Komentari na vest

Filip Stanković raste u ozbiljnog golmana, mogao bi u Primeru

T

Trpke

pre 11 meseci

Beahahahha,platio stankela nekome pleskavicu izgleda.. Nadam se da je bila barem ukusna!
S

Sale UGRINOVCI

pre 11 meseci

Ekipa Volendama za koju brani primila 71 gol !!! Braćala !!! Isto toliko i Excelsior, najviše Groningen 75 !!!! Lepo je sve to... ali taj nazovi njihov napadački fudbal,,, Igra li neko odbranu ???
I

Immobile

pre 11 meseci

Da si odgledao jednu utakmicu Volendama i holandske lige, ne bi lupao ovde. To su ti flashscore gledaoci.
g

gjokaj

pre 11 meseci

ahahahahahah tata placa da se pise o doticnom...najgore ocenjenom golmanu holandske lige, zaista ostra konkurencija losica
s

sve je jasno

pre 11 meseci

Ako ode u Celtu, braniće (možda) ali to je pa-pa većim klubovima. Ako ostane u Interu, i izbori se da Onanu metne na klupu, onda je uradio pravu stvar.
G

Gostirista

pre 11 meseci

Hahaah, koji si ti meni kralj. U Selti, u Primeri, nece biti na oku velikim klubovima, hahaha. A jos jace da izbaci Onanu. Stvarno redakcija treba bolje da cita komentare pre objavljivanja.
K

Koan

pre 11 meseci

Rukavice su iste kao što je Carević nosio i još uvek nosi. Proizvođač sportske opreme se urotio protiv Crnogoraca, sve rukavice u boji srpske zastave. 😜
G

Gost83

pre 11 meseci

Luis Campos je direktor PSG-a ali i radi za Celtu...verovatno jadan nije dovoljno zaradio 🤔🙄. Odmah bi dobio otkaz da sam vlasnik Parizana, jos bi ga i tuzio.
I

Ivke 95

pre 11 meseci

Ne znam da li jos neko vidi koliko je limitiran,eksplozivnosti nema,skocnost jako loša. Moze biti prosjecan golman za prosjecne klubove ali top karijera,upitno jako..
D

DDF

pre 11 meseci

Njemu treba klub gde ce braniti i biti standardni golman tima,u njegovim godinama biti rezerva u Interu je samo stagniranje karijere i izgubljeno vreme,bolje braniti u holandskoj ili belgijskoj ligi nego presediti sezonu i braniti samo par utakmica u sezoni(kup i prijateljske)
D

Dejani

pre 11 meseci

Nema veze. Golmanova karijera pocinje tek od 25e godine. Navas je eksplodirao tek u 27oj i kupio ga Real. Tada je bio u Levanteu ja mislim.
D

Da i ne

pre 11 meseci

Lici na ujaka svog Milenka Acimovica
e

ed2

pre 11 meseci

Pljunuti Stankela.