Komentari na vest

Hitan sastanak FIFA na temu - da li izbaciti Izrael iz svih takmičenja?

T

THFC 1882

pre 29 dana

Sport i fudbal nemaju, ili bar ne bi trebali, imati veze sa politikom i ratom. Velika greška i sramota je šta su nama uradili devedesetih godina i Rusima prije 2 godine. Po istoj logici sramota bi bila da Izraelce izbace iz svih takmičenja. Najcrnje od svega je što FIFA i UEFA tobože zastupaju stav da se politika ne smije mješati u fudbal, a upravo to rade. Ja im Švedsku '92, USA '94 i Englesku '96 nikada neću zaboraviti. Smradovi!
R

RKD4NJF

pre 29 dana

ajmooo Fifa!!! idemoooo
D

DAAA

pre 29 dana

LETS GOOO
Č

Čudilo

pre 29 dana

Izrael zbog svojih suseda (koji su svi Arapi i sa svima su na ratnoj nozi) igra pod okriljem UEFA-e, a oni pod AFC. A s obzirom da svi oni skupa nemaju značajnih rezultata u Fifinom takmičenju tj. Svetskom prvenstvu, izbacivanje ili ostajanje Izraela i Palestine ne donosi ništa posebno..
A

ApsolutnoJa

pre 29 dana

Masakrirali su Ruse ovim potezom, zasto ne onda i Izrael?
I

Izbaciti

pre 29 dana

I jedne i druge dok su u sukobu.

Bojan Urosevic

pre 29 dana

Realno ako ne izbace Izrael moraju da vrate Rusiju nemaju više nikakve alibi da Ruski sport bude pod sankcije a Izraelce da ne diraju
G

Gostgost

pre 29 dana

Rusiju su jako brzo izbacili za daleko manju stvar
П

Паун

pre 29 dana

Фудбал, као и остали спортови су одавно таоци политике. Не треба нам пример Русије кад смо то осетили на својој кожи. Али ако већ иду тим путем онда дефинитивно треба да избаце Израел, и то не само у фудбалу.
B

Burek

pre 29 dana

Daleko od toga da sam rusofil, ali ako su Ruse izbacili iz takmičenja onda bi bio red da izbace i Izraelce. Ako baš neće da Jevreje izbacuju onda neka vrate Ruse, tako je pravednije nego ovako da ostane