MIjat Gaćinović
MIjat Gaćinović

Gaćinović: Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji

Vreme čitanja: 1min | pet. 23.11.18. | 11:26

“Istina je da sam neprimereno reagovao, ali...“, kaže srpski reprezentativac

Svađa sa selektorom na poluvremenu, packe Aleksandra Kolarova. Mijat Gaćinović poslednji je u nizu reprezentativaca koji se sukobio sa selektorom Mladenom Krstajićem. Priznaje da je sukoba bilo, ali krenimo redom...
Želim da se izjasnim povodom informacija koje je objavio Sportski žurnal. Istina je da sam neprimereno reagovao na poluvremenu na utakmici protiv Litvanije. Nije istina da sam bilo koga gađao ili mu se unosio u lice, kao što su preneli pojedini portali. Ne opravdavam svoje ponašanje, znam da sam pogrešio“, počeo je Gaćinović.

Izabrane vesti

Nastavlja u dahu.
Nisam dao sebi za pravo tako da reagujem zato što sam osvojio nešto u karijeri, već zato što su mi smetale neke stvari, koje sam skupljao u sebi od ranije. Uvek sam pričao istinu, i mislim da ljudi treba da je znaju“.

A šta je istina? Gaćinović o tome neodređeno.
Nekim ljudima je u interesu da se krivica prebaci na neke od igrača. Daj Bože da sam ja najveći problem u reprezentaciji. Kada pojedini novinari imaju tako pouzdane izvore, nadam se da će onda objaviti sve što se dešavalo“.

I za kraj....
U dresu reprezentacije Srbije sam uvek igrao srcem i davao sve od sebe, ponekad uspešno, ponekad manje uspešno. I tako će biti uvek kada mi se ukaže prilika. A vreme će da pokaže ko je kakav“.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

FSSMijat Gaćinović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara