Foto: NK Hajduk
Foto: NK Hajduk

Hajdukov doktorat na objavi o Perišiću: Vraćam se tu, tu su luke moga sna (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | pet. 19.01.24. | 15:39

Splićani potvrdili transfer decenije kroz emotivan video zapis

Kuvao se transfer godinu dana, možda i više, ali je Split dočekao novog supeheroja Dalmacije. Ivan Perišić je i zvanično postao igrač Hajduka, o čemu je brojnu navijačku populaciju obavestio kroz vrlo emotivan video zapis.

Pre skoro 20 godina Ivan Perišić je napustio Hajduk kao golobradi dečak. Bez nastupa za seniorski tim. Upravo je to bio lajt motiv marketing tima Hajduka, koji je uz glas Arsena Dedića opevao putovanje mjednog dečaka. Na kraju spota uz stihove „Vraćam se tu, tu su luke moga sna“, Ivan Perišić sa koferom ulazi na kapije Poljuda. Onaj isti dečak mu daje beli dres sa brojem četiri...

Izabrane vesti

Prošle zime, nakon što su se Hrvati posle Bronzane medalje na Mundijalu vratili u domovinu, Perišić je na dočeku rekao: „Po titulu ćemo ići, rekao sam ubrzo, neću reći i koje godine. Nećete još dugo čekati moj povratak“, rekao je Perišić kojeg su dočekali transparenti s porukom „Ivane, vrime je“.

Možemo samo da zamislimo kakva euforija će vldati u Splitu i Dalmaciji narednih dana. Lider prvenstva Hrvatske dobio je još jednog klasnog igrača, koji bi Marku Livaji mogao značjno da pomogne u šampionskoj trci sa Dinamom. Doskorašnji član Totenhema igrao je za reprezentaciju Hrvatske 129 puta, ima pehar Lige šampiona sa Bajernom, dve titule Bundeslige, i šampionsku krunu Serije A.



tagovi

Ivan PerišićHrvatskaHajduk Splitex-Yu fudbalEX-YU ligeZimski prelazni rok 2024

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara