Komentari na vest

Fudbalsko samoubistvo ili genijalnost? Postekoglu brani taktiku protiv Čelsija: I kad ostanemo sa petoricom igraćemo isto (VIDEO)

S

Sivonja iz RS

pre 6 meseci

Glupost naravno. Ista sitacija kao kad je Liverpul imao 2 igrača manje i branio se normalno, bukvalno u zadnjim sekundama autogol Matipa. Prognoziram veliki pad Totenhema, 1-2 pobjede max do kraja godine.
N

Niko1212

pre 6 meseci

Sa ovakvom igrom imali su u 93 minutu sansu za 2:2..a pre toga Dajer gol minimalan ofsajd i Bentakurova sansa..pa jel treba nešto dodati na način igre i hrabrost..
T

THFC 1882

pre 6 meseci

Gledali smo Mourinha i Contea kako igraju defanzivno pa su primali 10 puta više golova. Ovo je Tottenham! Borben pristup i napad, napad, pa kako bude. Razlika je u tome što ovaj zna šta radi pa je napravio ekipu koja može tako da igra i bude uspješna. Sad bi moglo biti problema jer fale trojica od četiri startera u odbrani, a klupa tanka. Ovo je projekt na duže staze, tako da će svaki prelazni rok biti ključan. Sve u svemu, sa Angeom razloga za zadovoljstvo na pretek.
t

test1111

pre 6 meseci

To govori samo o tome šta protivnički treneri misle o ovom Čelsiju. Nema teorije da bi to uradio protiv Sitija, Liverpula, Arsenala, protiv kojih ne smeš da staviš odbranu visoko ni dok se igra 11 na 11.
И

И

pre 6 meseci

Ajde da je to 3 minuta sa dva igrača manje pa da ima smisla samo se braniti. Ovo je bilo skoro pola sata, sa nadoknadom. Svakako bi primili gol i da su igrali bunker, jer protivnik mora da napravi višak, to je neminovno, pogotovo ako se braniš. Znao je svakako da će da izgubi, iskoristio je to da pokaže igračima kakav mentalitet trebaju imati.
G

Gost997

pre 6 meseci

Niti jedan pravi i normalan navijac nece zameriti iako se izgubi ako igras napadacki, a ako se povuces kao kukavica uvek ces na kraju izgubiti, za napad ce biti nagradjen, ako ne sa 2 igraca manje onda kad bude bitnije, ni jedan veliki klub ne igra defanzivno
T

T0-1

pre 6 meseci

Ajde cik nek ovako odigra protiv Sitija sa dva igraca manje?! Pa primili bi 10 komada za poluvreme. Lako je biti junak lrotiv ovakvog jadnog Celzija. Na kraju je moglo da bude vrlo lako 2-2.
G

Gost1312

pre 6 meseci

Povraca mi se od simpatija otoka prema ovom treneru i ovoj ekipi koja se naziva velikom sestorkom a nisu treofeja vidjeli osim na TV-u ima vise od 15 godina. Genijalnost je ono sto je uradio Klopp kad je Liverpul imao igraca manje u gostima protiv Njukastla, genjalnost je ono sto je Klopp uradio u gostima protiv ovih Spursasa dva igraca manje, ponistenim cistim golom i pogresno dosudenim crvenim kartonom za Jotu, pa nesretno primio od tog Totenhema u 96oj minuti i to autogol da bi ovi slavili 2:1 kao da su uzeli titulu. Ovo sto je ova uradio je glupost i samoubistvo, ali posto je harakiri ajmo pisati neke spektakularne naslove.
7

777

pre 6 meseci

Alo arsenalovac opusti se malo :)
U

Urgh!

pre 6 meseci

Pa, valjda je do sad pokazao da itekako zna šta radi. Kao što je rečeno, do samog kraja bili su u igri... Utakmica fenomenalna za gledanje, imala je sve što treba, pa čak i više od toga. Ja volim ovakav pristup. Pa i kad izgubiš, dobiješ aplauze, jer ljudi prepoznaju znanje, hrabrost i kvalitet. Eh, kamo sreće, da i kod nas utakmice ovako izgledaju. Kad samo vidim kako kod nas čitavu utakmicu igraju bunker, parkiraju autobus ispred gola, naspram čega je italijanski katanačo mačji kašalj, muka me uhvati. 'bem ti takav fudbal...
S

Svabo

pre 6 meseci

Ludo burazeru 🙂
Б

Блок

pre 6 meseci

Реално глупост.Стојиш високо ,плус Сон стоји у шпицу .
M

MileGlista

pre 6 meseci

Klasično samoubistvo. Bilo bi zanimljivo čuti Postekogluovo objašnjenje čega se tačno pridržavao sa sporom odbranom u liniji na 45 metara od gola. Koji je to stil, šta je tačno hteo da postigne? Bilo je samo pitanje trenutka kad će Čelsi dati drugi gol, nekoliko puta pre toga ih je spasao ofsajd ili golman.
G

Gost300

pre 6 meseci

Sreca im je da su igrali ovako protiv nesposobnog chelshita,da su igrali protiv neke ozbiljnije ekipe dobili bi 10 komada...
g

gost9

pre 6 meseci

Super majstore,ajde da te vidimo da odigras tako protiv Sitija,Liverpula,Bajerna...upropastice te.Ovi bogalji iz Celsija su jedva uspeli da iskoriste to,imao si srece od ovih bi primio jos par komada.
P

Posao

pre 6 meseci

Sinoć su me oduševili postavkom bolji su bila sa dva igrača manje i trebali su remizirali barem. Bravo treneru, blizu genijalnosti
c

celios

pre 6 meseci

Coveku i totu naklon do poda...romero je ispao balvan svi ostali naklon...u celsiju treba sve do jednog sramota biti ovakve pobede...inace murinjo i alegri bi mogli malo da nauce nesto od postekoglua a ne dobijati svako kolo u nadoknadi uz sumnjive sudijske odluke...nisam fan tota al dok je postekoglu tu sve simpatije sa moje strane
G

Gost1312

pre 6 meseci

A sto su ovi Spursi i taj isti Ange likovali i slavili pobjedu protiv Liverpula kao da su sampioni nakon sto su ljudima ponistli cist gol uz nevidenu lakrdiju VARa otkad postoji, dali nepostojeci crveni karton i sta sve ne samo da bi s dva igraca vise u zadnjoj sekundi dali gol za 2-1. Zasto tad Spurse nije bilo sramota ? Karma je kuja druze.