Filip Jović ponovo pod Bagdalom

Vreme čitanja: 1min | uto. 13.06.23. | 15:13

Nakon Filipa Krstića, još jedan povratnik u redove kruševačkog Napretka

Punom parom radi Napredak kako bi oformio tim za predstojeću sezonu u Mozzart Bet Superligi. Prelazni rok zvanično još nije ni počeo, a Čarapani su predstavili i drugo pojačanje. Novi fudbaler kruševačkog tima je Filip Jović.

Zapravo novi-stari, pošto je Jović tokom karijere nastupao za Napredak. U sezoni 2018/19, 25-godišnji vezista upisao je 16 nastupa, a u drugom mandatu mogao bi tu brojku i da nadmaši, budući da je potpisao ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Jović u Lazarev gradi stiže iz grčkog Prodeftikija u kojem je proveo prethodnu sezonu, a u prethodne četiri godine otkako je napustio Napredak nastupao je još za Novi Pazar, surdulički Radnik i beloruski Ruh. Rođeni Kruševljanin prošao je Partizanovu školu, ali kako do prvog tima crno-belih nije uspeo da se probije, odlučio je da se vrati kući. Tada prvi put, danas, pet godina kasnije - ponovo.

Podsetimo, Napredak je prethodno već doveo još jednog vezistu Filipa Krstića iz Trajala, a sve kao odgovor na dva gubitka, budući da je Nemanja Krstić odlučio da karijeru nastavi na Malti, dok se Nikola Stanković vratio u Crvenu zvezdu.

Napredak pripreme za narednu sezonu počinje u petak.




tagovi

Filip JovićNapredak KruševacMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara