Grobari na protestu protiv uprave FK, na Terazijama i Dule Vujošević (VIDEO/FOTO)

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.08.23. | 18:21

Više od 4.000 navijača Partizana u protestnoj šetnji ka stadionu

Dogorelo je do nokata za navijače Partizana. Fudbalski klub doživljava najcrnje dane u 21. veku, u tunelu u kojem se nalazi se ne nazire svetlo. Zato su Grobari rešili da ustanu i da krenu prvo u bojkot, a onda i u protest sa zahtevom da se smeni rukovodstvo kluba.

Za danas u 18 časova najavljen je skup na Terazijama, odakle će se navijači Partizana uputiti ka stadionu, da tamo nastave sa protestom uoči početka utakmice sa Nordsjelandom. Na koju neće otići.

Izabrane vesti

I posle 18 časova su se na Terazijama okupljaju navijači Partizana, brojka je iz minuta u minut sve veća, a Grobari su se najviše obradovali dolasku Duška Vujoševića, nekadašnjeg legendarnog trenera košarkaškog kluba, kasnije predsednika Sportskog društva.



Protestna šetnja prema stadionu je krenula oko 18.40 časova.

"Nemojte da napravimo da skup bude politički, ovde smo zbog Partizana i da oteramo upravu. Ovde ima i ubačenih, ne nasedajte na provokacije“, poručile su vođe navijača.

Dok su prolazili pored prostorija Fudbalskog saveza Srbije na Terazijama, Grobari su pevali uvredljive pesme na njegov račun.

Prema nezvaničnim procenama, u protestnoj šetnji je više od 4.000 navijača Partizana.


Crno-beli su juče ostali bez predsednika, pošto je Milorad Vučelić podneo ostavku, ali je generalni direktor i de fakto prvi čovek kluba Miloš Vazura najavio već u roku od mesec dana izbornu Skupštinu za novog lidera Partizana.

 


tagovi

FK PartizanMozzart Bet SuperligaGrobari

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara