ZVANIČNO: Jokanov kapitalac za Premijer ligu je tu!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.07.18. | 10:28

Fantastičan posao Fulama

Transfer Maksima Le Maršana bio je svojevrsna najava onoga što je završeno danas - Fulam je razbio kasu i doveo kapitalca za Premijer ligu: Žan Mišela Serija!

Slaviša Jokanović i njegovi saradnici završili su fantastičan posao i angažovali vrsnog plejmejkera za koga su se svojevremeno ozbiljno interesovali Arsenal, Mančester Siti i Čelsi. Na kraju je veliku pobedu odneo "mali" Fulam sa transferom koji bi trebalo da okrene novu stranicu klupske istorije!

Izabrane vesti

Kako javlja lokalni francuski list Nice-Matin, kasno sinoć su Fulam i Nica postigli dogovor za posao vredan ukupno 34.000.000 evra! Fulam će u tom paketu dovesti i Le Maršana i Serija, za koga će biti izdvojeno oko 25.000.000 evra. Ne samo da je Fulam oborio klupski rekord za Serija, već će francuski plejmejker postati i ubedljivo najplaćeniji fudbaler u timu. Mada finansijski detalji nisu poznati, poznato je da je Fulam prošle sezone utrošio oko 42.000.000 evra na plate igrača. Istina, ove sezone ta suma biće daleko veća. Serija u novom klubu čeka ugovor na četiri godine. 

Seri je danima u Londonu i praktično je samo čekao Nicin signal da dogovori potrebne detalje i obavi medicinske preglede. Dugo se spekulisalo da bi Čelsi mogao da uzme Serija, ali je Fulam na kraju značajno pojačao svoje redove, što je i potvrđeno na zvaničnom klupskom sajtu. Fulam je transfer potvrdio uz zanimljivu igru reči "Serious", što u prevodu znači "Ozbiljno", gde je prvi deo te celine zapravo Serijevo prezime.

Fulam je doveo plejmejkera s odličnim pregledom igre, jedan je od najboljih igrača na svojoj poziciji u Ligi 1, a prošle sezone je ubeležio najviše preciznih dodavanja (2.418) od svih igrača u francuskom prvenstvu. 

A sada - u napad na Mitra!

Foto: Action Images


tagovi

Žan Mišel SeriLetnji prelazni rok 2018

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara