Komentari na vest

Evropsko dokazivanje Čukaričkog: Nikad teži protivnik koji ipak nema krila

B

Brdo emocija

pre preko 1 godinu

Sve je moguće, možda bude 1:4, a možda čak i uspešnih 0:2, važno je ostaviti srce na terenu i ne razočarati večeras 15 000 Brđana Revolt koji će ostaviti srce na tribinama sa šalovima koji prave spektakularne crno-bele probrđanske šarpate.
P

Prcoje

pre preko 1 godinu

Sad sam ubeđen da Čuka dobija!Srbi su čudna sorta!
i

iskusan menadzer

pre preko 1 godinu

Cukaricki veceras lagano dobija ovaj mec, Tvente je nikakva ekipa, samo sto se kod nas vec unapred znaju pobede i porazi, smesno. Tvente po transfermarketu kosta kao Partizan, da li to znaci da je Partizan neki strasan klub, naravno da nije. Bice testo bice dva ili 3 gola razlike za Cukaricki
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Teško mi je da podržavam Čuku pod ovim vlasnicima. Svaka čast na svemu što rade i kako rade ali je očigledno da se fokus daje samo na preprodaji i profitu. Nikako ne vidim da se trude da privuku navijače. Pa posle 10 godina i svih dobrih rezultata ne može u 2022god ni šal kluba da se kupi. To sve govori.
G

GOSTSD

pre preko 1 godinu

A kako mislite drugačije da preživi klub, osim od prodaje igrača? Vlasnici im nisu multimilioneri kao nekim klubovima u Premijer ligi npr, država im ne pomaže, a sigurno im ne bi opraštala dugovanja kao Crvenoj Zvezdi i Partizanu. Da Zvezda i Partizan moraju da vrate sav novac koji su dužni, da li misliš da bi bili u boljoj poziciji od Čukaričkog ili možda još goroj?
G

Gost123

pre preko 1 godinu

Nije problem transfer politika već činjenica da se klub uopšte ne trudi da privuče navijače. Nekada ssu u klubu bila skoro sve deca sa Banovog Brda i okoline. Danas tamo 2013god nema dvoje dece iz kraja. Dolaze čak iz Rume Lazarevca itd. I to je ok ako tako hoće ali bi onda trebalo da se bar na bilo koji način potrudi da privuče gledaoce na stadion. Nema šal da se kupi, nema nigde plakat o tome kada su utakmice. Nema reklame na društvenim mrežama. Ja redovno gledam Čuku. Bar 10 utakmica godišnje. Znam o čemu pričam. Zato je tamo 300 gledalaca u proseku. Takav nivo kluba bi u Kragujevcu imao po 10.000 na utakmici.
G

Gost321

pre preko 1 godinu

E sad oces da igraju djeca iz kraja i razultate i evropu. Ja sam zgotivio Cuku jos prije 5 6 godina, zato sto su napravili neki solidan sistem i jedni od rijetkih koji pokazu zube vjecitim i to sve uz minimalnu pomoc drzave.
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Uvek navijam za nase kada igraju Evropu, pa ce tako biti i sa Cukarickim. Realno je da Tvente prodje, ali i oni su ljudi od krvi i mesa. Treba se posibati pa sta bude. Niko im nece zameriti ako se bore a izgube
G

Gost33355

pre preko 1 godinu

I ja bi navijao stalno za nase ali je problem sto uglavnom zvezda i partizan igraju a o njima imam samo najgore misljenje i tvrdim da su oni najvece zlo naseg sporta
G

Gost7890

pre preko 1 godinu

tako je i za hamarbi bilo pa smo videli