Đukić: Ne može bolje po ovakvom terenu...

Vreme čitanja: 1min | sre. 14.03.18. | 15:38

„Nije sramota ispasti od Partizana“, kaže Vlado Jagodić

Opet dva komada. Napisali smo u najavi Partizanovog gostovanja u Ivanjici da tradicija igra važnu ulogu. I bi tako. Crno-beli su opet dali dva gola Javoru - sedmi put uzastopno - i overili plasman u polufinale Kupa Srbije.

Posle susreta u kome su se golovima istakli Ognjen Ožegović i Nemanja R. Miletić, a igrom drugi štoper - Svetozar Marković - stratet Parnog valjka Miroslav Đukić upozorio je da je infrastruktura jedan od vidljivijih problema srpskog fudbala.

Izabrane vesti

Naravno, reč je o terenu stadiona kraj Moravice, po kome pravog fudbala - nema.
Po ovakvom terenu nije lako igrati. Imali smo šanse, ali nismo uspevali da damo damo gol koji bi nam dao krila. Čim smo to uradili u drugom poluvremenu, odmah je postalo lakše“, ocenio je Đukić u mikrofon TV Arena sport, neposredno po okončanju duela.

Njegov kolega na klupi Javora Vlado Jagodić čestitao je gostima plasman među četiri najbolja tima u kupu.
Ovo je utakmica u kojoj je jedna sitnica odlučila. Način igre za koji smo se opredelili delovao je dobro do 60. minuta, tad smo dozvolili da nas Partizan ugrozi iz centaršuta, onako kako je jedino mogao. Ubrzo je pao i drugi gol, što je bilo teško nadoknaditi. Čestitam mojim igračima na inicijativi u finišu, za nas je i to bitno. Nije sramota ispasti od Partizana“, smatra Jagodić.

FOTO: Star sport


tagovi

Miroslav ĐukićVlado Jagodić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara