par dana… Nisu tvoje pare da ih bacas !
I

IVAN 82

pre oko 1 mesec

Lako cemo se mi snaci i sami kad poltronsku upravu "zamolis" da ode iz kluba. A to da je Zvezdi dug ispod 50Miliona,jedino ako se javilo jos nekoliko firmi i dalo 10ak Miliona zvezdi,pa dug se spustio ispid 50 miliona.
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

"Taj dug je preko 50 miliona evra." Kada citirate, citirajte kako treba! Država pod hitno da prestane sa razbacivanjem para poreskih obveznika na totalne gubitaše! Daješ pare, praviš reprograme i programe, a ljudi, tvoji ljudi, koji su doveli do ovoga i dalje ostaju u klubu?!?!?!? Neozbiljno!
U

UPDP

pre oko 1 mesec

Republike Srbije, ne republike Srbije. Jbg, zlezdana ima 150 do 170 miliona duga i uskoro ce biti pokojna kao i kk.
v

vpczbr

pre oko 1 mesec

ma da bre, milijardu duguje.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Tjesi se nadaj se ....Ali vjerujem da vam nije i nece biti lako
G

Grobar GM

pre oko 1 mesec

Zato je benzin od danas 190 dinara
T

Trolejbus

pre oko 1 mesec

Poreski obveznici ce to da ispeglaju, kao i 30 godina unazad
U

Uuuuups da

pre oko 1 mesec

I šta ćemo sad? Konstatovali dug, baš kao i Zvezdi, nema gašenja i teraj dalje. Sad kada znamo to hoćemo da dobijemo isto koliko se daje i Zvezdi, mezimici. Oni ne mogu da funkcionišu bez najmanje 50 mil, Terza rekao, e pa i mi hoćemo 40, lupiti o sto i tačka. Kad je bal neka je maskenbal.
s

samo

pre oko 1 mesec

Pa zaradi mamlaze umesto sto lupas rukom o sto.
1

1912

pre oko 1 mesec

Šta vi hoćete 40 i tačka? Ako budete bili drugi igraćete kvalifikacije za Ligu šampiona. Uđite u to takmičenje i sa svim dodatnim prihodima imaćete taj novac. Ali zarađen novac ne isprošen ili dobijen na poklon kako su navikli u upravama FKP i KKP.
N

New Order

pre 30 dana

samo/ Nećemo da zaradimo, hoćemo i mi ponoćnu sednicu, da nam se osnuje firma Giga Kop, pa da gradimo, dobijamo koliko nam treba i da i naš Vazurica budan sanja i planira kao Terzica vaš. Nećemo aparthejd, hoćemo i mi vlažne snove. Pravda za Partizan.
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Insert "Mild Shock" meme here...
E

Eseks

pre oko 1 mesec

Ako daje ovima 3 milke onda svakom timu u ligi treba toliko da da jer se ovako narusava regularnost gde se drzava otvoreno stavlja na stranu jednog kluba..Nikom drzava ne treba da pomaze,samo treba posteni ljudi da vode klubove pa bi se video napredak
D

Dragocvet

pre oko 1 mesec

Zato i imamo krs ligu.
B

BF Fantom

pre oko 1 mesec

Ne bi tvoja Zvezda imala 60 igrača pod ugovorom da nije države. Drukše bi pile pevalo, što bi rekla moja baka. Pazi šta želiš, možda ti se i ostvari. Da je sve pošteno i bez države prvak bi, u ovom momentu, bio TSC.
e

exe

pre oko 1 mesec

u kosarci doveo njegove pajtose da na silu daju pare u jsd, sad izgleda isto planira u kosarci, pitam se dokle vise?
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Prvo ne das da se uprava smeni pa nas oni gurnu u kanal i onda si ti spasioc i dajes nam milostinju a mi treba da se radujemo😆😆😆koji licemer
z

zaks

pre oko 1 mesec

Vama se ugoditi ne može.Šta god uradio ne valjaš.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

Vi ste sami sebe gurnuli u kanal. Privatizovali ste i kosarku i fudbal niz godina a onda pukli zatobsto sve nezdravo trune iznutra.
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Realno istina a vi ste se iz pepela digli bez dinara pomoci znanjem,radom i postenjem😆😆😆😆kakav licemer si😆😆😆
R

Rralno istina

pre oko 1 mesec

@Lepi mica 1 imali ste sve i istrulili zato sto oni koji su vas vodili su vise volili sebe nego vas. A nas pusti na miru. Sigurno nismo u neprostim momentima bili pazeni kao vi danas. Pare za licence niz godina Zeljko Panter....
9

