Humanitarni tiket u podne: Dražen Luburić tipuje za lečenje devojčice Sofije Markuljević

Vreme čitanja: 4min | ned. 21.06.20. | 11:29

Odbojkaš Lokomotive i srpski reprezentativac očekuje pobedu ili remi Sosijedada u duelu sa slavnim Realom

Karijeru je gradio u Vojvodini, Pjaćenci, Belhatovu, Zenitu, Hirošimi…Sa reprezentacijom Srbije stigao je do zlatnih odličja u Svetskoj ligi i na poslednjem Evropskom prvenstvu. Sad se pridružio prvaku Rusije Lokomotivi iz Novosibirska gde već igra Marko Ivović.

Kako za Mozzart Sport kaže Dražen Luburić pripreme u novom klubu trebalo bi da krenu 12. jula. Naravno, pod uslovom da se smiri situacija sa virusom korona, da se otvore granice, polete avioni…Lube osluškuje informacije oko dužine karantina u Rusiji, očekuje rezultate svojih testova, vesti oko početka ruskog šampionata. Očekuje se sastanak čelnika ruske lige i tamošnjih klubova.

Izabrane vesti

Pre nego što pogledamo humanitarni tiket našeg današnjeg dobrotvornog kladioca Luburić nam kazuje o pojedinim detaljima iz sportskog života.  

 “Od svoje sedme do trinaeste godine trenirao sam košarku u Futogu. Napravio sam kratku pauzu pa sam u Futogu počeo sa odbojkaškim treninzima. Sa sedamnaest godina prešao sam u Vojvodinu. Generalno volim sport, navijam za našu reprezentaciju, za naše sportistkinje i sportiste bez obzira u kom timu igraju. Rado se prisetim utakmice, od pre dve godine, kada smo sa Zenitom obezbedili ulazak u finale Lige šampiona”.

U plemenito tipovanje startujemo sa Ostrva, ASTON VILA – ČELSI. Plavci imaju suficit od 22 boda i prvu kontrolnu utakmicu dobili su sa 1:0. Vila i Šefild su podelili bodove, bilo je 0:0. Na Vila Park domaći će izaći bez četvorice prvotimaca i sa znatno lošijim međusobnim skorom, 12:12:27. Čelsi je slavio na poslednjih pet okršaja, uz napomenu da je najubedljivija pobeda Čelsija od 8:0.

“Čista dvojka”.


Ostajemo u Premijer ligi, gradski derbi, EVERTON – LIVERPUL. Gosti imaju 45 bodova više od Karamela. U martu mesecu, kada su timovi odigrali poslednje zvanične utakmice, Čelsi je dobio Everton sa 4:0, a Liverpul je poražen od Atletika. U Evertonu se ne sećaju kad su poslednji put dobili rivale, prošlo je više od 20 mečeva. Naravno, Liverpul ima bolji skor, 9:23:26 i ubedljivu pobedu od 4:0.

“Još jedna dvojka u Engleskoj”.


Treća stanica nam je Serija “A”, INTER – SAMPDORIJA. Klub iz Milana ima bolji skor, 25:14:9. Na poslednjih pet okršaja Inter je dobio tim iz Đenove. Na Dan žena Sampdorija je dobila Veronu, a Inter je sa Napolijem odigrao 1:1. Bez obzira što je poveo u drugom minutu remizirao je i nije se plasirao u finale kupa. Na stadion Đuzepe Meaca domaći izlaze oslabljeni.


“Verujem da bodovi idu na konto Intera, kec”.

Poslednja utakmica na plemenitom listiću stiže nam iz Španije, SOSIJEDAD – REAL. Istorija kaže 12:9:28, uz najubedljiviju pobedu Madriđana od 6:1. Real je u trci sa Barsom, a Sosijedad želi da izađe u Evropu. Bodovi su potrebni i jednom i drugom timu. Kraljevski klub startovao je sa dva trijumfa i jednim primljenim golom dok je Real Sosijedad izvukao bod protiv Osasune.


“Da pokušam sa duplom šansom, jedan, iks”, konstatovao je Dražen Luburić koji potencijalni dobitak usmerava za lečenje Sofije Markuljević i zajedno sa Mozzartom apeluje da svi koji su u mogućnosti pomognu da mala Sofija ode na lečenje. Načini za pomoć:

Slanjem SMS poruke: Upišimo 797 i pošaljimo SMS na 3030

Slanjem SMS poruke iz Švajcarske: Upišimo human797 i pošaljimo SMS na 455

Uplatom na dinarski račun: 160-6000000043054-91

Uplatom na devizni račun: 160600000004310147

IBAN: RS35160600000004310147

SWIFT/BIC: DBDBRSBG

Uplatom platnim karticama putem linka: E-doniraj

Uplatom sa vašeg PayPal naloga putem linka: PayPal

Inače, kompanija MOZZART je u akciji “Sto terena za jednu igru” obnovila i svečano otvorila tačno 83. košarkaška terena. U 2019. godini u čast legendarnog Slobodana Pive Ivkovića otvoreno je igralište, a u Kruševcu otvoren je obnovljeni teren za fudbal, košarku i rukomet.Bili smo i generalni sponzori studentskog sporta na Beogradskom univerzitetu. Mozzart je bio naslovni sponzor KLS – a, sponzor ABA lige, KK Borca… Beting partneri smo KSS – a , FSS – a , FK Crvena zvezda, KK Partizan…U sklopu svog društveno odgovornog poslovanja Mozzart je donirao deset najsavremenijih respiratora za ukupnih 200.000 evra. Izdvojena su sredstva za pomoć bolnicama i penzionerima, po 100.000 evra.

Ukupna donirana suma, u Humanitarnom tiketu u podne, kompanije MOZZART, sada iznosi 15.550.189, 00 dinara. Igor Gluščević postao je 53. plemeniti kladilac sa dobitkom od preko 100.000, 00 dinara. Ukupno 208. po redu.

Podsećamo i na neke MOZZART – ove plemenite kladioce u “Humanitarnom tiketu u podne” sa iznosima od preko 100.000, 00 dinara.To su: Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović, Duško Nikolić, Zoran Vujičić, Milan Pavkov, Ana Joković, Ivica Šurjak, Emir Kusturica, Aleksandar Srećković, Nikola Mišković, Dejan Mišković, Zoran Višić, Ljubiša Stojanović, Milan Mačvan, Nenad Brnović, Ivan Paunić, Dejan Ristić, Milena Pavlović Čučilović, Antun Novaković, Pero Antić, Ivan Ivković, Brajs Džouns, Nebojša Vučićević, Darko Tešović i Aleksandar Simetrija Đorđević, Zoran Njeguš, Milan Zelen

Naš 843. poznati gost, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za fantastičnih 823.600, 00 dinara. Ivica je potencijalni dobitak usmerio ka Udruženju roditelja mališana obolelih od malignih bolesti ZVONČICA.

Obaveštenje važno za Republiku Srpsku! 

Ukoliko “prođe” humanitarni tiket našeg gosta dobitak će biti doniran i za Dnevni boravak za decu i omladinu sa autizmom “DECA SVJETLOSTI”, Banja Luka. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Kvote, na odigrane utakmice, bile su aktuelne u momentu sastavljanja tiketa!

Đurđe MEČANIN i Miloš Milić

djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Dražen Luburićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara