Komentari na vest

Duljaj: Od nedelje počinjemo pripremu za derbi

g

gost78

pre 8 meseci

Nije kriv duljaj,kriva je uprava koja je odradila ovaj prelazni rok,covek je zahtevao od prvog dana stopera ali mu nisu doveli,ne treba sad svi da napadamo treba da podrzimo ove momke,nije to bas toliko lose,vratilo se interesovanje kod navijaca za fudbal
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Nista nije sporno. Pobjede su uvijek najbolji recept za povratak navijaca. Ali ne treba mjesati ovaj trenutni pobjednicki niz i cinjenicu da je najvece zlo Partizana trenutno Vazura. Taj lik treba da leti iz Partizana kao i Vucelic. Da je neke pravde i zakona u Srbiji, odgovarali bi i jedan i drugi za pronevjeru drzavnih para poslije toga, ali posto svi znamo da od toga nema nista, makar da im vidimo ledja iz Partizana, pa nek im drzava da da kradu na nekom drugom mjestu, samo da nije Partizan. Hocu da kazem, niko nebi trebao da zaboravi da je Vazura jos uvijek u Partizanu samo zato sto smo trenutno usli tu taj neki niz pobjeda. On je zadnja osoba na svijetu koja je zasluzna za to.
5

5.000.000,00 €

pre 8 meseci

Дуљај се разуме у фудбал, исто колико и ја у бурек😉 знам онако површно и то је то! Кукала нам мајка са тим секташем...
a

au

pre 8 meseci

Mene samo zanima da li se ova takozvana odbrana parizana sme pogledati u oci u ogledalo to je neobjasnjivo amaterizam iz utakmice u utakmice i ne menja se nista svaka lopta u 16m kao bomba za sve njih ko god nas napadne da gol... Boze pomozi svi to vide i nista... Kakav markovic kakav ilic antic i sto smo primili 6 od danaca alo pa to je uspeh
D

Deyan X

pre 8 meseci

Gledao sam nas nesto malo protiv Zelje iz Panceva sa kolegom, i videli smo brdo gresaka u kretanju igraca. Npr. Kalulu nosi loptu, i niko mu ne prilazi da odigraju nesto. On staje okrece se ka nazad. Drugo, Filipovic odigra loptu i krece u prazan prostor, i staje, vraca se.. a "nebo" se otvorilo na Zeljinoj polovini. Nisu mi jasni ti sitni detalji koji se uce u petlicima i pionirima, da se tolerisu. To Duljalj mora da resi .... inace CZ ne prasta igru "u rikverc".Moramo da ih napadnemo i koristimo svaki centimetar terena. I ono sto ne vidim u igri PFC je dupli pas u zavrsnoj trecini terena.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

Koji Filipovic?
D

Dadopv

pre 8 meseci

Duki gotivio sam te kao igraca mnogo,ali sad ne znam sta da kazem…daj boze da prodjemo u derbiju kao protiv Norslanda,kakvu igru imamo…ako njihovi napadaci prorade,bice tesko gledati derbi,posto nam je odbrana katastrofa
G

Gaggi

pre 8 meseci

Zelim pravi derbi u srijedu, i nadam se igri bez kukumakanja, sjeckanja, da gledamo pravi fudbal. Partizanu kao Zvjezdas zelim da zadrzi ovog trenera jos bar 50 god, a Zvezdi da pokaze svoj kvalitet i pobjedi.
J

Ja -

pre 8 meseci

Kao Partizanovac zelim da imamo isti budzet prvo, pa posle sve ostalo.
m

ma kako da ne

pre 8 meseci

Za ja. Pa nije ti ovo kosarka da vam Drzava da pare za licencu i za NBA igrace. U fudbalu morate sami da se izborite za evropska takmicenja i da zaradite nesto od te evrope. Zvezda zaradila 25 mil. LS ,zato ne mozemo nikada da imamo isti budzet. U fudbalu ste sedma kategorija klubova u evropi , iza Zrinjskog, Balkanija , Olimpije ,Zalgirisa i slicnih.
G

