Ljubiša Tumbaković
Ljubiša Tumbaković

FIFA koči Antića, ipak Tumbaković?

Vreme čitanja: 1min | čet. 27.06.19. | 08:51

Sportski žurnal piše da će doskorašnji selektor Crne Gore preuzeti istu funkciju u srpskoj reprezentaciji

U anketi na sajtu MOZZART Sporta, a u njoj je glasalo oko 10.500 posetilaca našeg sajta, Radomir Antić je dobio gotovo polovičnu podršku Srbije, utisak je da bi narod bio i te kako zadovoljan i sa Veljkom Paunovićem, gotovo duplo manje glasova dobio je Dragan Stojković Piksi, ali će navijači po svemu sudeći morati da se zadovolje sa najmanje popularnim od četiri realna rešenja. Sportski žurnal piše da je Ljubiša Tumbaković konačan izbor Odbora za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije.

Antić jeste bio ozbiljan kandidata, jesu ga i zvali sa Terazija, ali je njegovu pregovaraču poziciju značajno oslabila činjenica da on još nije odslužio četiri meča suspenzije zarađena za nedolično ponašanje posle meča sa Australijom na Svetskom prvenstvu u Južnoj Africi. Još dve utakmice kazne su mu preostale, a kako je Orlovima baš naredna najvažnija, protiv Portugalije u Beogradu, Antićev dolazak je stopiran.

Izabrane vesti

Žurnal dalje navodi i da je FSS razmišljao i o Goranu Đoroviću, ali još pre debakla na Evropskom U21 prvenstvu, pa Slaviši Jokanoviću (potpisao za Al Garafu), Draganu Stojkoviću (ima čvrst ugovor u Gvangdžou R&F-u), pa i Veljku Paunoviću, koji je zaposlen u Čikagu, pa je verovatno taj angažman trenera šampionske U20 selekcije Srbije odgurao od selektorske pozicije na klupi seniorskog tima.

Čini se u stvari da je Tumbaković ipak bio jedino rešenje u dometu čelnika Fudbalskog saveza Srbije. Sledi razgovor dve strane oko detalja saradnje.

(FOTO: MN Press)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara