Komentari na vest

FSS mora da pošalje tešku artiljeriju u Minhen: Džaja i Piksi da idu po Pavlovića

.

......

pre oko 2 meseca

Nađite njegov tiktok i pogledajte repostove.... Koliko mu znači Srbija...
В

Вукосав

pre oko 2 meseca

Србија заиста треба да испоручи сву тешку артиљерију коју има како би стекла права на овог бисера. Ако треба нека га назову и Јокић, Ђоковић, Тадић, Митар, Миротић нека га приволе да игра јер је невероватан везњак и требаће репрезентацији Србије.
S

SULTANAT

pre oko 2 meseca

Zar iko sumnja u sposobnost Džajića, Nedimovića i Piksija?

Zvezda ispred svih!

pre oko 2 meseca

Komentar na naslov: Stojkovic i Dzajic su zaista bili "teska artiljerija" iz igrackih dana. Sada su samo "krstarece rakete" koje drugi navode gde ce da lete.
P

Poźega

pre oko 2 meseca

Bojan Krkic, broj 2.
M

Maestro

pre oko 2 meseca

Ne moze jedan igrac sve sam!Sustina je u sistemu,u motivaciji,zelji!Mali je odlican ali ako nema zelju dzabe da ga nagovaramo,treba uvek da igraju oni najbolji kojima je igranje za grb i zastavu nesto jako bitno u zivotu a takvih je nazalost sve manje,svi su oni jaki na recima,malčice je drugčije u praksi!Nekad su nasi pradedovi ostavljali svoje zivote preko Albanije,na Krfu,na Kajmakcakanu a danas je nasim bogatim fudbalerima tesko da dodju da se na fudbalskom terenu bore za svoju zemlju!
G

Gost1979

pre oko 2 meseca

Samo pametno momak, Deutschland über alles.
G

Gost RS

pre oko 2 meseca

Kakav Piksi i Džajić, šaljite Nedimovića ako želite uspjeh u pregovorima. Šalu na stranu nisam optimista.
N

NE RAĐENJE NIČEGA

pre oko 2 meseca

Zašto otići kad se može sediti i čekati?
C

CaleB pravi

pre oko 2 meseca

Ako je i ovaj "dobar" kao sto je Samardzic - onda bolje i da ne putuju...Novinari od Samardzica napravise Bekenbauera, a decko bio najgori u svakoj koju je odigrao za reprezentaciju. Ne bi me cudilo, da ista prica bude i sa Pavlovicem.
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Da Samardzic sa prosekom 10 minuta po meci,ajde bezi bre.
V

Vidić predsednik, Paunović selektor

pre oko 2 meseca

A mogu li otići Vidić i Paunović?
B

Broj 1

pre oko 2 meseca

Mogu,ali kod đilasa .
К

Куре на специјали

pre oko 2 meseca

За неупућене, Малеш и Угринић су просечни играчи у просечном клубу. Е сад, што су они против Звезде изгледали као свемирски бродови, није до њих, већ до: "Најбоље екипе од Барија до данас".
S

SB

pre oko 2 meseca

Rano ste se setili, cekali da udje u prvi tim pa sad ajde da ga molimo. Skauting vam je bas onako , vrhunski
P

Pfc

pre oko 2 meseca

A sta je trebalo, da debituje za A tim dok je u omladincima bajerna?
@

@Pfc

pre oko 2 meseca

Pa mogao je u nasu omladinsku...
В

Вукосав

pre oko 2 meseca

@Pfc Па свакако, позовеш га, да се упозна са амбијентом, са саиграчима, са репрезентативцима, да стекне неко другарство, познанство, па да се слушају, дописују, виђају, да му се развије осећај за репрезентацију. Да му буде лепо сваки пут када дође и да жели да долази на окупљања. Али онда имаш Николу Лазетића и осталу булументу који ништа не раде. Инертни савез.
A

Ako 1

pre oko 2 meseca

Se dvoumi nek sačekaju. A nije baš Ronaldinjo po talentu da se moli.
K

Kaze

pre oko 2 meseca

Nije Ronaldinjo ali je za Sašu Lukić recimo Ćabi Alonso, Rodri ili Havi Martinez. Pogledaj ponovo meć protiv Kameruna i razmisli da smo imali igrača kalibra ovog malog umesto Lukića (koji posle tog meča ne bi trebao nikad više pozivan) ne bi sigurno remizirali. Ako bi smešni Baždar zaigrao za BIH, to nije luksuz i takav polu-igrač nam nije ni potreban, ali izgubiti ovog malog je propast i nenadoknadiv gubitak.
С

Сале2323

pre oko 2 meseca

Оде Пиксета код Павловића, почне да му прича како треба да заигра за Србију, па ово, па оно... А Павловић ће њему: - Господине Пикси, што ме као младо Српче, нисте капарисали за репрезентацију, но ме сад зовете? Ако нисте у мене веровали раније, што ми сад верујете?
G

Gost2829

pre oko 2 meseca

A ti se uhvatio bas Lukica Koji je protiv Brazila bio jedan od boljih. Jeste bio losiji protiv Kameruna Ali bilo je 6,7 gorih a ti se bas uhvatio za njega. Sto ne pomenu Maksimovica kako je odleteo u prazno 3 metra kod 2. gola Abubakara Ili Kostica kako se nonsalantno seta kod treceg gola Ili Milenkoviceve I Veljkovice ofsajd zamke Ili Mitrovicev sebicluk na 3 3 kada u situaciji 2 na 1 nije dao SMS loptu kad je imao prazan gol Ili jos gore Mitrovicev promasaj na 0 0 Ili SMS- ovu igru Koji jeste dao gol Ali odigrao uzas. Lukic je uvek igrao solidno za Srbiju, u Lisabonu maltene Sam drzao sredinu,posle izlaska Gudelja u drugom pol. Bio jedini zadnji vezni, protiv Crne G. isto sad u Bg odlican,u Pg asistencija,u ligi nacija protiv Svedske I Norveske isto. Uvek je bio I vise nego dobar, nego se vi uhvatite za jednog igraca I samo prepisujete ko je sta rekao. Primera koliko hocete, Lazovic dok je igrao stalno kritikovan,sad kad ga nema hocete ga nazad
M

Maree89

pre oko 2 meseca

Brale, nema tu sta da se dvoumis! Ne prelazis u klub pa da odlazes! Za Srbiju treba da se igra srcem, da se voli zemlja za koju nastupas! Ti da imas bilo kakvu empatiju prema Srbiji presekao bi odmah, takvi nam i ne trebaju koji se predomisljaju da li zele da se bore za grb Srbije ili ne! Aufiderzen!
@

@

pre oko 2 meseca

Rodjen u Nemackoj i odrastao tamo. Zna najboje kako i sta, a ovi nasi su malo zakasnili sa pozivom. To ti je isto kao kad bi rekli, ima neki Arnautovic, aj da ga zovemo
В

Вукосав

pre oko 2 meseca

Не заборавите арогантну и надобудну изјаву селектора Пиксија који је новинарима за овог младог бисера рекао: „А шта би требали сад ми сваку српчад из породилишта да чекамо да би заиграли за нас“. Након те изјаве видиш колико су они неспособни и инертни.

Petar.P

pre oko 2 meseca

Klinja očigledno opipava teren, svestan je da je u kritičnim godinama. Još je to faza kada ništa nije sigurno, može dečko da postane klasa, a može i da bude izvikan talenat. Ako postane neko i nešto biće Nemačka, a ako padne dobra je i Srbija. Mada svakako Piksi nije pomogao sa svojim debilnim i nabedjenim komentarima, ništa novo za njega. Čovek jednostavno nekad treba i da prećuti, neko da lupeta makar šta...
D

DDF

pre oko 2 meseca

Onog momenta kada je usao u prvi tim Bajerna automatski je postao reprezentativac Nemacke
R

ROX

pre oko 2 meseca

Radosave, pravac Minken!

angry_chainsaw

pre oko 2 meseca

Biće da je kasno za to Dragane!!!
m

mm88

pre oko 2 meseca

To se radi pre nego sto neki klinac eksplodira a ne kad napravi ime Da imamo sistem svi najtalentovaniji mladi igraci bi bila praceni i kontaktirani na vreme
п

па ваљда има нас

pre oko 2 meseca

Чворовића да разбуцамо та го...
g

gogogogo

pre oko 2 meseca

Mislim da bi ekipu, uz predsednika Nedimovića i stalnu delegaciju braću Tončev, trebalo da pojačaju sledeće legende: Đorić, neko od U21 selektora, Nesko Milovanović i eventualno ako bude u mogućnosti Šurbat
G

GKAVATI

pre oko 2 meseca

Ne treba imao Semeda iz Partizan
г

гост 1312

pre oko 2 meseca

Треба да се пошаље српско фудбалско ратно ваздухопловство и пво у саставу Недимовић, Кокеза блокеза, Тончев, Симовић и Шурбатовић! Овакви великани би таман Белингема убедили да заигра за нас!
m

mikellsen

pre oko 2 meseca

Gost1312.. A bata Đora??
т

тешка артиљерија???

pre oko 2 meseca

Пикси је минобацач,а Џаја се стари топџија....
M

Monteroo

pre oko 2 meseca

Kada su hrvati nasli nacin da privole rakitica,a to je otprilike ta klasa igraca moze i piksi da se zagrne zastavom i u minhen,ali mesto dzaje da povede radmila mihajlovica on je ipak njihov,oni ne zaboravljaju svoje ljude,sva vrata su mu otvorena...
@

@ssss

pre oko 2 meseca

Dečko je klasa.A mi smo upropastili sve.Od fudbalskog saveza pa do naših najvećih legendi koje su korištene za dnevnu politiku.Džaja i Piksi su naše najveće legende,ali smo se mi posrali i po jednom i po drugom.Tako da nisam siguran da će njih dvojica ubediti malog i njegove roditelje da dođe da igra u ovom mulju gde se sve svodi na politiku do te mere da jednom Vidiću ista ta politika nije dala da vodi savez već ga vodi agronom doktor za sve i ništa Nedimović.
S

Smatram

pre oko 2 meseca

Da bi trebao gosn' Nedimović lično da ode, sam naravno i da zatvori taj posao!
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

Neka javi neko Stojiću mešetaru da Džajić i Piksej više nemaju uticaj ni u svoje avlije.
D

Delija33

pre oko 2 meseca

Mozda ceka kraj sezone pa da dodje na zadnje pripreme pre ep sa utakmicama u nogama. Ovako bi ga mozda stavili na klupu.ako nije ovo onda ceka na poziv nemacke
K

Kerkez

pre oko 2 meseca

Petrović - Nedeljković, Simić, S. Pavlović, Terzić - A. Pavlović, Bajčetić, Samardžić - Živković, Maleš, Vlahović.
G

Gost1976

pre oko 2 meseca

Bajčetić??Gde taj dečko igra?,godinu dana ni jedna utakmica,nikada nije bilo da za nacionalnu selekciju igra neko ko ne igra fudbal.
8

8

pre oko 2 meseca

Dobar je Pavlović ali nije preterano bitna pozicija u timu ; imali smo Matića ekstra igrača na toj poziciji pa nismo daleko dogurali . Tako da iako ne bude hteo da igra za Srbiju nije greda. Da je igrač tipa Mursijala ili Belingam koji rešavaju utakmice trefalo bi da se pojuri ,ovako kako bude . Jedini igrač koga je Srbija propustila a da je mogao da donese taj EKSTRAKVALITET je Dončić u košarci; takvog u fudbalu do sada nismo imali da nastupa za drugu reprezentaciju.
A

Alex20

pre oko 2 meseca

Bravo za komentar.U metu.Nama treba 10-ka.
G

Gost nemacka

pre oko 2 meseca

Pre 3 godine se videlo da on i albanac Ibrahimovic daleko odskacu u omladincima Bajerna,i to su mladi 2-3 god,niko nista, mali do piksije izjave o porodilistu na instagramu drzao dvoglavog orla,to znam jer ga pratim vec 4 godine,posle toga sve uklonio. Pa vi zakljucite ko je napravio gresku.
?

???

pre oko 2 meseca

Kakvog orla? Može malo detaljnije za nas koji nismo videli tu objavu?
G

Gaizka

pre oko 2 meseca

Džabe ljudi prizivaju Pavlovića, ako je dečko klasa a verovatno jeste čim igra za Bajern, odabraće jaču selekciju tj Nemačku. Isto kao i u slučaju Bajčetića koji će izabrati Španiju (mada njemu je nakon ove povrede upitno kakva će mu karijera biti pa možda izvisi za Španiju). Isti slučaj je bio sa Krkićem koji je u tom trenutku mogao da bira i izabrao Španiju (kasnije se desilo šta se desilo). Možemo eventualno da dođemo do drugog/trećeg ešalona talenata poput Samardžića i Simića, što opet nije loše, kamo sreće da je neko pratio Dragovića, Arnautovića kad su bili mladi, ili ovog Ugrinića iz Jang Bojsa.
D

DŽAJA

pre oko 2 meseca

Jel poneo rezervne pelene.
S

Spremio za

pre oko 2 meseca

Sunotu, zeli da pokloni igracima iz komsiluka.
и

и нек му кажу

pre oko 2 meseca

да не иде у оне Пуфове са мушкарцима.....
J

Jel si se

pre oko 2 meseca

Krstio
n

ne

pre oko 2 meseca

Nemanja Vidic bi to resio jednim telefonskim pozivom
J

Janko1997!!!

pre oko 2 meseca

Ako se zoveš Aleksandar i prezivaš Pavlović i treba ti poziv da nastupaš za Srbiju, onda definitivno ne pripadaš tu...
G

Gost10

pre oko 2 meseca

Zasto ne ode Nedimovic, siguran sam da on ima bolje metode ubedjivanja od Dzaje...
B

Brankoni84

pre oko 2 meseca

Piksi, Dzaja pojačani sa Bajom Malim Knindzom idu hodočašćem do Nemačke pešice po Pavlovića.😂😂😂
S

Sedorf10

pre oko 2 meseca

U pravu je Ranko Stojic. Pavlovic je bas dobar igrac. Kreativan, a jak.
Č

Čika Dača

pre oko 2 meseca

I šta će Piksi i Džaja da mu kažu? "Sine, ti nemaš kvalitet da se održiš u reprezentaciji Nemačke Pozvaće te, odigraćeš par utakmica, potrošiće te i onda će te škartirati. Sa druge strane, kod nas ćeš igrati standardno minimum 10 godina i za par godina bićeš kapiten reprezentacije. Odigraćeš rekordnih 130 utakmica i bićeš narodni heroj".
V

Volim Srbiju

pre oko 2 meseca

Momak, dok su ovi tu bolje nemoj. Iskreno. Nemojte ljudi, koji bre Djaja? Nije uspeo da dokaze nevinost pa je pomilovan. Svaka cast na igrackoj karijeri ali ima delo a zakon valjda vazi za sve jednako. Ovaj u svadji sa onim drugim, sujetan, vodio starlete u Katar i za njegovo ime se spominju neke afere dok je bio u Zvezdi. Nije cvecka svakako... ma idi bre momak, mani se corava posla. Cuti tu gde si i samo jako. Proci ce i njihovo.
G

Goat

pre oko 2 meseca

Ni slucajno da se odazove, da grije klupi nekoj ublehi iz Partizana.
K

Koga briga

pre oko 2 meseca

Ni Samardžić ne bi izabrao Srbiju da nešto više vredi kao igrač. Igra u raspalom Udinezeu, pričao da se oseća kao Nemac. Kad su ovi izvalili da od njega neće biti nikakav igrač, izabrao Srbiju (drago mi je svakako). Pavlović čeka poziv Nemačke, ako ne dobije isti, izabraće Srbiju. Ista priča kod obojice, s tim što je Pavlović za Samardžića izmislio fudbal
D

Deno

pre oko 2 meseca

Jel ovaj abolirani sme iz države,ko zna kakvim se malverzacijama bavio ,da ne završi kao Al Dzajone .
A

Ammmmmam

pre oko 2 meseca

Ovo je najlaksa artiljerija ikada.
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Dečku je san da igra za Deutschland, to je očigledno. Da nije tako, igrao bi za Srbiju, to je to kraj priče. Kakav FSS, kakav Džajić, kakav Piksi, kakvi bakrači. Njegovo pravo je da igra za državu u kojoj je rođen i sa kojom će možda lakše doći do medalje
0

0000000

pre oko 2 meseca

1. oterati sve iz FSS ove penzionere,menadzere,muljatore.2.Nemanja Vidić na čelo FSS.3.selektor da bude ozbiljan strani stručnjak
V

Veljko9

pre oko 2 meseca

Zreliji je Uros Racic ljudi!
P

Pjer Karden

pre oko 2 meseca

Ne može Srbija da bude rezervna opcija,takvi nam ne trebaju,ako neće ne mora nije obavezno,stvar dobre volje ako nema želju i ne oseća potrebu onda ništa.Sramote je da se prave delegacije da bi se nedokazani klinac ubeđivao,za reprezentaciju se igra iz ubeđenja ako toga nema ne vidim razloga da se insistira.
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Mali ako ima gram pameti ni slučajno ne treba da dolazi ovde da mu mesto zauzimaju Eraković, Račić, Đuričić, Stefan Mitrović, Radonjić i slični menadžerski igrači. Nemačka i ne okreći se.
p

postic

pre oko 2 meseca

Erakovic i Radonjic kao prvo ne igraju njegovu poziciju i nem asta da mu uzimaju mesto
P

Pluzine

pre oko 2 meseca

Sikter bre spodobo! Splacino jedna.
s

seve7

pre oko 2 meseca

Ne nego će igrati bazdar, ilić i severina
M

Milojko Arsenic's

pre oko 2 meseca

Mali ako ima gram pameti ni slučajno ne treba da dolazi ovde da mu mesto zauzimaju Eraković, Račić, Đuričić, Stefan Mitrović, Radonjić i slični menadžerski igrači. Nemačka i ne okreći se.
G

GostiHillti

pre oko 2 meseca

Koji ste vi bolesnici kakve ima veze bilo koji igrač kojeg si naveo. Sa ovim igračom Pavlovićem, niko ne igra na njegovoj poziciji. Stalno vam je CZ u glavi. Dok je tako biće vam sve gore. Posle Derbija sledi propast partizana. Zato što ste pokupovali igračae sa kojim parama? A evropu niste videli jednom,a opsednuti ste CZ
1

1234321

pre oko 2 meseca

Zbog njegove karijere bolje da izabere Nemačku inače sedeće na klupi kao Samardzić
B

Babaroga

pre oko 2 meseca

Čime je Samardžić zaslužio da igra prvu postavu pored SMS, Tadića, Živkovića, Lukića, Kostića, Ilića... Bukvalno su svi bolji igrači od njega
G

Grrrristic

pre oko 2 meseca

Nekada velika imena, sada poltroni + i kad su oni igrali nismo mogli nista da napravimo, kamoli sa nekim pogubljenim klencem.
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

dzaja nemoze do wc sam da ode koji crni minhen
P

Pelisijer

pre oko 2 meseca

Kako god ovo nekome zvucalo ali briga mladje generacije i za Piksija i Dzaju. Nekad je toga bilo, mozda je poslednja generacija bila ona na izmaku 20. veka, npr Deki i postovanje prema Mihi. Danas je to nevazno, vredis od ujutru do uvece, nema minulog rada. Pogotovu sto su se mnogi iskompromitovali, prvi u redu su Piksi i Dzaja. Mozda momak stvarno i ceka poziv Nemacke, ipak je rodjen i odrastao tamo, ne mozemo mu zameriti jer se oseca kao Nemac. Svakako, bilo bi lepo videti ga u nasem dresu.
S

Srle1

pre oko 2 meseca

Piksi zovi ga za euro
Z

Zema

pre oko 2 meseca

I da izabere da idra za Srbiju sta vredi ka bi mister Stojković i dalje forsirao Djuričića,Račića,Maksimovića,Zdjelara itd
C

Cemu to

pre oko 2 meseca

Sramota da Zdjelara ubrajas ovde a momak je tek sad prvi put pozvan, a odavno je zasluzio
k

kimmi

pre oko 2 meseca

pa roditelji pavlovica nisu 'starija generacija', vjerovatno su i od piksija mladji
m

metalika moj dobar

pre oko 2 meseca

treba li nam on uospte sad kad je bazdar usao u ritam ??
z

zica

pre oko 2 meseca

otac mu je 71-vo godiste i iz Barajeva je. otisao 90-tih za Nemacku i to kao jedan od najboljih djaka u Tesli
G

GostGG3+

pre oko 2 meseca

Mozda,takodje, da podnesu ostavku na sve javne funkcije u zemlji?
g

gost1432

pre oko 2 meseca

Plasim se ako Dzaja bude pricao nista od njega. Taj covek je i dalje ubedjen da je Zvezda aktuelni finalista Lige Evrope i da Maradona kosta nekoliko miliona dolara dok Pele igra oprostajnu utakmicu za kraj karijere
Z

Zoran 91

pre oko 2 meseca

A Ranko šta da radi Piksi sa svojim pulenima Maksimovicem, SMS, pa onim iz Fulama koji igra 20 minuta pa onda tri utakmice ne igra i sličnima kojima je mesto zagarantovano.Samardzic je napravio grešku nije valjda i mali Pavlović lud da isto radi.
C

C c c c

pre oko 2 meseca

Sad ste se setili????? Do juce ste govorili da nam ne treba… sram vas bilo sve treba da vam se nacrta! Mislim da ste dooosta okasnili, daj Boze da nisam u pravu

kuri

pre oko 2 meseca

Зваће га нагилсман за евро и то је то...

kuri

pre oko 2 meseca

15 година
И

И

pre oko 2 meseca

Прво неће за Србију кажу медији, а онда ће Џаја и Пикси да оду у Немачку и однесу велику победу и врате се као хероји, оправдају своје позиције. Све у року од 3 дана. Што ми је ово нешто позната метода пропаганде, питам се одакле?
x

xxxl

pre oko 2 meseca

Ma za zvezdaške kadrove je i Del Boj iz Mućki običan amater.
С

Србијан

pre oko 2 meseca

@И - Дај Боже да је тако. Како год да је, најважније нам је да Павловић заигра за Србију што пре, чак одмах на ЕП у почетних једанаест.
r

rea

pre oko 2 meseca

Džajić ima veliki uticaj, pogotovo na starije generacije, jeste '40, '50 godište, ovaj momak ima 19 godina, što znači da mu roditelji vrlo lako mogu biti generacija '80.
L

LudiSireKraljSveta

pre oko 2 meseca

Volim prljavice i krajiskinje
v

vladaHM

pre oko 2 meseca

Da ga ubede da igra za nasu reprezentaciju? Prosto je, ako hoce hoce, ako nece nece. Kakva teska artiljerija.
i

igor978

pre oko 2 meseca

Momku dati mesto u ekipi na EP i staviti ga odmah u prvih 11, jer mi boljeg igrača nemamo na njegovoj poziciji.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre oko 2 meseca

Dzaja? Jel on zna uopste da je predsednik? Jel mu javio neko?
a

ahahahah

pre oko 2 meseca

Vezi Dzaja i Piksija gde ti gazda kaze!