Komentari na vest

El Hombre Ascenso i katalonski snovi: Da li je Đirona bolja od šampionskog tima Lestera?

Z

Zasto Lester

pre 6 meseci

Premijer Liga tada nije imala Gvardiolin Siti ili Klopov Liverpul. Nije imala jaku ekipu, sto svjedoci da nisu imali predstavnika u 1/4 LS, mislim ni u LE. A marketinski izvikani, moralo je nesto da nadomjesti velike evropske neuspjehe - titula nekom Lesteru..
P

PedjaPFCCCC

pre 6 meseci

Da su dobri jesu ali Lester je stvarno bio NO NAME ekipa. Za Blinda,Garciu,Tsyganskog,Stuania,Dovbyka i Davida Lopeza se culo i znalo. Za Vardya,Kantea,Mahreza,Drinkwatera,Kinga i Albrightona niko tad nije cuo. Barca i Real su imali toliko srece...da nisu okretali tako rezultate i da Real nije doveo Bellimghama Girona bi im 10 poena pobegla.
S

Suludi Milojko

pre 6 meseci

Notingem Foreset je iz druge engleske lige ušao u prvli ligu i osvojio šapmiponat Engleske. U tadašnjem kupu šampiona je postao prvak Evrope. To je neponovljivo. Što se tiče Girnone, ona će pokleknuti tokom šamlionata.
R

Realnost

pre 6 meseci

A niko ne spominje činjenicu da su u 12 kola imali 4 ozbiljna protivnika, i to ako računamo Sevilju koja se ove sezone raspada. Mislim svaka čast za sve do sad, ne sumnjam da će ostati u top 6 i izboriti Evropu, i to bi za njih veliki uspeh bio, ali svaka priča o bilo čemu više je smešna.
n

nemanja1512

pre 6 meseci

bila bi lepa prica stvarno, i ja bi voleo da uzmu ali mislim da nemaju klupu za to duga je sezona treba se trkati sa 3 azdaje,ali svaka im cast stvarno.

Bojan Urosevic

pre 6 meseci

Pa mogu da žrtvuju kup da ispadnu e onda i sa skracenu klupu sa jednu utakmicu nedeljno da izguraju bez problema možda se u januar pojačaju.