Filip Stevanović: Vojvodina nije zaslužila pobedu! Vitas: Odgovoran sam, tražio sam da pucam

Vreme čitanja: 2min | sre. 24.06.20. | 22:56

Razočarenje u redovima Partizana posle poraza

Psihološka prednost bila je na Partizanovoj strani. Bar je tako delovalo posle “povratka iz mrtvih”. Nadoknadio je dva gola zaostatka, imao loptu u nogama, ali u produžecima nije dotukao Vojvodinu, a onda je sa penala totalno omanuo i predao pehar Kupa Srbije Novosađanima.

Uvod u poraz crno-belih bio je loše izveden penal Uroša Vitasa, na početku druge serije. Štoper Partizana je pucao daleko iznad prečke, ali je posle meča rekao da preuzima odgovornost za neuspeh ekipe

Izabrane vesti

"Teško je govoriti u ovom trenutku, emocije su pomešane. Sve što smo uradili do 90. minuta palo je u vodu posle ovoga. Ono što mogu da kažem jeste da preuzimam potpunu odgovornost. Ja sam tražio da šutiram penal i desilo se da sam promašio”, pojasnio je Vitas.

Na konstataciju da su jedanaesterci lutrija, zimski potpisnik odmahuje glavom:

„To je činjenica, videli ste da ne pobeđuje bolji, ali penali su danas odlučili utakmicu i na kraju se računa samo trofej”, dodao je Vitas.

Kad je Partizan u petak položio oružje u Novom Sadu pričalo se kako je izveo na teren kombinovan tim i da će sve biti drugačije u finalu kupa. A onda je došla i ta utakmica i ponovo crno-beli nisu imali rešenja za Vojvodinu. Na kraju su morali da joj čestitaju pobedu, svesni da su u pripremi meča napravili određene propuste. Videlo se to na terenu niškog Čaira, posebno tokom prvih 45 minuta finala, a potvrđuje najmllađi član beogradskog tima, Filip Stevanović.

„Dosta stvari koje smo se dogovorili ove sedmice, za ovu utakmicu, nismo odradili. Pokušavali smo na sve načine… Sreća naša da smo izjednačili. Penali su lutrija, ali mislim da momci iz Vojvodine nisu zasluženo pobedili, da smo bili bolji, ali šta je tu je, glava gore“, hrabri sebe i saigrače Partizanov vundekind, čiji je pogodak desetak minuta pre kraja pokrenuo tim Sava Miloševića ka izjednačenju.

Kasnije je pogodio i Strahinja Pavlović, za 2:2 u osnovnom delu, ali je utisak da navala Partizana, taj deo ekipe koji je lomio rivale ritmom cele sezone, večeras nije bio na visini zadatka.

„Za mene, iskreno, najveći problem je bio što nismo dali više golova za 90 minuta. Stvarno smo mogli. Imali smo dosta šansli, ali… Koncentracija,. Neće. Jednostavno, neće…“, uzdiše Fića Stevanović.


tagovi

Filip StevanovićUroš Vitas

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara