Komentari na vest

Gotovo: Ćabi Alonso izabrao zamenu za Bonifejsa!

A

ApsolutnoJa

pre 3 meseca

Mislim da svako ko sumnja u Cabija koji nema poraz ove sezone i njegovu transfer politiku treba da se zapita zasto on nije sad na njegovom mestu vec iz fotelje kritikuje koga dovodi. Cabi sledeci put pitaj strucnjake sa ovog portala
D

DDF

pre 3 meseca

U ovom momentu ne postoji igrac koji moze da zameni Boniface,Borja uopste nije igrac slican niti ubojit poput Boniface,veoma tesko Bajer moze izdrzati borbu sa Bajernom do kraja
н

нс бој

pre 3 meseca

Штета што је прошле године Дортмунд изгубио титулу у последњем колу.Замислите да је прошле године освојио Дортмунд а ове Бајер,Бајерн две године без титуле не знам кад се последњни пут десило,замислите те потресе.Можда би поред одличног фудбала добили и неизвесност за шампиона Бундес лиге у наредним сезонама,да Бајерн не буде толико изразит фаворит.
G

Goss

pre 3 meseca

Poslednji put se to desilo u eri Jirgena Klopa u Borusiji. Tada su uzeli dve titule za redom
G

Gaizka

pre 3 meseca

Da su prošle godine izgubili titulu smenili bi Tuhela i možda bi ove sezone osvojili.
g

gostPa

pre 3 meseca

ugleda se na tatu dona Karleta; provereni veteran u formatu pozajmice i eventualnog otkupa - kao Joselu, ne može ništa krenuti po zlu
D

Dokaz

pre 3 meseca

Koliko je slaba BL, prvi si, boriš se za prvu titulu u istoriji i dovodiš igrače, koji ne igraju u Betisu. A pazi samo Vest Hem, ili druge klubove u engleskoj.
J

Jooj!!!

pre 3 meseca

Toliko je slaba da Premijer lig ima pola Bundeslige u svojim klubovima!Ajde ne balavi kad ne razumeš filozofiju bundesligaških klubova.Misliš da Bayer nije mogao da kupi dobrog špica?
И

И

pre 3 meseca

I pola tih skupih špiceva PL nisu bolji od Borhe Iglesijasa koji greje klupu u Betisu.
V

Vas

pre 3 meseca

Dvojica, što kao branite BL, smešni ste. Komedija od lige.
@

@@@@

pre 3 meseca

A Mijatović? E Ćabi Ćabi. Mnogo grešiš.

ZetaReticuli

pre 3 meseca

Znaće i Borha Iglesijas kakav je osećaj kad si šampion, samo Hari Kejn neće
G

Gospodin Kejn

pre 3 meseca

280 golova, 64 asistencije za Totnam, 26 golova, 8 asistencija za Bajern... Kompleksi su čudo!
G

Gaizka

pre 3 meseca

@Gospodin Kejn a gde je pehar????
A

Armirani beton

pre 3 meseca

@g kejn Pa pre bih rekao da on ima komplekse jer nista nije osvojio u zivotu sa tako dobrim brojkama. Zao mi coveka iskreno.
g

gost978

pre 3 meseca

Ako ovaj Leverkuzen uzme Bajernu titulu a bavarci skucali u tim milijardu EUR (pri tome samo na trenere potrošili 50 miliona za 2 sezone), onda cela uprava Bajerna treba da podnese ostavke jer su potpuno nesposobni da vode klub. Svoj tim ne znaju da vode ali redovno drže pridike o poslovanju Barseloni, Sitiju, PSŽ-u, Juventusu oko finansija - a pazite, u Nemačkoj skoro da drže monopol na najveće sponzorake ugovore, samo od državkog T-com imaju 50 miliona po sezoni.