Komentari na vest

Fifa: Ako hoće sami, živeće sa posledicama

g

gfgf

pre oko 3 godine

Pa to je lako rijesiti. Igrajte superligu. Ne mozete igrati nacionalna prvenstva, Ligu sampiona, Ligu evrope. Vasi igraci ne mogu igrati za svoje reprezentacije meceve pod zastavom uefe/fife (EP i SP). Pa igrajte super ligu.
O

Onyx

pre oko 3 godine

Pustis ih. Neka igraju zatvoreno i sa reprezentacijama. Iz super lige neka igraju zatvoreno u reprezentacijama sa igracima iz iste, ostali standardno, pa da vidimo sta ce normalni ljudi vise gledati. Ocigledno celnici misle da su oni spejs klubovi, pa neka naprave i spejs reprezentacije sa tim igracima
J

JARCHEVINA

pre oko 3 godine

Ajmo sad realno,FIFA I UEFA su dvije najkorumpiranije organizacije u historiji sporta.Zar ste vec zaboravili zasto su otisli prosli predsjednici ?! Zar ste vec zaboravili sve afere ? Ako je ovih 12 klubova samo pronaslo ovakvu finansijsku konstrukciju,pa zamislite vi samo onda koje pare prolaze kroz FIFU i UEFU,i onda tamo neki svercer Kokeza treba da prerasporedjuje to ? Nisam za SUPERLIGU ali ove dvije organizacije su najvece zlo u fudbalu !
r

rty

pre oko 3 godine

Ali nije resenje dva najveca zla resiti tako sto ce preuzeti jos vec od njih. Idealna prilika da ostali klubovi pritisnu UEFU i FIFU vezano za sve sto ih muci od transparentnosti poslovanja do udela o ucescu i odlucivanju da preuzmu vecinski klubovi. Ali to je na klubovima da zajednicki reaguju a ovo je pokusaj koji ce po svemu vidjenom do sada se i desiti samo je pitanje da li ce opstati. Idealna prilika za ostale da izvrse pritisak da se reformisu krovne organizacije.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Lupaš po zidinama, jarane moj. Najveće zlo u fudbalu su upravo ovi "superligaši" koji su se zajedno zadužili Džej Pi Morgan Čejsu na milijarde i milijarde. Ovo nije ništa osim siledžiskog pokušaja da dotična banka pokupi svoje dugove. Nisu FIFA ni UEFA "gud gajz", ali su ovde 110% negativci rasipači tipa Pereza i Anjelija, uz njihove makroe sa Vol Strita.
Š

Škrabotina

pre oko 3 godine

Nepismenjačino seljoberluskoniska, nema Katar blage veze s ovim. Prosto su se Perez, Anjeli, i ostala rasipačina prezadužili Džej Pi Morgan Čejsu i Ameri dolaze po kajmak, rušeći Evropu kao što su nekad Jugu. Dosta bre više demokratije. Na bandere s bankarima.
S

Stefnik

pre oko 3 godine

Donekle se slazem s tobom sto se tice stvari za FIFA I UEFA ali su te dve organizacije pogotovo UEFA takve bas zbog cinjenja ustupaka tim velikim klubovima. Uvek je UEFA igrala kako su oni svirali i gledala im kroz prste.
I

Istinit

pre oko 3 godine

Vidi se da je neko gledao zeksov klip sinoc.Ne predstavljaj tudja misljenja kao svoja.
7

777

pre oko 3 godine

Pa niko ovde ne brani Uefu ili Fifu. Al brate bogati se bune protiv Uefe jer gle cuda Uefa im ne da sve pare nego nesto daju i siromansima. Da li ces ti reci da Dinamo, Zvezda, Hajduk, Partizan i td... Imaju bolji status kod uefe od Liverpula, Barse Reala i td... Uefa daje vise Zvezdi nego Barsi? Al je Barsi i ako dobija skoro sve to malo hoce Zvezdi nista njima sve. Uefa je krimial i to niko ne spori ali sta reci tek za super ligu? To je diskriminacija svih klubova sem njih. Izmedju dva zla biras manje zlo a to su fifa i uefa svidelo se to nekome ili ne. Lepo ih izbaciti iz nacionalnih liga pa neka igraju izmedju sebe do mile volje.
S

Sale7

pre oko 3 godine

Jel ti kapiras da Uefa igra tj igrala do sada po notama tih 12 klubova? Al je njima i to nedovoljno das im prst hoce celu ruku. Uefa je i format promenila zbog njih, a novi format je katastrofalan al eto velikani su to trazili. Jel kapiras da je Uefa stalno samnjivala broj klubova iz Istocne Evrope zbog tih velikana? Ej doslo je do toga da 4. Tim njihovih liga ni kvalifikacije ne igraju nego direktno udju u LS. Uefa nije imala kud morala je da igra uz pesmu Barse i Reala i td... Al njima je i to bilo malo nasli su bolju ponudu i otisli dalje. Ponasali su se kao klasicne sponzoruse da ne kazem grublju rec. Sto se tice Uefe i Fife pa kada su manji klubovi imali simpstije prema njima? Pogotovo Srbi zbog Kosova i td... Al je ovo sada vece zlo od same Uefe to je poenta. Juventus koji je jedan od osnivaca ove lige je ponizen od strane Ajaxa, Porta, Liona u poslednje tri sezone. Bogati su dobili skoro sve ali im je i to bilo malo.
N

No Pirlo No Party

pre oko 3 godine

A Katar Svetsko Prvenstvo decembra meseca to podrzavate. Nikad nisam video ni jedan komentar protiv toga, budite objektivni ili ne komentarisite, ovo takmicenje nikoga ne ugrozova jer ce tako i manji klubovi imati sansu da igraju evropu bez kvalifikacija. Bolje gledati utakmice top evropskih klubova, i gledati nase klubove bez kvalifikacija i cimanja nego ih ne gledati utorkom i sredom. Nemoj da serete nego se pomirite sa cinjenicom i onako cete svi vi sto serete za Super Ligu prvi da je gledate...
r

rty

pre oko 3 godine

Vec ima najava da ce vlade zabraniti operaterima otkup tv prava na ovo takmicenje. I ako niko ne bude prenosio moraces da platis. Da li ce neko ovde sto kenja platiti da gleda Milan - Totenhem? 2 coveka max na 6 miliona stanovnika.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

E tacno se vidi da je navijac stare ku**e iz Torina napisao ovakav komentar... Evo, da ti odgovorim, kao navijac Intera. Ne da necu gledati to smece od cirkusa nego cu zdusno da navijam da i tvoja prostitutka mafijaska i ova moja pokondirena tikva zavrse na smetlistu istorije, kao i mnogi drugi bankrotirani klubovi!