Komentari na vest

Fijasko Voždovca: Dva boda za deset kola i pad u zonu baraža

R

Realno12345

pre 23 dana

Iz sezone u sezonu se kockaju sa dovođenjem ozbiljnijih igrača, ne može se sa decom ići u rat... Nažalost nisu naučili lekciju kad ih je promašen penal Rada u Subotici ostavio u ligi...
T

Tugaljko

pre 23 dana

Ne razumem toliku mrznju prema Vozdovcu kao klubu mozda zato sto je u proslosti znao da iznenadi i ostavi bez titule vec vidjene sampione.Sadasnje stanje je posledica zimske rasprodaje i dovodjenje losih pojacanja i bojim se da ce to skupo da ih kosta.A sto se tice debeogradizacije lige ne moze to na silu valjda se to postize uspehom i kada vidim teren u Nisu Ivanjici i da ne nabrajam muka mi je.
V

Vlada79

pre 23 dana

Pa sad da li su se preračunali, to mi ne znamo, ljudi uzeli 2 miliona u zimskom prelaznom roku, to je za Voždovac ozbiljna lova. Imaju uslove, ali možda znaju da će neko dektretom morati da udje u superligu, kad im već napraviše stadione, pa ko veli bolje da uzmemo lovu i igramo Prvu ligu? Ko će ga znati....?
B

Beograđanin

pre 24 dana

Železničar Voždovac IMT, to je sve za 4. ligu. Daj neke veće gradove, ne samo bg i okolina: Čačak, Šabac, Užice, Milanovac, Zaječar,Zrenjanin, Valjevo, Bor, Pirot, Leskovac...
G

Gost123...

pre 24 dana

Pa, nema šta da se kaže daj veće gradove. Neka ti gradovi izguraju svoje klubove. Ko je kriv jednom Kraljevu što Ivanjica ima klub, a Kraljevo nema. Niko im nije zabranio , nego nisu sposobni da ga naprave.
Ћ

Ћелави препотенко

pre 23 dana

Железничар је из Панчева, а Панчево је шести град по величини у Србији, са око 85 000 становника, испред Новог Пазара који је седми са 71 000. Од наредних шест градова (Чачак, Крушевац, Зрењанин - сва три око 70 000 - Краљево, Смедерево и Лесковац - сва три око 60 000) један има Суперлигаша (Крушевац), два Прволигаша (Смедерево и Лесковац) и чак три српсколигаша (Чачак, Зрењанин и Краљево). Примера ради, Лучани имају 5 000 становника, а Ивањица и Сурдулица око 10 000, значи од 6 до 15 пута мање средине од горе побројаних!
1

1989.

pre 24 dana

Имали су озбиљног тренера на ком су могли озбиљно да зараде-Марка Савића, и распродају му целу екипу, па није луд човек да остане. Само слика и прилика нашег фудбала
N

Nenad1246

pre 24 dana

Nisu očekivali da će trebati toliko bodova da se izbegne ispadanje. Mislili su da uzmu lovu i odigraju ligu bez briga na proleće. Napredak je to bolje odradio sačekao da obzbedi plej of i sad ni gola dati neće kao pršli put i biće osmi i baš ih briga.
N

Ne može gore

pre 24 dana

Uprava napolje !!! Da nema ovih u klubu , klub bi bio kako treba. Ajmo lagano gospodo iz Voždovca
D

Dejann

pre 24 dana

Vozdovac je privatan klub. Nema uprave, jedan covek odlucuje o svemu, da njega nema gledali bi Vozdovac u 3. ili 4. rangu. Trzni centar godisnje daje klubu oko pola miliona evra da bi bio konkurentan u Superligi. Hoces li ti da obezbedis te pare? Doneli su pogresne poslovne odluke na polusezoni i sada trpe posledice ali to je i dalje jedan od retkih stabilnih klubova u Srbiji koji redovno placa svoje obaveze.
V

Vtajkula

pre 24 dana

Veliki sportski direktor rasproda pola ekipe u sred prvenstva... Naravno, ode trener i krece pakao... Voleo bih da ih vidim u drugoj ligi uz Radnik i Imt...
K

Kreka

pre 24 dana

Da ispadne Radnik, IMT , Zeleznicar i Vozd bilo bi idealno.
Б

Блок

pre 24 dana

Боље Јавор ,Железничар у односу на њих бар као има неки стадион. Спартак је са оним "стадионом" зрео за другу лигу. Радник ,Јавор,Спартак и ИМТ кад би испали. Е ал ко ће да уђе ...Офка? На сред трибине њива никла ...не би ме чудило и они на крову да играју.
J

Jorgos

pre 24 dana

Ispali dabogda. Kad bi mogli još i IMT, Železničar, a da ne uđe Tekstilac.