Komentari na vest

Hari Kejn kupio Tuhelu bonacu - makar do Lacija (VIDEO)

V

Vidi se da je

pre 2 meseca

Hari gladan titule👌😄
S

Sane je ljudi

pre 2 meseca

Dobar fudbaler ali nije extra klasa a posebno ga njegova arogancija i nadobudnpst sprečava u tome...
s

srka

pre 2 meseca

Ma proći će Bajern Lacio. Koliko god da mu u ovom trenutku ništa ne ide na ruku, Lacio je slab da se odupre na Alijanc areni.
C

CZ***

pre 2 meseca

Kad mrziš neki tim onda po pravilu omalovažavaš najkvalitetnijeg igrača. Recimo ja, kad hoću da izbezumim navijače MU, napišem da Rašford nema pojma i da bi se borio za mesto u Železniku. Tako tumačim i ovaj mrz na Sanea u komentarima. Igrač koji poseduje kvalitet i potezom može da reši utakmicu. Dragocen. I kad igra loše, nonšalantan kakav je itd. uvek vezuje za sebe bar dvojicu... Eto, ko zna da gleda fudbal, svašta vidi.
k

kwked

pre 2 meseca

Ja ga ne omalovazavam, lud bi bio da omalovazavam coveka koji je postigao toliko toga u zivotu, ali je cinjenica da decko igra od sjaja do ocaja, nema sredine. Veceras je bio u prvom poluvremenu vise na steti ekipi nego od koristi. Zna da resi utakmicu to je cinjenica ali zna i da je zakomolikuje cesce od ostalih. Verovatno ga je zbog toga Gvardiola i pustio tako lako pre par sezona, a za sva Sitijeva krila je tata kad ga hoce, ali kad ga nece ne utadi ni pola od onog sto oni rade.
M

Makks

pre 2 meseca

Ti ne znas da gledas fudbal, ali teši se i umišljaj da znaš.
T

To roo

pre 2 meseca

Ma jašta,slomi se čovek rešavajući utakmice 😂😂😂
E

Elekserou

pre 2 meseca

Tako je to kad teras Sanea da odglumi Robena, a on jadan i hoće ali ne ume i naravno da stalno gresi. On je dečko za levo krilo, da zabije glavu u pod, istrči uz liniju i samo da centrira, sve ostalo je za njega previše. Za izmenu je super, kup utakmice i LŠ slabiji protivnici, eventualno da udje posle 60.minuta u ozbiljnim mečevima
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Igrao je levo, ali kada se povredio Koman morao je da predje da igra desno. Musiala krpi levo, dok je Tomas 10-ka. Sada se vraca Gnabri, pa mozda da proba sa Saneom levo, a Ganbri desno... Ukoliko nastavi i na levoj strani da igra ovako lose, treba da daju sansu Saragosi i Telu, dok se Koman ne vrati...
A

Axios

pre 2 meseca

Pa, javi Tuhelu. Vidim da poznaješ stvari, gde ko treba da igra i tako to...
R

Robert Lewandowski

pre 2 meseca

Solidan mec Bajerna, napokon pravi pristup, ali ima jos prostora za napredak. Mislim da ste prestrogi kada kazete da je Bajern bio los... Lajpcig je odlična ekipa, razbili su Real pre 10-ak dana, igrali odlicno protiv Sitija... Bajern ima 10 povredjenih igraca trenutno, a Lajpcig je kompletan, i to treba napomenuti. Sane je opet bio skandalozan, Tel ili Saragoza trebaju da igraju pre njega. Gnabri se takođe vraca, mozda moze da proba i sa njim.
K

Kalabasas

pre 2 meseca

Ovaj Sane alav , bezobrazan a ucinak nulti. Bajern samo da otera umpamekana de lihta i stavi bilo koga unose nervozu ,celu ekipu bacaju u kontra ritam....
D

Da ne poveruješ

pre 2 meseca

Koliko Sane pojma nema! Čovek u prvom poluvremenu sam pred golmanom vuče loptu u stranu umesto da šutira... Kejn šutira na gol a Sane ide ispred njega i lopta ga pogađa 🤯 Kad Sane ima loptu ne zna sta će sa njom, ima neke čudne ideje, nešto improvizuje... A takav igrač igra za Bajern. Kuku lele. Svojevremeno ga Flik izbacio iz prve postave zbog slabog zalaganja, pa tek kad se popravio on ga vratio. Da nije bilo Sanea u prvom dali bi minimum jedan gol. Prodali Manea zbog konflikta sa Saneom, a Mane za njega doktor.
О

Ово оно...