985

pre oko 1 mesec

Pa zbog vasih "stucnjaka" je i takva situacija...
S

Samopitam

pre oko 1 mesec

A šta treba da urade drugi klubovi u Srbiji da dobiju od države toliki novac na poklon? Npr. da duguju svima pa da budu nagradjeni zbog toga? Kako da gledaš naš fudbal kad vidiš ko je privilegovan, ima li poente uopšte igrati onda ligu? Dajte TSC-u npr. taj novac pa ćete videti kako se radi ali oni su i bez novca bolji od ovih državnih projekata.
s

samo polako

pre oko 1 mesec

i jos jace skandiranje…koliko pomaze tim jos jace
e

evoo

pre oko 1 mesec

znaci sledi povecanje cena goriva
B

Bojan le

pre oko 1 mesec

ODAVNO NISAM CUO BOLJI VIC
I

Ivan brat

pre oko 1 mesec

Kao prvo taj dug u najvecoj meri je napravila uprava koju si ti postavio. Namerno ste unistili Partizan da bi zvezda mogla da osvaja silne titule i igra ligu sampiona. E pa kada ste mogli da napravite ovoliki dug sada i treba da ga sanirate,samo to treba da uradite iz vasih dzepova,a ne da uzimate od svih nas. Neko prvo mora objasniti gde su nestale pare,ako treba neko i da odgovara za to,pa tek onda polako krenuti sa nekim drugim merama. Inace ako mislite sa Vazurom da nastavite i njemu slicnim menadzerima i direktorima onda dug nece biti 50 nego 100 miliona i to vrlo brzo
s

soichiro

pre oko 1 mesec

priohvatam tih 50 kao cinjenicu....ali zelimo i informaciju koliko duguje fk miljenica...koja je dobila 50 milioma vise nego partizan od drzave, u zadnjih deset godina.
П

Паун

pre oko 1 mesec

Никоме ништа не давати. Све клубове у приватизацију као што си најавио пре ко зна колико година. И дај маните нас тих прича да сте ви некога нешто молили. Странка улази где хоће, никога не пита ништа, а још мање моли.
A

Apokalipsa x

pre oko 1 mesec

Ako privatizujes Zvezdu i Partizan, kako onda politicari u Zvezdi i Parrizanu da kupe stanove u BG na vodi i nad Dedinju, Vracaru, itd.?
c

cv

pre oko 1 mesec

i zvezda je imala 65 miliona dug pa se nije ugasilA
R

Ritual k

pre oko 1 mesec

Ugasice se dace Bog...nadamo se uskoro
Z

Zvlat BG

pre oko 1 mesec

14.5.2023. Zvezda ukupno duguje 8.896.562.000 dinara, iliti skoro 76 miliona evra (75.909.232). Gubitak Zvezde godišnje je cca. 10 miliona evra!
P

Pa

pre oko 1 mesec

Što onda kad hvali Vojvodinu ne da kao država ni centa a obećali su pre 5 godina 20 m evra za moderan stadion renoviran i pokriven na istom mestu za 20 hijada gledalaca. Glavno da su pravili trećeligaškim klubovima koji nemaju ni drugoligaš ku tradiciju stadione koji koštaju 30 m evra dok su se te opštine smanjile za trećinu stanovnika i nemaju uređene bolnice pozorišta škole.. Ne kupe se tako poeni pred gradske i lokalne izbore
D

Deka PG

pre oko 1 mesec

Što će vam stadion za 20 hiljada? Dosta i hiljadu, hiljadu i po
D

Deka PG

pre oko 1 mesec

Što će vam stadion za 20 hiljada? Dosta i hiljadu, hiljadu i po
G

Gost0007

pre oko 1 mesec

@Deka, sta ce drzava da placa Partizanu dugove kada sve sa redarima se skupi jedva 1000 ljudi? Grad od milion ipo stanovnika …
G

Gostgost

pre oko 1 mesec

Opa, dosao Ostoja u klub. Sad kad krene ludilo kao u kosarci...
D

Došla maca na vratanca

pre oko 1 mesec

Katanac na instituciju!
L

Lepi mica1

pre oko 1 mesec

Nije rec o zvezdi😆😆😆
E

Ee

pre oko 1 mesec

A smejali su se pre 15 godina kad je Zvezdi bio dug 50m i pevali su "K...a umire,k...a gasi se",a sad je stigla karma,samo sto Zvezda nije tada imala ovoliko podrsku drzave,nego se gasila struja,igraci bezali,pecurke rasle na terenu,nije se imalo za grejanje,sampone,tuzbe od svakog stranca,a na dresu broj za pomoc Zvezdi,ne znaju ovi sta je kad stvarno nemas i sta je pravo ugnjetavanje,a ne ovo sto drzava pomaze Fk i Kk Partizanu.
Y

Yui

pre oko 1 mesec

I sad imate oko 100m...
d

dcibanks

pre oko 1 mesec

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
P

Pogotovo

pre oko 1 mesec

Ovi napaljeni klinci, pojma nemaju šta je to bilo, ali je Zvezda izdržala. I drago mi je što joj ona vlast nije pomogla.
Š

Šamponi

pre 30 dana

Priča o šamponima je definicija spina. Da objasnimo mlađima o čemu se radi. Fudbaleri Zvezde crvene su kukali kako nemaju za šampone pa su im Delije Sever porazbijale skupocene automobile kako bi im donirali za šampone.
F

FilipCop

pre 29 dana

Samo sto zvezdi nisu hteli da daju jednom isti ovi i to manje od miliona tacnije 800 000, a partizanu svako 3 meseca 2-3 mil evra. Dokaz da drzavu briga za ostale samo im je partizan vazan. Evo uplate prije 4 meseca. https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dobio-pomoc-fss-uplatio-2000000-evra/465591/komentari
7

777

pre oko 1 mesec

Jbt kakve veze ima ?? Pa da ima i 50milijardi dug nece se ugasiti a neki manji klub za dug od 100.000e mora katanac da stavlja.
7

777

pre oko 1 mesec

reforme? koje to reforme, daces pare kao u kosarci da ih vestacki podignes
L

Licemeri 1856

pre oko 1 mesec

A ko ih srozao?sa upravom koju neda da se smeni?😆😆😆
P

Privatizacija BEZ muljanja ŠTO PRE

pre oko 1 mesec

I koliko su svi ti klubovi koji "rade dobro" svi zajedno letos osvojili bodova za srpski fudbal (koeficijent)?
O

Ogranicenost

pre oko 1 mesec

Zvezda Manchester Siti 2:3, razumem ne treba se hvaliti porazom ali pre bi bilo 0:6. Ali vama mi pobeda protiv Liverpula ne znaci nista. Znam i zašto. Jer gledate na televizoru ponekada fudbal i citate novine.
g

gost4

pre oko 1 mesec

covek je lepo pitao koliko je to bodova? da je trazio statistiku sa nekog meca, broj kornera, broj kartona ili nesto slicno onda mozes da se pohvalis porazom od Sitija. Zvezda je ove sezone i u kosarci i u fudbalu najavila zavrsnicu takmicenja (to se da proveriti) ali nisu bili ni blizu ni jedni ni drugi
@

@gost4

pre oko 1 mesec

Zvezda ima 2-3 pobede manje sa 3x jeftinijim timom od vas u kosarci. I LS niko nije najavljivao prolaz grupe, vec borbu za 3. mesto. Sem toga, LS, je ipak nekih 50 nivoa iznad konferencije za koju se niste ni kvalifikovali jer su vas neka deca iz Danske oducila od fudbala.
D

DraganKojic

pre 30 dana

A sad se odjednom racunaju samo bodovi ove godine , ahhaha dogodine katanac na rupu .
k

klasika

pre oko 1 mesec

recept kao u kosarci, kao kriza dug paf i eto najslupljih igraca evrope
C

Chivas

pre oko 1 mesec

Oni su "napokon prihvatili" da državni revizor uđe u klub i pročešlja finansije? Isti taj revizor treba da otvara vrata donjim delom leđa u svakom državnom preduzeću, a ovamo im treba dozvola! Laku noć, ozbiljna državo. Svoje zakone i dalje sprovodi nad sirotinjom...
G

Grajkula

pre oko 1 mesec

Vecita opozicija, avangarda, protiv sistema...
s

sve se vidi sve se zna

pre 29 dana

Navijači (Partizanovci, a ne grobari) da, uprava NEEEEE. Upravu je postavio Terzić i onaj ko se pita za sve....
M

Mixxi

pre 29 dana

Vama svako malo pomoc pa prije 4 meseca isto vam dali, 2 mil, sad 3,2 to je 5,2. Nije ni cudo sto partizan ne prodaje igrace... https://www.mozzartsport.com/fudbal/vesti/partizan-dobio-pomoc-fss-uplatio-2000000-evra/465591/komentari
s

sve je prosto

pre 29 dana

Ko štiti Vazuru on treba da odgovara za ovaj dug pred narodom, jer on izvlači narodni novac. Svima kojima je Partizan u srcu je dosta Vazure. Kad tad otkriće se ko je štitio i postavio Vazuru.
b

boske,brisi

pre oko 1 mesec

Vase strucnjake osecamo odavno,info stan,struja,voda,benzin,hrana,porezi,nameti,akcize,i citava lepeza zlatnog doba.
P

Priznanje

pre oko 1 mesec

EVO COVEK JAVNO PRIZNAO DA IM DRZAVA POMAZE I DA CE IH SPONZORISATI,I STA CE MO SAD?
Y

Yui

pre oko 1 mesec

Partizanu 3 m zvezdi 30 ...toliko
W

Www

pre 30 dana

Sad NE ĆE MO NI ŠTA
m

muka bato

pre oko 1 mesec

placi mocarte placi partizane BUUUHAHAHAHAHAHA
S

SULTANAT

pre oko 1 mesec

Nije li Zvezda u prethodnih desetak godina dobila oko 50 miliona evra više od Partizana?
C

Chiske1

pre oko 1 mesec

Bo ovu drzavu...