Humanitarni tiket u podne: Aleksandar Aranitović tipuje za mlađe kategorije KK Partizan

Vreme čitanja: 4min | sub. 29.12.18. | 10:13

Bek košarkaškog Parnog valjka evropske fudbalske terene rešeta kombinazzijom 1&2-4

Po 933. put merkanje dnevne ponude MOZZART igara poveravamo poznatima. Danas nas u tom poduhvatu prati košarkaš Partizana Aleksandar Aranitović koji je na stranu odvojio kvotu 9,54. Tipovaće za mlađe kategorije Parnog valajka, svestan impozantnih rezultata akcije, i plejade znamenitih imena zahvaljujući čijih tipovanja možemo da se pohvalimo da smo kroz najjaču kladilačko - humanitarnu akciju na ovim prostorima u plemenite svrhe do sada prosledili ukupno 10.679.320 MOZZART dinara!

Krenimo na najvažniji deo rubrike! Tipovanje je na košarkaško - bekovskoj proceni i kladilačkom oku Aleksandra Aranitovića.

Izabrane vesti

Počinjemo od Serije A, i utakmice JUVENTUS – SAMPDORIJA. Zna se da Juventus ne prašta. U prošlom kolu, desio im se X s Atalantom, a poraz je izbegnut Ronaldovom kopačkom u 78. minutu na asistenciju Mandžukića. Sampdorija će teško pronaći model igre za blokadu majstora iz Torina, budući da Juve od maja do sada na svojoj travi ima jedino poraz od Mančester Junajteda u četvrtom kolu grupne faze Lige šampiona, i to zbog fatalne greške Bonućija, odnosno autogola koji je sve rešio u 90. minutu utakmice. Ipak, ne treba zanemariti ni Sampdoriju koja je u poslednje vreme igrala dobro, što će im svakako dati krila za igru do maksimuma.

“Verujem u kombinaciju 1&2-4, poručio je košarkaš Partizana.

Prelazimo na susret TOTENHEM – VULVERHEMPTON. Gostujući Vulvsi znaju da zaigraju dobro, ali je malo verovatno da bi na gostovanju Totenhemu mogli da naprave čudesnu partiju i dođu do bodova. Naravno, poraz u 18. kolu od 0:2 protiv Liverpula za Vulverhempton bio je očekivan, ali se ne može reći da su se današnji gosti proslavili u narednoj remi partiji sa feneraškim Fulamom. Poslednji susret ovoga para u novembru mesecu dobio je Totenhem, i to kao gost na utakmici koju kladilački pamtimo i kroz GG, ali i 5+ ishod.

“Ponavljam igru,  dakle kec i 2-4 gola”

Sledi susret NAPOLI – BOLONJA. Ovde je sasvim jasno koliku nadmoć može da demonstrira drugoplairani Napoli nad potonulom, Bolonjom koja tu i tamo uspe da namakne po neki X. Istina, Napoli je u proteklom kolu poražen od Intera minimalcem, pa ovu utakmicu shvata kao pravu priliku da za spiranje gorkog ukusa zarađenog minimalcem protivnika. Inače Napoli je i po tradiciji pobednik ovoga para, a minimalac na ovom meču kada su u pitanju golovi odnosi se na igru 3+, uz opasku da je jako često umelo da pane i 4+, kao što je to bio slučaj na poslednjem zajedničkom susretu u januaru godine koja je na izmaku.

 „Ne menjam taktički pristup ni igu. Dakle, ista kombinacija kao i na prva dva para“.

Aranitović je svoje kladilačko MOZZART putešestvije završio na utakmici MILAN – SPAL. Posle još jednog razočaravajućeg izdanja, ovog puta protiv ekipe Frozinonea (0:0), Milan nije uspeo da postigne gol i četvrti put za redom, i izgleda da su Đenaru Gatuzu dani na klupi Rosonera odbrojani. Srećom po njega i SPAL je u očajnoj formi. Bez pobede je na deset prethodnih duela u svim takmičenjima, a kao i Milan imaju probleme sa postizanjem golova. Međutim, teško ih i primaju. Milan je u ukupno dva meča koje je odigrao sa njima oba puta pobeđivao bez primljenog gola (0:4, 2:0).

„Ma koliko vam to čudno zvučalo, ponovo ću odigrati istu igru. Eto, ispada da sam sve utakmice odigrao s 1&2-4, poručio je bek KK Partizan koji je u seniorskoj karijeri nastupao još i za Zvezdu i Megu.

Košarkom je počeo da se bavi u mlađim kategorijama Beovuka. Bio je učesnik Džordanovog kampa u Njujorku. Sa juniorskim timom Crvene zvezde osvaja turnir Evrolige 2014. U finalu je savladan madridski Real, a Aranitović je proglašen za najboljeg igrača utakmice. I u sledećoj sezoni sa Crvenom zvezdom je dospeo do finala gde ih je opet čekao Real, ovoga puta kao domaćin tog takmičenja. Ipak i pored sjajne utakmice Aranitovića koji je postigao 26 poena, Crvena zvezda je izgubila. 

U skorije vreme s Partizanom je osvojio Kup Radivoja Koraća 2018. godine, i topobedom u finalu nad Crvenom zvezdom u Nišu s konačnih 81:75.

Pred kraj današnje rubrike, red je da pored već već ispisanih redova o plemenitom tiketu, podvlačimo činjenice koje se odnose na ostale društveno odgovorne akcije kompanije MOZZART. Pogađate, to su veliki poduhvati  “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Istrajnošću kompanije MOZZART do sada smo svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoren teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića.  

I to bi bilo sve uz tačku koju po planu rubrke stavlja Aleksandar Aranitović koji je takođe odabrao adresu na koju će njegov dobitak otići s one strane Drine, i to na zasebnom listiću s kompanijskom uplatom od 50 konvertibilnih maraka.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Aleksandar Aranitović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Doma za decu i omladinu “Kiseljak” iz Zvornika. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 9,54, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote ponuđene u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

Aleksandar Aranitovićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara