Komentari na vest

Fudbalska bajka se pretvorila u košmar: Neto ili bruto plata? Šest meseci ili godinu i po? I gde sam tu ja?

T

Trpke

pre preko 1 godinu

Ovo je bio najcudniji transfer iskreno, Union igra “rudarski” fudbal,puno trke,centarsuteva,Nema tu mesta za Iska koji je igrac finese

milford

pre preko 1 godinu

sad besiktas ili fener
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Човјече, ми обичан народ, кад идемо на разговор за посао од 500-600€, па све детаље продискутујемо са послодавцем и све се договори, а ови се фрљају милионима и опет се не зна ко ту кога, ено читали сте шта су направили Челзи и Псж око Зијеша. Препуни су пара и ове фудбалере преплаћују једно 10 до 20 пута више него што би требали примати
C

Crveno Bela Crkva...

pre preko 1 godinu

Realno ponuditi mu milion neto i dovesti ga kod nas,imas top igraca za Ligu Sampiona o nasoj ligi ne vredi pisati,

Gost17

pre preko 1 godinu

Jedva čeka da dodje da igra na livadama ovde. Možda, ali za 5 miliona.
G

Gost29

pre preko 1 godinu

Nije ni Isko što je bio ali brate Union Berlin i legenda kluba Matuška, su sramota za njega
G

GOS

pre preko 1 godinu

Milion za 6 meseci cisto. Po meni je to dobra kinta, ne znam sta decko ocekuje. U realu preimao paretine , sad oce isto a ne igra zadnjih 4 5 godina na nivou lige konf.
N

News

pre preko 1 godinu

Mendes je trazio platu od 4 miliona neto za pola godine uz mogucnost produzenja na jos godinu dana. Trazio je novac za potpis kao i menadzersku proviziju. Union Berlin nema veliki budget i velika vecina igraca zaradjuje ispod 1 miliona bruto godisnje .
r

robinm

pre preko 1 godinu

Neka te sad lezi u Madridu još pola godine.Ali na leto nećeš moći naći ponudu ni za ovoliko koliko ti Union nudio.O ovim menadžerima nemam reči,jedini im je posao da dogovore platu i oni i to nekako s**bu.Prst na čelo pa skontaj ko te zastupa.
I

Igor978

pre preko 1 godinu

Ej, ti prepustiš nekom gramzivom skotu da pregovara "za tebe" a u stvari lik samo gleda kako da završi za sebe što veću proviziju...Posle ovoga bih promenio menadžera za 24h...
M

Magnus

pre preko 1 godinu

Isko je SLOBODAN igrac. Ako slobodnog igraca, koji ima 30 godina niko ne zeli i nece da plati 2 000 000, znaci da toliko ne vredi. Realno on vec 3 godine nista ne pokazuje. Nista.
R

Realno posmatrano

pre preko 1 godinu

Isko su se dopadala ideja da bude heroj u Berlinu? Izvini druze ako ti ne mozes da nadjes klub, ako niko nece da te plati toliko koliko ti trazis, onda je ocito u tebi problem (ili pak u tvom menadzeru koji te precenjuje). Ako si zeleo da igras u Unionu trebalo je da kazes pristajem na takav ugovor i da igras, nema tu sta dalje da se prica.
i

iz sljivika

pre preko 1 godinu

Šteta što nije imao bolju karijeru. Mislio sam da su ga u Realu gušili na klupi, da zaslužuje da igra, ali se u Sevilji ispostavilo da u toj glavi nešto ne štima. Šteta što glava ne prati noge, baš kao ni kod Jovića.
g

gost28

pre preko 1 godinu

Osvojio je 4 LS u 5 god u Realu. Prezasicenje jednostavno, presao je igricu.
a

aa

pre preko 1 godinu

Nije nista tu Union kriv,pa cim je Mendes ukljucen tu je trebala biti masna provizija za njega i igraca,a nije Union lud i odbili su naravno to
q

qwerty89

pre preko 1 godinu

Pa ako zeli da bude heroj moze da igra za 20000 bruto.