""
""

Humanitarni tiket u podne: Dragan Kapičić tipuje za Zvečansku

Vreme čitanja: 3min | čet. 09.02.17. | 12:00

Slavni košarkaš u sudaru CSKA i Zvezde igra na poene

Bivši jugoslovenski košarkaš Dragan Kapičić dobro je upoznat s donatorskim i sponzorskim aktivnostima kompanije MOZZART kad je najpopularniji sport u Srbiji u pitanju. Odlično je poznato eks-igraču Crvene zvezde da MOZZART u akciji „Sto terena za jednu igru“ obnavlja veliki broj košarkaških igrališta u zemlji, da je naslovni sponsor KLS lige Srbije, da je ušao u sponzorski pul ABA lige i tako redom.

Izabrane vesti

Najboljem strelcu u istoriji Zvezde svidela se i plemenita MOZZARTOVA akcija „Humanitarni tiket u podne“ u kojoj je „na prvu“ pristao da učestvuje s namerom da poveća ukupno doniranu svotu novca (nadamo se uskoro tri miliona).

Očekujemo da će biti uspešno današnje humanitarno tipovanje za Zvečansku.

Osvajač dve titule, tri domaća kupa i jednog Kupa pobednika kupova na dobrotvornom tiketu odigrao je uglavnom utakmice Evrolige. Prvi meč UNIKS - REAL MADRID. Sa 16 trijumfa kraljevski klub je trenutno vodeći, ispred CSKA. Madriđani imaju svih pet poslednjih trijumfa. Klub iz Kazanja ima skor sedam prema četrnaest što je dovoljno za trinaesto mesto. Dva tima su se sastajala sedam puta i Real ima pobedu više. Kraljevi su u poslednjem susretu slavili sa četrnaest poena razlike.
„Za početak odigraću dvojku u hendikepu“, kaže za Mozzart Sport Dragan Kapičić.

Kapičić koji je za bivšu SFRJ odigrao 169 utakmica kao drugi par na dobrotvornom listiću odabrao je meč u kome će akter biti njegova Crvena zvezda. Dakle, selimo se u Moskvu na duel CSKA - ZVEZDA. Aktuelni prvaci Evrope su trenutno drugi, a Zvezda je na odličnoj petoj poziciji. Moskovljani su poraženi od Fenerbahčea i od Žalgirisa. Posle sjajne serije i crveno-beli su doživeli dva poraza u Beogradu, jedan od Efesa, a jedan u večitom derbiju. Umor i povrede su ostavili trag na tim Dejana Radonjića. U tim šampiona vratio se svemogući Miloš Teodosić. Biće to sudar najbolje odbrane protiv napadača koji su u Moskvi davali po 91 poen. Međusobni odnos je 4:1 u korist tima Dimitrisa Itudisa.
„Odigraću na ukupan broj poena, manje od ponuđenih 158,5.“

Osvajač sedam zlatnih medalja među kojima je i velika sa SP u Ljubljani kao treći duel odabrao je susret PANATINAIKOS - BAMBERG.  Višestruki prvaci Evrope imaju 12 trijumfa i šesti su na tabeli Evrolige. Nemci su na osam pobeda što je dovoljno za 11. mesto, ali ih ohrabruje trijumf nad Makabijem. Skor ova dva kluba je 6:1, mada je u poslednjem međusobnom susretu bilo nategnuto 84:83 za Zelene.
„Nadam se da je jedinica izvesna.“

Čovek koji se okitio i sa zlatom na EP u Beogradu, odnosno sa još tri srebra na velikim takmičenjima kao poslednju evroligašku utakmicu na humanitarnom tiketu odabrao je susret MAKABI - BASKONIJA. Ponos Izraela je tek četrnaesti, a Španci su sedmi sa dvanaest pobeda. Ipak, Baskonija je u krizi što potvrđuju i poslednje izgubljene utakmice. Kad se pogledaju međusobn okršaji ova dva tima u prednosti je Baskonija 7:10. Makabi je prepustio bodove rivalu u poslednja tri duela.
„Odigraći jedinicu na Makabi.“

Nekadašnji predsednik KSS odigrao je i jednu fudbalsku utakmicu, INTER BAKU - NEFČI. U gradskom derbiju sa bolje pozicije ulazi Inter koji ima čak osam remija. Nefči je tek sedmi, ima dvanaest poraza. Inter je u pozitivnoj seriji, u pet poslednjih utakmica nije osetio gorčinu poraza. Ipak, međusobna statistika je na strani gostujućeg sastava koji je i poslednji okršaj rešio u svoju korist.
„Verujem da će Inter uzeti sva tri boda“, zaključio je humanitarno tipovanje za MOZZART Sport Dragan Kapičić koji će dobitak, ako prođe dobrotvorni tiket, usmeriti za Centar za zaštitu odojčadi, dece i omladine u Zvečanskoj ulici u Beogradu.

* Prikazane kvote i margine bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizaDragan Kapičićhumanitarni tiketsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara