Humanitarac Petra Mihailovića šalje donaciju za Svice u mraku

Vreme čitanja: 2min | pon. 13.12.21. | 10:07

Vojvođanski derbi odložen je zbog snega - računali smo kvotu jedan, pa došli do 299. plemenitog dobitka u iznosu od 49.500 dinara

Nije se juče zbog snega igralo na Karađorđu – računali smo kvotu jedan! Međutim, prošli su glumcu Petru Mihailoviću kečevi Reala protiv Atl. Madrida 2:0 (2:0), zatim PSŽ-a, koji je tukao Monako 2:0 (2:0), kao i prelaz Intera preko Kaljarija. Tako je u Seriji A, rezultatom 4:0 (1:0), stavljena tačka na doček novog dobitnog listića, koji uz dolazak kvote 4,95, odnosno dobitka u iznosu od 49.500 RSD šalje pomoć “Svicima u mraku”. Inkluzivni program za osbe obolele od autizma u Venčanima kod Aranđelovca koji podiže gumac Mikica Petronijević, pgurali smo po drugi put, pa molimo za aplauz! Potsetimo, glumac Vuk Saletović krajem jula, osvojio je 111.100 dinara u našoj akciji, koliko smo na radost svih prosledili programu koji dokazuje da osobe s autizmom nisu na margini plemenitih napora svih nas. 

Inače, nakon prolaska tiketa dramskog umetnika Petra Mihailovića, u prilici smo da konstatujemo kako smo zaokružili dobitak koji našu ukupnu doniranu sumu podiže na ukupan iznos od 22.241.417 RSD. Došli smo do 299. prolaznog tipovanja, što je cifra koja govori dovoljno sama za sebe. Nije malo, zar ne?

Izabrane vesti

Hvala još jednom Petru Mihailoviću koji je u MOZZART duhu, srcem uspeo da na najbolji mogući način iskoristi 10.000 RSD, koje svakoga dana nudimo poznatim ličnostima za tipovanje u plemenite svrhe.

Idemo dalje, pravac u nove pobede “Humanitarnog tiketa u podne”, svakoga dana dokazuje da je najmoćnija akcija ovog tipa u svetu betinga.

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizadobitni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara