Komentari na vest

Hoće li se Liverpul sutra "skloniti" Milanu? Klop najavljuje šaren tim, Pioli sprema totalnu ofanzivu

m

mUroš

pre preko 2 godine

Milanu je uspeh da igra u ligu šampiona na proleće, neuspeh je da igraju ligu evrope na proleće. Ali najveći uspeh im je mogao da bude da su totalno ispali iz Evropski takmičenja. Milan nema dovljno igrača, malo malo pa se neki igrač povredi. Da su ko ljudi odstali evropskih takmičenja, lagano bi bili glavni kandidat za šampiona Italije.
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ono kad novinar ne zna pravila...dakle, Milan mora da pobedi a ako pobedi u drugoj utakmici mora biti nereseno. Isti broj bodova Atletika i Milana se resava gol razlikom u oba meca, ona je ista, onda ide treci kriterijum, broj datih golova u medjusobnim mecevima, tu je Atletiko bolji. E tek da je sve to izjednaceno, gleda se ukupna grupna gol razlika. Realno, Liverup i Porto su zaslucili da idu dalje, Liverpul jer kida, Porto jer je nadigrao Milan u obe utakmice. Milan je do petog kola imao jedan bod a Atletiko igra uzasan kukavicki fudbal bez rezultata. Kako su oni zasluzili da idu dalje, nek mi neko objasni. Jedino ako Milan razbije Liverpul, onda cu mozda promeniti misljenje u zavisnosti kakav tim je izveo Klop.
I

Izvini unapred

pre preko 2 godine

Ti ne znas sta pricas. Ako imaju isti medjusobni skor onda imaju isti broj datih golova medjusobno. A milan ima 1 gol vise od atletika u ukupnkm datim golovima a primili su isto i ako pobedi liverpul tipa 1-0 atletiko ako pobedi 2-1 porto opet ide milan ili ako pobedi milan 2-1 a atletiko 2-0 opet ide milan jer ce onda imati istu golrazliku ali milan bi u tom slucaju imao vise datih golova. Tako brate procitaj sta si napisao pre nego sto objavis.
a

axaxaa

pre preko 2 godine

navijam za milan sutra, samo da cholo ispadne, hahaha!!!
K

KROJF

pre preko 2 godine

Liverpul da ih nakanta.Milano nije zaslužio da ide dalje.
M

Mrkalo

pre preko 2 godine

Sta gledas ti druze?Po cemu Milan nije zasluzio prolaz?Sto ih sudija ubio protiv Atletika?Ili sto im je Porto dao neregularan gol u prvoj utakmici?Ili sto su razbili Atletiko u Madridu?
K

KROJF

pre preko 2 godine

@Mrkalo 5 utakmica odigrano.Ako je milano spao da se vadi protiv Liverpula u poslednjem kolu e onda...
R

Rossonerooo

pre preko 2 godine

A ko je zasluzio? Da nije At Madrid?