Grga Cvarak

pre 8 meseci

@ma kako da ne Druze, jesi li uopste shvatio njegov komentar? Prvo isti budzet, pa onda sve ostalo. To je covjek rekao. Evropa dolazi kao rezultat razlike u budzetu. Ne prije toga. Mada, sto se mene licno tice, vise i od budzeta, za Partizan je vaznije da se rijesi onog zla u upravi. Za njih je svaki budzet malo jer em su lopovi em ne znaju. Ali da ne bude zabune, kad pricas o razlici u budzetu, ponavljam jos jednom, Evropa, tj. novac od Lige Sampiona dolazi kao rezultat razlike u budzetima, a ne obratno tako da ne mjesaj lonce i poklopce.
R

RE JA

pre 8 meseci

Pa prodajte i vi nekoga za 15 mil.

lakindza

pre 8 meseci

Ovaj ispade bolji trener od Bahara
S

SMESNO SE BRANIMO

pre 8 meseci

DAJ BRE SREDI TU ODBRANU , NEZNALICO.
j

jafakeks

pre 8 meseci

Pozovite i sudije
K

Kako

pre 8 meseci

Da pozovemo kad ih Terzinjo smenio zbog 2 poraza posle skoro 2 godine i to u gostima, ako vas dobijemo i u derbiju pazite da vam ne smeni i vasega deda Dzaju.
z

zahid!!

pre 8 meseci

Kanute je promašaj, lepo za oko ali totalno promašio profesiu, dečko gubi lopte, loš pas, slabo čita igru, nikad ne pravi pametan faul.. Zahid neka krene umesto njega pa šta bude.
G

Grobar 007

pre 8 meseci

Apsolutno se slažem sa tobom. Onoga ko ga je doveo treba kazniti. Istovremeno ne mogu da shvati forsiranje Ilića koji ima brzinu i energiju pedesetogodišnjaka. Umesto njega novi igrač iz Bundes druge lige, a na desnom krilu neki mladi fudbaler umesto mlohave Severine.
k

koliko ste jadni

pre 8 meseci

Sto se grobari ne hvale sto se Duljaj slikao da ministrom martinovicem, avangarda i odabrani soj
G

Grobar 007

pre 8 meseci

Opismeni se!
d

dinča

pre 8 meseci

Imam 41 godinu, i kao i svaki pravi Srbin, pratim fudbal od malih nogu, ali nikad, i ponavljam nikad, ni u jednoj ligi, ni u jednom timu, ni u jednoj reprezentaciji nisam video čoveka koji manje poznaje fudbal od Duljaja. Još je bio jako dobar zadnji vezni, osigurač, igrač kog se ne bi postideli Real i Barsa.
M

MILAN GALIĆ

pre 8 meseci

Od Ilica nemamo nikakve koristi.Dali nezna da razmislja kad treba loptu da uputi sa igracu ili sta znam.Navala same balerine.Nema kod njih agresivnost meki kao pamuk.A mozda misle sto bi se povredio.Posle svake akcije oni se ponasaju kao ma bas me briga.A Duljaj je katastrofa.Fudbal da poludis.On sam sebe uzdiže.
@

@

pre 8 meseci

Napad balerine? Dok ih ovi ubise od batina
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Ilic igra zato sto je bonus a i da nije bonus bolje da igra on nego Sanican jer to drvo necemo moci da prodamo ni da nam igra svaku utakmicu, ovaj mali ima dobrih strana u igri samo je problem sto sva 3 stopera imaju istu najslabiju tacku a to je postavljanje i koncentracija a drugi dodatni problem je sto i Medina ima taj problem ali bar je brzi od njih pa ce valjda manje doci do izrazaja, ali opet da bi se taj problem resio ili prikrio potrebno je da budu uigrani a da bi se to desilo definitivno nema potrebe da se tumbaju mnogo i onda to da Ilic igra je bolje resenje. Belic je igrac koji je najvise napredovao u zadnjih godinu dana kod nas i stvarno zasluzuje mesto u prvoj postavi nevezano za broj stranaca i te price takod a mi nije jasno kako i sad neko nesto lose govori za njega... ali vezano za to meni je zabrinjavajuce kako neki nisu uopste napredovali mislim da treba da se poradi na tome i vidi sta je razlog.

AvantiStellaRossa

pre 8 meseci

Od ponedeljka krecu pripreme za poraz haha
p

pfc

pre 8 meseci

Vi odlozili utakmicu, da se bolje spremite. Terzo madjijo hahahahahahha
N

Nejbi

pre 8 meseci

I opwt ate iza nas hahaha.
M

Manje

pre 8 meseci

Vise dal ce poraz, niko i ne ocekuje pobedu protiv vas jer ste realno na svim pozicijama jaci, pa kad jedan Kanga I Katai moraju na klupi sta dalje da se prica, ali vi odlazete utakmicu sa TSC-om mimo propozicija,da bi se spremili za Partizan pa to je bruka za vas.

Luka CFC

pre 8 meseci

Ne izuvaj se pre vode ili ne trči pred rudu.......
K

Kumovi Vrbas

pre 8 meseci

Kanute i De medina stoperi, neka bonus bude levo krilo
t

tarzan

pre 8 meseci

Da li vredi gledati derbi na tv
У

Урке

pre 8 meseci

Не
I

IVAN 82

pre 8 meseci

Podnesi ostavku kvazi treneru,na sta ti lici tim i igra. Oces da nas obrukas na Derbiju tvojim ne znanjem!!!!
n

nekitutamo

pre 8 meseci

Ako je tebi on kriv za nesto onda ti decko nemoj vise da komentarises nista u zivotu cak ni kuci kada te keva pita kakvo je vreme ti samo cuti...
p

pfc

pre 8 meseci

Neznanje je tvoj pravopis
N

Nejbi

pre 8 meseci

Nek trazi recept od M Nikolica.
G

Goran n

pre 8 meseci

Igore Ako ne zelis da se obrukamo Filipovic stoper umrsto Ilica!! Bonus krilo...Ovako ce biti uzasno za gledati....
d

dinča

pre 8 meseci

Kad imaš tri neupotrebljiva štopera, Markovića, Ilića i Saničanina, od kojih se ne zna ko je gori, d.bek Filipović još dodje i kao dobro rešenje, ali je problem što je rizično da ga Duljaj sad "izmisli" na toj poziciji baš za derbi, a dečko to ni jednom nije igrao od dolaska u Partizan. Inače, Nikolić, Saldanja i Kalulu moraju od prvog minuta ako se nadamo nečemu u napadu, a Severina i Menig na tribine.
S

SezonskaJakarta

pre 8 meseci

Mučno za gledanje, kvota 1,02. Ili će u igri dominirati sirovost, uz brojne (ne)dosuđene prekršaje, mali broj golova, a najmanje jedno isključenje, možda i tuču, jer je atmosfera u obe ekipe daleko od dobre, ili će Duljaj razumeti da se minus sa poluvremena ponekad pretvori u nedovoljnu ocenu za nastavak glumljenja trenera, tačnije: rezultatski debakl. I devedesetih, pre ere ovog modernog, intergalaktičkog fudbala, kada engleski fenjeraši igraju utakmicu, ne derbi, moglo se uživati. Nad ovakvim srpskim fudbalom uživaju samo moderni kradljivci nafte i organizatori prodaje deviza. I ekstremni mazohisti, ljubitelji kineskog mučenja, to jest, tehnike kap po kap vode u čelo, bez mrdanja, iz sata u sat.
D

Daj boze da gresim

pre 8 meseci

Gledaj, ti da spremis ekipu da zna da igra odbrambeno bar pet minuta u kontinuitetu. Zalecu se po trojica na jednog i ispadaju, bukvalno na svakoj utakmici. Neka vam je na cast da jednog pismenog stopera niste doveli, Sveta luta kao i citavu karijeru, a Ilicje jednostavno nedorasao za seniorski fudbal, prespor, preslab u duelu i u vazduhu i na zemlji. bekovi solidni napred, ali odbrambeno ne znaju gde biju. U sustini problem nije jedan igrac (sto je neverovatno) vec mi ispadamo kao ekipa, znaci u jednoj odbrani ispada po sedam, osam igraca, pocevsi od napadaca pa sve do stopera. iskreno, neka nam je bog u pomoci protiv Zvezde, ne zato sto su oni neki vauu tim nego sto mi mnogo lose stojimo odbrambeno i ne branimo se sa iejom, nego stihijski, zato i primamo golove kao od sale. Plus Kanute, koji ima tako rizicne pasove, plus ovi holandjani koji se plase duela. Sve nesto kao devojcice na loptu idu i Mening i Severina, plus sto nam oba beka ispadaju tako lako da ja ne znam ekipu kojoj bekovi posle dva dodavanja protivnika ostanu po deset metara iza lopte, plus tandem stopera koji grama mirnoce nema kad se brane, plus sto e ovaj mali Ilic PRESPOR i PREMEKAN, lus Sveta koji nikad i nije bio dobar. E sad, kad mi imamo loptu i napadamo to i lici na nesto, ali protiv Zvezde gde necemo moci toliko da je drzimo ja ne znam kako cemo da ih pohvatamo kad izgubimo loptu. A ako se odlucimo da stojimo u bloku onda ce tek biti belaja, to se je videlo i protiv Sabaha tamo i protiv Danaca. Ne znam kakvu ces taktiku da spremis za derbi, ali ja ne vidim nacin da mi profitiramo u toj utakmici. kazem, ne sto su oni neki bauk, vec sto mi apsolutno ne znamo takticki nista da odigramo, niti umes ti to da postavis, niti imas igrace koji bi mogli ikakvu taktiku da ispostuju.
B

Bakuta

pre 8 meseci

Zvezda igracki duplo jaca na svim pozicijama...
N

Nenad B.

pre 8 meseci

Svaka čast za analizu, potpisujem svaku reč. Ilić ne sme da počne derbi, neka bonus igra neko od ove dece što igraju po krilu (Jevremović, Trifunović, Petković) jer od Meniga, Severne i Kalulua nikakve vajde. Možda i Stjepanović, jer Kanute je užasan. Šta se dešava sa Pantićem i Živkovićem? Bekovi, ne zna se koji je gori, ali opet mi Filipović deluje najpouzdaniji u odbrani, možda njega na levog beka (to je i igrao u inostranstvu) ili štopera. Živković je takođe očaj živi, ali je bar brži od ostalih. Ne mislim da treba istumbati tim za derbi, koji ćemo svakako izgubiti jer su oni mnogo bolji, ali nešto se definitivno mora menjati. Problem je što neznalica Duljaj forsira istu formaciju, iste igrače a mi se patimo i na sreću pobeđujemo ekipe iz donjeg dela tabele.
Z

Zaxoo

pre 8 meseci

Mislite da ce grobari dozvoliti debakl, prekinuce utakmicu kod 0-3.
T

Tetek

pre 8 meseci

Izbaciti ih iz lige onda ako to urade -30 bodova
#

#

pre 8 meseci

A vama da dodaju 30?
T

Trener

pre 8 meseci

Partizan je napravio grešku što nije doveo adekvatnog trenera i jednog ili dva štopera u pauzi prvenstva da se pokuša nešto u prvenstvu pošto je Zvezda ranjiva a igra i LŠ. Ovakav Partizan nije konkutent za titulu.
K

Ko

pre 8 meseci

Ce bre da dodje u ovakav Partizan, pa pre ce sad nasi fudbaleri u Novi Pazar nego u Partizan koji ih je odskolovao, nema brate od toga nista.
g

gostbre

pre 8 meseci

majstore...krila ti se setaju po terenu...
D

Danilo911

pre 8 meseci

Severina out taki da igra ...ne znam sto forsira onog severinu kad decko pojma nema
v

v1ad

pre 8 meseci

Odmaj mogu da pretpostavim da ce taktika Partizana za derbi biti totalna opstrukcija i seckanje igre, defanziva i eventualno neka kontra. Ne zato sto sam Zvezdas pa sam u fazonu "razbicemo ih" nego je Partizan u situaciji da ne mora da ide na pobedu a Zvezda se do sada nije najbolje pokazala protiv ekipa koje odbijaju da igraju fudbal (videti pod Cukaricki i Vozdovac). Plus, brzina Mitrovica i Bukarija su prakticno beskoristne kad imaju postavljene odbrane ispred sebe. Oni mnogo bolje funkcionisu kad protivnik napadne. Zvezda bi kvalitetom ovo trebalo da dobije ali nije nista uklesano u kamenu. Jako je moguce da cemo gledati jos jedan u nizu ruznih derbija. Licno mislim da ako Zvezda dobije bitku na sredini gde su Stamenic, Hvang i Ivanic dosta bolji i fizicki spremniji od Belica, Kanutea i Natha, da ce to biti pola obavljenog posla vec.
B

Bas tako

pre 8 meseci

Partizanova jedina sansa je nesto ako sa krila uradi, na sredini nema sta da trazi pored Hvanga i Stamenića, Dragovic ima da zatvori Saldanju tako da ce da bude odsecen celu utakmicu.
R

Realnoo

pre 8 meseci

Partizan nema šanse da stane u bilo kakav blok jer oni to ne znaju da igraju. Preciznije, oni ne umeju da se brane ni na jedan način, Sabah i Nordsjeland su ogolili sve njihove mane, loši su kada ih neko direktno napada, kada vrši visok presing, kod prekida, kornera itd. Imali su problema i protiv TSCa, IMT-a, Radnika iz Surdulice, čak i od ovog Železničara iz Pančeva kada ih je prvi put napao pri kraju utakmice. To je odraz toga što Duljaj zaista nije za posao koji trenutno obavlja. Igrači ga ne slušaju, krila mu se ne vraćaju u odbranu od početka sezone, a razmaci između linija su takođe veliki od početka sezone, prvenstveno jer i Kanutea mrzi da isprati ono što se dešava na terenu...
g

gost78

pre 8 meseci

Belic i kanute ce unistiti vaseg vanga,vratice ga kod kima u koreju
@

@

pre 8 meseci

Kanute je unedljivo najspremniji igrac u ligi, e sad sto mu u glavi nije sve ok, to ke druga prica. Da je tu dobar igrao bi u nekom klubu liga 5

Sakur

pre 8 meseci

Ovaj celavi je bruka za trenerski posao
H

Hgz

pre 8 meseci

Ti si bruka za sve nas grobare.
N

Nejbi

pre 8 meseci

Nije sto je on bruka, nego sto Partizan bruka. On ne zna posloziti igrace u timu. Isto ko kakva tarlava zena stvari u kuci.
D

Dzo Black

pre 8 meseci

Ako bude sve kako treba, pregazice nas zvezda, kao plitak potok...
D

Deno

pre 8 meseci

Kakav slobodan dan u profesionalnom fudbalu postoji,zemljace nema spavanja ,a ti uzeo slobodno.Igraci ti se nekontrolisano krecu po terenu ,da necete mozda da odete do diska veceras? Nego preuzmi ti Big Bull iz Bacinaca ,pa tamo svaki drugi dan slobodno.