pre 2 meseca

Сане Мане...
C

CZ***

pre 2 meseca

@ Da ne poveruješ... Komentar je stvarno "kuku-lele".
@

@@@@

pre 2 meseca

Sad kad Bajern uhvati zalet.
S

Sa ovakvom igrom

pre 2 meseca

Uhvatice zalet u provaliju.
g

gost1234

pre 2 meseca

Da nije Bajernu Kejn bila bi borba za Ligu evrope ove sezone.
S

Seoul

pre 2 meseca

I Halanda da nije bilo prošle sezone, teško bi Siti uzeo LŠ
š

šteta

pre 2 meseca

Ala se Lajpcig ispromašivao u drugom pol.
S

Srpski tupak

pre 2 meseca

Da je nama jedan ovakav napadač kao šeško gde bi nam bio kraj
G

Glavudza

pre 2 meseca

Nemoj tako. Imas Acu Mitrovica, drvo iz Al Jazire. Najveci domet FC Fulham. U drzavi Srbiji na glasu kao da je harao 10 godina u Real Madridu. Najveci uspeh sa reprezentacijom: poslednje mesto u grupi i promasen penal za plasman na Ep. Specijaltet: Punjenje Estonije, Litvanije i Malte.
G

Gostyyy

pre 2 meseca

Imamo trojicu boljih

Marko Pavlovic

pre 2 meseca

Imamo mitrogola koji je za 2 klase bolji, Dušana koji je bolji za klasu i jovića koji je u njegovom rangu, tako da..... Ne treba. Treba mu 4 šanse za jedan gol. Ništa spec.
B

Bel

pre 2 meseca

Decko je 3,4 top prilike promasio protiv Reala i veceras isto da nije lopta promenila pravac i ovaj gol bi bila živa lopta Nojera,decko ima tehniku ali mu je realizacija što je za spica najbitnije slaba,katastrofa ovaj sto spominje Mitra,Mitar jace glavom sutira nego ovaj nogom, sva 3 naša spica su bolji egzekutori od Seska.
T

Trpke

pre 2 meseca

Ovaj očajni lajpcig jedino zvezdu može da pobedi
A

Auuuuu

pre 2 meseca

Ljudi moji koliko je neinteligentan igrač Sane, pa to se retko viđa.
И

Ишизаки

pre 2 meseca

Ономад га Пеп прецртао и јасно је било и пре тога да се неће дуго задржати у Ситију. Видео је Пеп колико је ограничен па му је рекао да се врати у Немачку.
Č

Čika Dača

pre 2 meseca

@išizaki... Pep ti javio da ga "precrtao"?! Prve godine u Sitiju proglašen za najboljeg mladog fudbalera lige (izguglaj, ne boli). Kasnije je pokidao ukrštene ligamente. Godina dana pauze. Bilo je pitanje šta će biti sa karijerom. Pep je rekao: "Pričali smo, hoće kući i mislim da je to najbolje za njega". Eto, tako ga je "precrtao".
S

Support Tuchel

pre 2 meseca

Gen šampiona!
M

Makks

pre 2 meseca

Što se nisi javio prošlog tjedna? Hahahahaha
P

Pa dobro

pre 2 meseca

Ne može se sa istim trenerom, istim problemima i istim igračima nešto puno promeniti za 7 dana. Bajernu će trebati 2-3 možda čak i 4-5 godina da bude redovni polufinalista LŠ, dok par igrača izbaci, neke nove ubaci i dok trener to uštima.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Aca Pavlovic sjajan 80min odigrao, jel zreo sad Piksi?
D

Djape45║

pre 2 meseca

Samo lupetate. Dečka su zvali ali je odbio i rekao da bi želeo da igra za Nemce. Već je igrao za njihove mlade selekcije a i s obzirom koliko dobija šansu i u Bajernu verovatno će u skorijoj budućnosti zaigrati i u njihovoj reprezentaciji.
V

Veljko9

pre 2 meseca

Zvali su ga kao Ugrinica, kaze Piksi zvao ga a ovaj nije hteo, zatim nakon tekme sa Zvezdom kaze Piksi ni ne zna kako se zovem.. Ja bi bolje vodio FSS
N

Nije jeo bunike

pre 2 meseca

Nije decko lud da odbije da igra za zemlju u kojoj je odrastao, gde igra za najveci klub i u zemlji u kojoj ce ga kao uspesnog fudbalera i sportistu slaviti, a prihvatiti da igra za despotiju u kojoj fudbaleri sluze da se slikaju sa despotom pred neko veliko takmicenje, gde mu savez vode ministri poljoprivrede.