Humanitarni tiket u podne: Lazar Arsić tipuje za lečenje mališana Đorđa Bukvića

Vreme čitanja: 3min | uto. 12.12.23. | 11:56

Fudbaler Rasinga iz Bejruta bira 4+ tip na okršaju Mančester junateda s Bajernom

On je pravi fudbalski nomad, a danas će Lazar Arsić biti gost Mozzartovog “Humanitarnog tiketa u podne”. Često je menjao klubove u Srbiji ovaj ofanzivni vezista, ima u svom fudbalskom CV-ju i neke egzotične inostrane destinacije, a sada im je pridodao još jednu. Njegov novi dom je Liban, a klub – Rasing iz Bejruta.

Odatle će tipovati za lečenje mališana Đorđa Bukvića (2018) koji je uključen je u intenzivni defektološko-logopedski tretman. Od 2021. godine leči se na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu gde su mu ustanovljene dijagnoze: dečji autizam, prožimajući poremećaji razvoja i epilepsija. Sredstva su potrebna za tretmane matičnim ćelijama, laboratorijske analize, suplemente, logopedsko-defektološke tretmane, kao i za hiperbaričnu komoru, za šta je otvoren račun preko Fondacije “Budi human”.

Izabrane vesti

Idemo na tipove od jedinice s meča LANS – SEVILJA. Lans je u boljoj poziciji. Tako kaže tabela, a rezulat prošlog meča para je 1:1. Dakle može svašza da se desi, a na nama je da naglasimo da je Majorka dobila Sevilju sa 1:0. Monpeljue je odigrao sa Lansom za konačnih 0:0.

Idemo na GG3+ sa meča PSV – ARSENAL. Prštaće varnice u derbiju Grupe B! PSV mora da se iskupi za bruku iz seprembra kada su ga Tobdžije tukle sa 4:0. To je zaista mnogo za reputaciju drugoplasiranog tima u grupi, a mi dodajemo da je Arsenal pred ovaj susret poražen od 1:0 od Aston Vile.

Jedinicu imamo s meča NAPOLI – BRAGA. Napoli je drugi u grupi, ali grca u problemima kada je u pitanju njihov nastup u Seriji A. Posle Reala u Ligi šampiona, tukli su ga Inter i Juventus. Bragi ide solidno pa će rasterećenije igrati protiv rivala koji ga je u septembru savladao sa 1:2.

Za kraj, tu je 4+ tip s meča MANČESTER JUNAJTED – BAJERN. Računajući i prijateljske utakmice, Bajern i Mančester Junajted sastali su se 11 puta u ovom veku. Englezi su dobili samo jednom. U prvom susretu u Minhenu bilo je 4:3 za domaćina. Na pet od šest poslednnih duela došlo je GG, četiri puta u 3+.

I, to bi bilo to što se tipovanja tiče, a mi dodajemo da je prošlu sezonu započeo u Radničkom iz Niša, ali bukvalno samo započeo, pošto je već posle prvog filtera tadašnjeg trenera Tomislava Sivića morao da potraži novu sredinu i ostatak prvenstva u Mozzart Bet Superligi Srbije odigrao u dresu Mladosti GAT.

Ovaj levonogi vezista naglašenih kreativnih fudbalskih karakteristika u Srbiji je u po dva mandata nosio dresove niškog Radničkog i Voždovca – najdublji trag ostavio na Čairu, a nastupao je još za kragujevački Radnički, Radnik, Vojvodinu, Mladost GAT. Fudbal je još igrao u Mađarskoj, Grčkoj, Kini i Južnoj Koreji, a sada je u Rasingu u Bejrutu gde pruža jako dobre partije.

I, to je to od našeg uvaženonog gosta uz želju da baš s njegovim tipovanjem proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.464.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

Lazar Arsićhumanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara