Humanitarni tiket u podne: Filip Kostić tipuje za Crveni krst iz Kragujevca

Vreme čitanja: 4min | uto. 24.07.18. | 12:00

Orao na volej uzima Zvezdin kec, i još tri evroske sigurice za prolazak MOZZART kvote 3,00

Što je sigurno, sigurno je... Ko od jednog mundijalskog Orla, Filipa Kostića može bolje da proceni fudbalski trenutak i istipuje četiri para, za veoma izglednu MOZZART kvotu 3,00! Kladilačka reč fudbalera se ne poriče, pa današnji tiket treba uzeti kao realnu siguricu, koja bi mogla da nas obraduje potencijalnim dobitkom od 30.000 dinara za Crveni krst iz Kragujevca.

Šta kaže Filip Kostić u bet analizzi, videćemo smesta, jer nas njegovo znanje izvodi na put koji bi na kraju ovoga dana mogao da uveća ukupan iznos od 7.549.760, 00 dinara koliko je do sada donirano u MOZZART akciji širokog kladilačkog srca.

Izabrane vesti

Prvi meč na našem i Filipovom tiketu vodi nas na kavalifikacioni susret za Ligu šampiona, gde će koplja ukrstiti KLUŽ i MALME. Kluž se vraća u najjače takmičenje nakon petogodišnjeg odsustva, a ovo je drugi put da stižu do grupne faze preko kvalifikacija. Prvenstvo Rumunije je tek počelo, a pre nego što su ga otpočeli remijem savladali su Krajovu u Superkupu. Malme u drugu rundu ulazi pošto je prethodno savladao Dritu ukupnim rezultatom 5:0. Bili su deo grupne faze u dve prethodne sezone, a prošle su doživeli neočekivanu eliminaciju od Vardara. Kluž je bez poraza kod kuće ove godine, dok su Šveđani gubili 11 od 14 evropskih gostovanja.


“Razmišljam praktično, odnosno igram realnu 1X partiju, u kojoj je Kluž favorit, kome dajem luksuz remija kao opciju za prolazak ove igre”, kaže Filip Kostić u dresu Hamburgera, koga bi uskoro mogao da zameni budući da je prelazni rok u punom jeku.

PAOK – BAZEL, sledeća je utakmica na koju pikira naš gost, koji je nedavno za MOZZART Sport izjavio da mu je od svih fudbalskih sredina u kojima se našao tokom plodne karijere, ipak najdraža ona kragujevačka na stadionu "Čika Dača". Grci su nekoliko puta ranije nastupali u ovim kvalifikacijama, međutim nisu upisali nijednu pobedu. S druge strane imaju iskustva kada je Liga Evrope u pitanju. Bazel je stizao do grupne faze prethodne dve sezone, a prošle sezone do osmine finala gde ih je eliminisao Mančester Siti. Švajcarci inače nikada nisu poraženi u ovoj fazi takmičenja.

“I ovde se bavim duplom šansom 1X, koja je realna, a po mom mišljenju i veoma, veoma izgledna da štiklira i ovaj par u MOZZARTU”

Sledi utakmica CRVENA ZVEZDA – SUDUVA. Tim Vladana Milojevića nije blistao protiv Spartaksa, ali je odradio posao. Na to se nadovezala i pobeda nad Dinamom iz Vranja. Suduva na prethodnih pet susreta ima dve pobede i tri poraza. Ipak, u tom intervalu zabeležili su neočekivan i vredan trijumf nad Apoelom (3:1). Litvanska ekipa je prethodne sezone došla na pola koraka od Lige Evrope, što znači da crveno-bele očekuje sve, samo ne rutinski posao.


“ Patriotski kec iz zaleta od jednog fudbalera reprezentacije se očekuje, koliko i realno tipovanje. Ovoga puta smatram je ekipa Vladana Milojevića i po fudbalskim aršinima bolja od Suduve, tako da tipovanje temeljim i na profesionalno veoma egzaktnom mišljenju o individualnoj i timskoj razlici među fudbalerima obe ekipe”

Na samom kraju zabavimo se susretom LEGIJA - SPARTAK TRNAVA. Legija je svakako ozbilniji, odnosno za pobedu sposobniji tim od slovačke Trnave. Ipak, ne treba smesti s uma da ni jedni ni drugi ne pronalaze sasvim sigurne modele pobedničkih partija u poslednjem periodu. Legija ima dva poraza, dve pobede i jedan remi sa minulih pet utakmica, dok Trnava beleži tri kiksa, GG remi, i pobedu protiv Zrinjskog. Na poslednje četiri utakmice gostujućeg tima, bilo je 0-2 gola, dok je Legija iz minula tri susreta izašla kao siguran saveznik svih onih koji su na tiket stavili 3+. 

“Jedinicom na Legiju, okončavam današnje putovanje po MOZZART listi parova za ovaj dan”, zakljulio je fudbaler koji ma gde igrao, s ponosom u srcu nosi svoj Kragujevac u kome je između ostalog i započeo fudbalsku karijeru braneći boje voljenog Radničkog.

Eto, recimo još i da je Filip kao šestogodišnjak iz naselja Veliko Polje kod Grošnice, prve prave fudbalske korake napravio je u školi fudbala “Fitnes”. Potom prelazi u najstariji gradski klub Šumadiju 1903, da bi  kao petnaestogodišnji kadet došao u Radnički, gde je igrao punih pet sezona na poziciji veznog igrača. U avgustu 2014. postao je fudbaler bundesligaša Štutgarta.  Noseći dres ove ekipe, za dve sezone odigrao je 59 utakmica u Bundesligi, upisavši osam golova i 13 asistencija.

Krajem jula 2016. postao je najskuplji fudbaler u istoriji Hamburga, šampiona Evrope iz 1983. i šestostrukog prvaka Nemačke. Hamburg je za Kostića izdvojio 14 miliona evra, što je rekordan transfer u istoriji kluba, pošto je dotadašnji držao Rafael van der Vart sa jednim milionom manje prilikom prelaska iz Totenhema 2012. godine.

Pre kraja današnje rubrike, u samo par rečenica, premotaćemo film MOZZARTOVIH plemenitih projekata, koje su ujedno postale i zaštitni znak brenda koji pored igre promoviše i sprtom nadahnut način života. Naravno, sistemom slobodnih asocijacija, iz mesta vam na pamet padaju akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Nastavljamo ih, pa ako već nismo, nemojte se iznenaditi ukoliko koliko sutra ugledate u MOZZARTOVIM dresovima odeven tim iz vašeg kraja, ili umveno igralište u komšiluku. Nastavićemo da pomažemo brojne fondacije i pojedince.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta Filipa Kostića, dobitak će biti doniran i za MDD Merhamet u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Uto 18:00 6428 LŠK Cluj - Malmo ds 1X 1,29
Uto 19:30 6429 LŠK PAOK - Basel ds 1X 1,23
Uto 20:30 6427 LŠK Crvena Zvezda - Suduva ki 1 1,23
Uto 21:00 6434 LŠK Legia - Trnava ki 1 1,40
Ukupna kvota2,73

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaFilip Kostić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara