Nemanja Gudelj (©Starsport)
Nemanja Gudelj (©Starsport)

Gudelj operisan i u trci sa vremenom! Piksi u Torinu gleda golgeterski megdan Vlahovića i Jovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 25.04.24. | 12:57

Selektor Srbije zaposlen pred početak Evropskog prvenstva

Otprilike mesec i po dana do početka Evropskog prvenstva. Onih najtežih za sve selektore. Igrači su umorni, a pod velikim opterećenjem i svi se mole samo za dobro zdravlje. Nažalost, uglavnom neko strada, a u slučaju Srbije to je Nemanja Gudelj, koga ovog proleća baš bije maler, pa je već dva puta doživljavao teže povrede.

Ovu poslednju početkom nedelje protiv Majorke kada je pokidao meniskus levog kolena zbog čega je juče podvgnut atroskopiji, odnosno čišćenju kolena. U uobičajenim okolnostima, oporavak od ovakvih povreda traje oko dva meseca što je period koji bi suštinski odvojio Gudelja od Eura, jer ne može se iz ambulante direktno na teren.

Izabrane vesti

Ipak, kako je objavio FSS, prve informacije govore a je zahvat dobro prošao i to selektoru Draganu Stojkviću daje nadu da bi Gudelj ipak mogao da bude na spisku putnika za Nemačku, mada će sam proces oporavka dati konačan odgovor.

Piksi Stojković je inače planirao da Gudelja i obiđe u Sevilji, ali je zbog operacije odustao i u Andaluziju poslao doktora A tima Iliju Rosića. On će se u Španiji sastati i sa Seviljinim doktorima kako bi se tačno upoznao sa Gudeljovom situacijom.

Selektor svakako pakuje kofere, jer će posle sastanka i razgovora sa Aleksandrom Mitrovićem u Beogradu putovati u Torino gde će u subotu gledati derbi meč Juventusa i Milana i pratiti golgeterski okršaj Dušana Vlahovića i Luke Jovića. Kao i Filipa Kostića naravno.

Podsetimo, Srbija pripreme za Evropsko prvenstvo počinje 1. Juna u Beogradu. Već 4. juna će u Beču igrati prvu test utakmicu sa Austriju, a četiri dana kasnije će u Stokholmu odmeriti snage sa Švedskom. U Nemačkoj će igrati u grupi sa Engleskom, Danskom i Slovenijom.

 



tagovi

Nemanja Gudeljfudbalska reprezentacija SrbijeDragan Stojković PiksiLuka JovićDušan VlahovićFilip Kostić

Obaveštavaj me

Juventus
Milan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara