Erling Haland (Reuters)
Erling Haland (Reuters)

Haland mora na novu pauzu zbog problema sa mišićima

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.01.22. | 17:27

Norvežanin po treći put ove sezone van stroja

Kako je potvrđeno od strane kluba, napadač Borusije Dortmund Erling Haland mora na novu pauzu zbog mišićnih problema. Moraće Norvežanin na nova testiranja, a sa Vestfalena nisu precizirali kada će se vratiti na teren.

Haland je morao da napusti igru u 63. minutu utakmice sa Hofenhajmom (3:2) zbog, kako se u prvi mah činilo, povrede prepona. On se na probleme žalio i ranije tokom susreta, pa mu je ukazivana pomoć zbog nelagode u desnom kolenu. U prethodna dva dana je dodatno testiran kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Izabrane vesti

"Haland se muči sa mišićnim problemima, koji zahtevaju tretman i detaljna ispitivanja u narednim danima", stoji na sajtu Dortmunda.

Sjajni napadač će tako treći put ove sezone morati na pauzu. Propustio je tri utakmice u prvoj polovini oktobra zbog problema sa kukom, pa još sedam od kraja istog meseca pa sve do poslednjih dana novembra. Uprkos svemu uspeo je da postigne čak 16 golova na 14 nastupa.

"Želimo Erlingu da se što pre oporavi i vrati onome što najviše voli - postizanju golova za Dortmund", dodaju iz kluba.

Milioneri su drugi na tabeli Bundeslige sa šest bodova iza Bajern Minhena posle 20 odigranih utakmica.

Halandova sudbina na Vestfalenu je pod znakom pitanja, s obzirom da je veliki broj klubova zainteresovan za njegove usluge i nesumnjivo će se narednog leta voditi ozbiljna borba za njegov potpis.


tagovi

Erling HalandBorusija Dortmund

Obaveštavaj me

Dortmund

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara