Florentino Peres sa Realovim Brazilcima (Printscreen)
Florentino Peres sa Realovim Brazilcima (Printscreen)

Gol na Vembliju i Bernabeuu, pa Florentinova poruka - čekamo te!

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.03.24. | 13:52

Prvi čovek Reala Florentino Peres sačekao Endrika ispred svlačionice posle remija sa Španijom i poslao mu jasnu poruku

I dalje maloletan, ali za godine ne mari. Drugi bi se zapitali kako u 17 radi to što radi, njemu one ne predstavljaju prepreku. Čak ni da izađe i pokori najveće fudbalske hramove.

Bajkovita četiri dana su iza Endrika. Protekle subote na Vembliju ušao je sa klupe protiv Engleske i prvencem u dresu seniorske reprezentacije doneo pobedu Brazilu, sinoć na Santijago Bernabeuu ponovo kao rezervista pogodio u remiju protiv Španije, jasno stavivši do znanja prisutnima na stadionu Reala da je spreman da isto od leta radi u drugom, dresu Kraljevskog kluba.

Izabrane vesti

Istog je mišljenja i prvi čovek Blankosa Florentino Peres, koji je po završetku utakmice u društvu Vinisijusa Žuniora sačekao 17-godišnjeg fudbalera Palmeirasa ispred svlačionice i poručio mu:'Svi te čekamo ovde". Ubrzo im se pridružio i treći Realov Brazilac Rodrigo od kojeg je Peres zatrašio dres...

Podsetimo, Real je još u decembru 2022. godine, tada kao 16-godišnjaka, otkupio Endrika od Palmeirasa za 45.000.000 evra. Bilo je onih što su potez madridskog kluba okarakterisali kao riskantan, posebno nakon što je Brazilac od potpisa za španski klub vezao tri meseca bez gola. Delovalo je tada da ga je pritisak slomio, ali sve se manje priča o tome u poslednje vreme... Sada svi čekaju da ga vide u dresu Reala, što će se izvesno desiti naredne sezone, budući da će se Endrik pridružiti novim saigračima 21. jula, kada postane punoletan.



tagovi

Florentino PeresFlorentino PerezReal MadridEndrik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara