(AFP)
(AFP)

FSS mora da pošalje tešku artiljeriju u Minhen: Džaja i Piksi da idu po Pavlovića

Vreme čitanja: 2min | uto. 05.03.24. | 23:23

„Taj momak bi rešio probleme u našoj selekciji u narednih deset godina“, uverava Ranko Stojić

Još jedna partija za oduševljene fudbalskih sladokusaca. Bogami, i analitičara. U Srbiji se Ranko Stojić profilisao kao čovek koji detaljno secira igru, pojedince, trenere, a pošto smo navikli godinama, direktan je bio i dok je govorio i Aleksandru Pavloviću, čije izdanje u revanšu osmine finala Lige šampiona je impresioniralo sve. Od Minhena do Beograda.

Tek koji minut po okončanju meča u kome su Bavarci nadoknadili minus iz Rima i plasirali se preko Lacija u četvrtfinale, Stojić je predočio da bi čelnici Fudbalskog saveza Srbije trebalo da učine sve kako bi centralnog vezistu privoleli da igra za Orlove. Doslovce, sve.

Izabrane vesti

Ruku na srce, pokušavaju, trude se, o čemu svedoče reči direktora reprezentacije Stevana Stojanovića koji je ranije tokom utorka otkrio da je Srbin rođen u Nemačkoj odluku za koga će da igra odložio dok se ne završi Prvenstvo Evrope leta.

No, Stojić je uveren da bi trebalo da se reaguje u međuvremenu.

Možda se ovo nekom neće svideti, ali ako je potrebno neka najtežu artiljeriju pošakllju na razgovore sa rodieteljima i igračem“, savet je Ranka Stojića tokom gostovanja u studiju TV Arena sporta.

To boi trebalo da znači uključivanje predsednika Saveza i selektora.

Dragan Džajić i Dragan Stojković Piksi su ti ljudi. Džajić bi trebalo da priča sa Aleksandrovim roditeljima, ima veliki uticaj na mnoge ljude, pogotovo one starije generacije. Zbog rejtinga, imena i svega što je predstavljao. A Stojković da razgovara sa igračem, da mu se kaže da je našoj reprezentaciji neophodan“.

Jeste da je Srbija proizvela na desetine vezista poslednjih godina, međutim, čini se da je ono što pruža Pavlović viši nivo. Nešto što nemamo.

To je momak koji bi rešio mnoge probleme u našoj selekciji u sledećih deset godina. Nema niko pravo da reaguje sujetom ili bilo čime drugim kad je u pitanju opšti interes. Ne preterujem, na osnovu viđenog, apsolutni je interes da se Pavlović priključi Srbiji“, dodao je Ranko Stojić.



tagovi

Aleksandar PavlovićBajern MinhenLiga šampionaRanko StojićDragan DžajićDragan Stojković PiksiFSSFudbalski savez Srbije

Obaveštavaj me

Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara