Humanitarni tiket u podne: Slobodan Šarenac tipuje za lečenje devojčice Nađe Marković

Vreme čitanja: 3min | sub. 05.08.23. | 12:00

Novinar i sportski komentator RTS-a, između ostalog čeka i 4+ sa Marakane u nedelju

Kroz današnju sportsku subotu, putem ponude igara Mozzart kladionice vodi vas lično Slobodan Šarenac, sportski komentator RTS-a neponovljive pojave. Slobodni smo da kažemo da su sportski prenosi uz njegov glas dovoljni samo da se slušaju, jer slika je u njegovom slučaju samo bonus koji potvrđuje da je svako slovo koje izgovori popularni Šareni na svom mestu.

Šarenac je doneo Mozzart odluku da pomogne lečenje devojčice Nađe Marković. Usled saznanja da kompanija “Krystal Biotech” u Americi proizvodi lek “Vyuvek” koji može u značajnoj meri poboljšati Nađin kvalitet života, a budući da njena hraniteljica koja je i njen staratelj nije u mogućnosti sama da obezbedi novac za lečenje obratila se ljudima dobre volje.  Sredstva su potrebna za lečenje u inostranstvu, dodatne medicinske usluge, specijalističke preglede, putne troškove i troškove smeštaja. 

Izabrane vesti

Za Nađino detinjstvo, Šarenac u tipovanje ulazi uz 4+ tip s meča Sparta Prag – Pardubice. Gosti imaju svega jedan bod, ali to nije ono što je u centru teme. Sparta Prag je toliko jaka, da je samo pitanje s koliko golova može da dobije rivala koji je poslednji put na meču para poražen sa 0:2. I, da se razumemo, ishodi njihovih mečeva redovno donose mnogo više golova, što je i povuklo našeg gosta da odigra ovakav tip.

Sledi identičan tip s meča Genk – Eupen. Genk je u prvom kolu već postigao četiri gola. Eupen je s druge strane odigrao 2:2 sa Vesterloom, tako da su i gosti bili isplativi za 4+ tip. Inače, mečevi para obično su efikasniji od onog poslednjeg iz februara meseca koji je okončan sa 1:1.

Šarenac zatim igra GG3+ na meču Jang Bojs – Vintertur. Gostujući tim u prva dva kola primio je pet golova i osvojio samo jedan gol. Jang Bojsi imaju Gol razliku 4:3 i četiri boda, a poslednji meč para dobili su sa 2:1. Inače, GG igra završavala je posao na poslednjih pet susreta para.

Za kraj, tu je 4+ tip s meča Crvena zvezda – Napredak, koji je pomeren za nedelju popodne. Zvezda Baraka Bahara deluje goropadno, kako na pripremama, tako i na startu šampionata. Ako je Vojvodinu dobila sa 5:0, čemu na Marakani da se nada Napredak koji je u prvom kolu poražen od Železničara iz Pančeva, a s kojim se Zvezda mučila u četvrtfinalu Kupa Srbije, kada je do prolaska došla tek na penale.

Pre nego što se pozdravimo, recimo da je Šarenac karijeru sportskog započeo još daleke 1990. godine. Mlađe generacije se sigurno ne sećaju Trećeg kanala, 3K i njegovih čuvenih prenosa NBA utakmica. Kao sportski komentator nacionalnog servisa izveštavao je sa kontinentalnih, svetskih šampionata i Olimijskih igara. Davao je dodatnu energiju svojim komentarima i najčešće nam je unosio radost u naše domove.

Odlično se snašao i kao voditelj emisije kolažnog tipa “Šarenica” koju mnogi prate subotom i nedeljom na RTS – u, a uspešno je pisao i za magazin Mozzart Sport. Oženjen je sa jednom od naših najboljih košarkašica svih vremena Anđelijom Arbutinom sa kojom ima ćerke Ninu i Lanu.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketslobodan šarenac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara