Komentari na vest

Fulam deceniju i po čekao pobedu, pa očerupao Pevce: Lukić prvencem slomio Totenhem

tidecaller

pre oko 1 mesec

Mali totenhem, bio i ostao
M

Mikili TB

pre oko 1 mesec

Kako god pogledam stvari u PL, Fulam je ozbiljna priča. Veoma su solidni za jednu ekipu sa donjeg dela tabele, želeo bih da ih vidim recimo u LK, možda u LE ako održe i unaprede oštrost i stil.

elmagico

pre oko 1 mesec

to bi ih unistilo u ligi, neka ih tu gde jesu bar su konacno safe ekipa
t

tsss

pre oko 1 mesec

BRAVO SALEEE LEGENDOOO!Pozdrav iz tvoje Varnee!!
M

Maresca

pre oko 1 mesec

Klasican totenhem..ali koliko je samo povezan fantazy sa stvarnim fudbalom...pa ovo je postalo presmesno...u matriksu zivimo nismo ni svesni
V

Vldblk9a

pre oko 1 mesec

Koliko god mozda to cudno zvucalo kod njih je ama bas svaki Londonski derbi stvar prestiza, bez obzira ko i kakav tim protiv koga igra. Londonski klubovi se bas naostre jedni na drge. Jos je venger davno pricao kad jos i nije toloko klubova iz londona igralo u Pl da je mnogo teze u prvenstvu timovima iz glavnog grada da uzmu titulu upravo zbog toga. Evo bas ovaj fulam je oteo 5 bodova Arsenalu, pa westham im je uzeo 3, brendford jedva dobise ui to kad su sve gazili... Dok protiv drugih skinu gace odma, protiv gradskih rivala zapnu ko da im zivot zavisi od toga.
B

Bilo je to juče

pre oko 1 mesec

Juče sam dao jedan komentar, bez potcenjivanja, na Bolonju i njeno učešće u LŠ sledeće sezone. Pomenuo sam kako bi se provela u PL i među ostalim pomenuo i Fulam. Kako bi oni mogli biti ispred tog Fulama kada bi igrali PL. A to je mid table team, čak više jo- jo tim. Malo igra, malo ne igra. 3 lige iz liga petice UEFA časti, a mi kao pišemo hvalospeve o njima. Romantizam, umetnički dojam i slično, sve je to lepo, ali realnost je surova.
l

lupetas

pre oko 1 mesec

evo ti brajton koji precenjujete jos jace od fulama kako se proveo protiv rome cas mu drzao i aek iz grcke u sred engleske...engleska je precenjena do bola...nisu najbolja liga vec samo najmanje losa liga u ovo sumorno vreme propasti fudbala
B

Bilo je to juče

pre oko 1 mesec

Ja lupetam? Poenta mog pisanja je bila da u 3 lige petice max po 2 ekipe vrede za LS. Kada bismo svih 5 timova iz Serie A prebacili takve u PL samo bi Inter možda upao u prvih 5. Skoro sam siguran u to. Stavljam ga u egal, recimo sa Totenhemom. Napisao si i da je PL najmanje loša, što opet znači da je u stvari najbolja. To je ta igra reči, tvojih reči.
Z

Zaza Paculia

pre oko 1 mesec

Klasicna utakmica gde slabijem timu ide sve, napaljen je, rastrican, a gosti su cekali da se samo zavrsi. Richarlison ne bi dao gol da se igra pet dana.
m

maradona22

pre oko 1 mesec

luzerska ukleta ekipa ceo zivot ista prica…Uvek ce biti ljudi izmedju treceg i sestog mesta .Prosto u dansanjem fubdalu bez para nema rezultata a ovi su jevreji na kubni,sve dok je tako bice i ovakvo stanje na tabeli.Ove sezone igraju stvarno lep fudbal i bore se i povrede su ih isto saplele al opet tanko je sve to.Kad te fulam oguli kuci ovako nema sta dalje
G

Gost...

pre oko 1 mesec

Fulam dobio Arsenal kuci i razbio Brajton 3-0, kao i Vest Hem i Notingem Forest sa po 5-0. Fulam je kuci dobra ekipa, u gostima su ocajni. Sportski pozdrav!
G

GOCE. GOSTIVAR

pre oko 1 mesec

Dragušin se još nije uklopio u ovaj sistem igre,spor u kretnjiu i postavljanju u blok.Vikario sjajan na golu,Fulam pobedio zasluženo ,loš dan za Totenhem koji je imao dovoljno prilika za gol .Sve i nekako ali onaj promašaj Wernera u 70-tom minutu uz Halandov promašaj protiv Junajteda -Promašaji sezone 023/2024.
G

Gost...

pre oko 1 mesec

A strucnjaci u komentarima svaki put pljuju Lukica. Momak poceo sva cetiri prosla meca i bio jedan od najboljih igraca u Fulamu u tim mecevima. Tri pobede u ta cetiri meca takodje (Junajted, Brajton, Totenhem). Kad procitam koji kazu da ne treba on da bude pozvan nego Belic, Mijailovic, Zdjelar i slicni ne bude mi dobro...
S

Svašta

pre oko 1 mesec

Koji stručnjaci??? Misliš verovatno na navijače srpskog Bajerna. Pa njihov klub nije izbacio polunormalnog igrača za reprezentaciju 10 godina poslednjih
G

Gost...

pre oko 1 mesec

Ne kazem, ima i normalnih ljudi, ali Sasu po pravilu najvise pljuju. Daleko od toga da je on najbolji vezni na svetu ali sasvim je dovoljno dobar da bude u reprezentaciji. Verovatno i da bude standardan u startnoj postavi.
@

@Svašta

pre oko 1 mesec

Nije ti lako
M

Mid

pre oko 1 mesec

@Gost... ma naglasi to da je daleko od najboljeg veznog na svetu, nismo znali. Ja bas mislio da je bolji od De Brujnea. Lukic se u reprezentaciji krije, doda najblizem do sebe i to je sve od njega. Dokle god tebi i slicnima on bude dobar za startnu postavu, jasno je koliko daleko mozemo da doguramo.
G

Gost...

pre oko 1 mesec

@mid A ko bi ti da pocne umesto njega. Ko je bolji? Razlog zasto igra gore u reprezentaciji nego u klubovima je zato sto Piksi igra sa samo dva vezna najcesce, i onda upari njega sa SMS-om. SMS ide previse napred i Lukic mora da igra sam protiv 2-4 igraca protivnicke ekipe. Nije ni istina da samo dodaje prvom do sebe. Vidi 2 gol protiv Crne Gore u Podgorici. Prvi gol protiv Portugala. Njegov gol protiv Svedske,itd ima jos bezbroj primera. Da je bar Sasa nas najveci problem...
G

Gost7389

pre oko 1 mesec

Prekinuo se niz Tottenhama od 40ak utakmica sa postignutim golom u PL.