Humanitarni tiket u podne: Nemanja Nenadić tipuje za KK Bambi iz Barajeva

Vreme čitanja: 4min | čet. 12.07.18. | 12:00

Košarkaš FMP-a, do kvote 18,77, dolazi u uverenju da će na susretu Partizana i Rudara pasti od dva do tri pogotka

Dosta smo toga prošli minulih nedelja. Svakako, najviše smo se vrteli oko mundijalskih plemenitih tipova, pa je red i da odahnemo. Naravno, sve do finala u Rusiji, koje će nam konačno otkriti, ko će kući poneti krunu, Francuska ili Hrvatska...

U susret tom događaju, ali i odmeravanju za treće mesto na Mundijalu, između Belgije i Engleske, ovoga podneva na liniju MOZZART plemenitih tipova, izodimo Nemanju Nenadića, košarkaša FMP-a iz Železnika koji s četiri para pokušava da overi kvotu 18,77, koja potencijalni dobitak od 187.700 dinara šalje na adresu KK Bambi iz Barajeva.

Izabrane vesti

Pa da vidimo, kako je Nemanja razmišljao, i šta je sa MOZZART menija igara iskoristio u danu svoje igre za humanost.

Krenimo od susreta kvalifikacija za Ligu Evrope, odnosno od meča KuPS – KOPENHAGEN. Sve u svemu, mogao bi ovo biti dosta izjednačen meč, budući da Finci, kao ni Danci u poslednje vreme ne pokazuju izrazito dobru formu. Nas zanima kladilački aspekt ovoga para, a po njemu, oba tima su tri od minulih pet utakmica odigrala u GG Maniru. Kopenhagen je doduše bio nešto efikasniji, budući da su navedene utakmice zavedene i u 5+ kladioničku statistiku.

„Smatram da će Kopenhagen biti bolji, pa igram na čistu dvojku“, rekao je Nemanja Nenadić.

Već od 19 časova, zabavićemo se parom FERENCVAROŠ – MAKABI TEL AVIV. Mađari su, reklo bi se ustukli u poslednjem periodu. To u konkretnim podacima, svodi bilans od samo jedne pobede, tri remija, i jednog poraza na proteklih pet utakmica u svim takmičenjima. Tim iz Tel Aviva u istom periodu ima samo jedan poraz, i to iz prijateljskog susreta sa APOEL-om. Po tri utakmice, u razdoblju od poslednjih pet mečeva oba tima, donele su prolazna GG tipovanja.

„Sve u svemu, moj izbor ponovo se okreće gostujućem timu, odnosno dvojci na Makabi“, jasan je košarkaš, koji profesionalnu karijeru započeo 2014. godine u Tamišu, a zatim preko Pirota, Vojvodine i Dunava, došao do dresa Pantera, 2017. godine.

Sledeća je, takođe kvalifikaciona utakmica za Ligu Evrope, u kojoj se sastaju RUDAR i PARTIZAN. Treba znati da je tim koga predvodi Miroslav Đukić, svakako kvalitetniji, te da će se ekipa iz Pljevalja verovatno mahom braniti, odnosno pokušati nešto da učini iz eventualnih prekida. Poslednju utakmicu koju je Rudar odigrao, svrstana je u prijateljske, a dobro je reći da je dželat crnogorske ekipe bio Napredak iz Kruševca koji je slavio sa 2:0.

„Igram na golove, odnosno na igru UG 2-3“...

Za kraj idu Meraklije, odnosno susret RADNIČKI NIŠ – GZIRA. Sa kladilačkog aspekta, treba znati da je Radnički, četiri protekle utakmice rešio kroz GG ishode, a da samo na jednoj utakmici nije došla i dodatna 3+ igra. Naravno, ne zaboravimo ni na Gziru koja je izgubila samo jednu od proteklih pet utakmica, i to u 26. kolu malteškog prvenstva, sa 2:1, od vodeće Valete. Verovatno bitna informacija glasi da je Gzira postigla više golova od vodećeg tima na tabeli. U ciframa, po ovoj statisticim Gzira naspram Valete vodi sa 52:40. Takav protivnik izlazi na crtu Meraklijama.

Ne očekujem veliki broj golova. Milsim da će ih biti 0-2“, zaključio je svoju bet analizzu košarkaš.

Pre tačke na današnju priču, ostaje nam da konstatujemo, da ukupna do sada donirana suma u našoj akciji iznosi 7.499.760,00  dinara. Samo minulog vikeda, inkasirali smo, naravno u plemenite svrhe, 338.900 dinara, i to subotnjim tipovima Dragane Cvijić, koja nas je obradovala sa 222.600 dinara, na koje dodajemo 116.300, od tiketa Borisa Režaka, popunjenog u nedelju. Nije loše, za rar ne, jer MOZZARTOV plemeniti skor iz dana u dan postaje sve impozantniji.

Naravno, nismo makli s pozicija koje predviđaju stalnu akciju u misijama “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šempione”… Bili smo na Novom Beogradu, ali u Priboju, dokazavši da je MOZZART ne samo deo naših života, nego i kompanija koja je uvek na pravom mestu, u parvo vreme. Već sutra, MOZZARTOV sportski karavan nastavlja svoju akciju “100 TERENA ZA JEDNU IGRU” ! Zborno mesto je u Kruševcu, u kom će obnovljeni košarkaški teren, u petak, 13. jula, u 18 časova, svečano otvoriti reprezentativac Dragan Milosavljević, koji trenutno nastupa za špansku Malagu.

Zato neka vas ne začudi ako se i u vašem komšiluku, pojavi nov, umiven tren. Naravno, sve zbog vas, i zbog sporta koga slavimo iz dana u dan, uz tipovanja, i sve što uz njih i uz MOZZART ide.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našg gosta Nemanje Nenadića, dobitak će biti doniran i za Zavod za zbrinjavanje mentalno invalidnih lica Drina, Fojnica u Republici Srpskoj. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 18:00 6532 LE K Kups - Copenhagen ki 2 1,55
Čet 19:00 6514 LE K Ferencvaros - Maccabi T.A. ki 2 2,45
Čet 20:15 6525 LE K Rudar Pljevlja - Partizan ug 2-3 1,95
Čet 21:00 6542 LE K Radnicki N. - Gzira ug 0-2 2,70
Ukupna kvota19,99

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara