Komentari na vest

Gotovo je! Vesino stiže u Rim na potpis ugovora, obnavlja se saradnja generala i vojnika

Z

Zbaj

pre gotovo 2 godine

Klasicna krampa od igraca...
S

SS. Samo Sarri

pre gotovo 2 godine

Pod marketingom sam mislio na reklamu koji sami o sebi plasiraju,hvalospehe itd. Kup konfederacije kao primer,i novogodišnji turnir u malom futbalu je interesantniji.... Vecino je za standarde Sarrija pojačanje. Realno,dečko će doneti Lazio mnogo više kao rezervista nego npr el sharawi i ostali "talenti". Lazare, romanisti znaju od zaniola da naprave medijsku atrakciju....zamisli da kao krilni ofanzivni ima sezonu Sergeja!!
K

Ksale

pre gotovo 2 godine

Lotito je prvi čovek Lacija legende moje. Napolijev je De Laurentis. Jel pratite vi uopšte sport o kome izveštavate?
I

Iv13

pre gotovo 2 godine

Ne morate objaviti komentar. Lotito nije prvi covek Napolija, nego Lacija. Ko god je pisao tekst je napravio lapsus.
N

Novinari

pre gotovo 2 godine

Lotita, prvovog čoveka Napolija. Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
W

Wat

pre gotovo 2 godine

Jeste, svi u Laciju prvo kad ustanu ujutru pomisle: "Samo da Sergej ne predje u Romu jednog dana". Vrlo je bilo vazno to napomenuti u tekstu.
S

SS. Samo Sarri

pre gotovo 2 godine

Vecino je iskusan vezista,može igrati i na levoj strani(po potrebi). Znači,može biti starter pošto Sarri i ne ceni toliko Alberta i često ga je ostavljao na klupi(kvalitet ili prošlogodišnje kašnjenje i drkost Alberta?). Vecino sa druge strane mnogo ozbiljnija zamena za Sergeja nego Akpro. Lazio je prošlu sezonu najviše bodova izgubio posle EL mečeva,zbog "kratke klupe". Vecino će biti dovoljna sigurica za EL mečeve,i po 15-20 min u seriji a. Možda najbolji posao Lotitta (iako je ovog leta prevazišao sebe) ovog mercata. Igrači koji su ranije sarađivali sa Sarrijem veoma brzu se uklapaju. Kod Lazia je najbolji primer Pedro. Jedini problem će biti : Koga izabrati u odbrani,Romagnoli i ....? Za razliku od prošle sezone kad je većini igrača bilo teško naviknuti se na Sarrijev futbal ove godine će biti lakše. Zacagni-Cataldi su odmah učinili korak napred,Lazzari posle Januara.....Andersonu i najviše leži 433(ali je dečko i defanzivno završavao zadatke). Vecino-Antonio-Cassale su mnogo ozbiljnije opcije nego li Akpro & co. I ne beše davno kad se Lazio borio za scudeto ali covid i kratka klupa Lazia i tad bi odlučujući faktor,uz Sarrija koji je osvojio zadnji scudeto za rastštimovani Juve.... A što se rome tiče...pa navikli smo priče o scudetu posle 3 odigrana kola....mislim,ništa novo.,...i prošlu sezonu potrošili 127 m i bili iza Lazia. Ali mora im se priznati da znaju medijski privlačiti pažnju,glumiti,od neuspeha praviti zspehe,sapunice,plakati...zbog trofeja konfederacija kup,tamo gde se igra sa ekipama za koje nikad nisi čuo(da da za Feynord znamo)....

lazar.pavlovic.roma@gmail.com

pre gotovo 2 godine

Kažeš da od neuspeha pravimo uspehe? Igrali smo Ligu Konferencija zato što smo zaslužili da je igramo i uzeli zato što smo zaslužili da je uzmemo. Olimpiko je i tada bio pun! Da li je Konferencija na nivou LE i LŠ? Naravno da nije! Vi odbijate LE i Konferenciju kao da vam je vitrina puna ušatih trofeja. Prvo kažeš da smo neuspešni, a onda kažeš kako znamo sa marketing marketingom a danas uspeh svakog kluba zavisi od marketinga. I tu smo svakako mi privlačniji iz milion razloga.
S

SSL

pre gotovo 2 godine

Pa bilo bi lepo Romanjoli-Aćerbi ali ne znam šta je sa njim,nije ga bilo protiv Đenove i Triestine u prijateljskim utakmicama a na pripremama je bio. Realno mogli su golmana kvalitetnijeg da dovedu,recimo mislim da bi Golini bio pun pogodak i Mertensa kao levog krilnog napadača.
F

Fejkir

pre gotovo 2 godine

Cuj to vesino pojacanje, covjek malo jaci od kisele vode
S

SSL

pre gotovo 2 godine

A Wajnaldum je kao neko zvučno ime ? Od tog zvuka je jedino zvučno to što dolazi iz PSŽ a da nešto vredi ne bi ga jurili iz Pariza.