Humanitatni tiket Saše Ilića: Srbija pobeđuje i Mitrović daje gol

Vreme čitanja: 2min | ned. 17.06.18. | 08:47

Promoter MOZZARTOVE akcije MILION RAZLOGA ZA GOL tipuje za udruženje NURDOR

Sigurno već znate da je kompanija MOZZART odlučila da za svaki gol Srbije na Svetskom prvenstvu donira milion dinara za humanitarne svrhe.

Ali to nije sve!

Izabrane vesti

Pred svaki meč Orlova promoteri akcije Dejan Stanković i Saša Ilić sastavljaće humanitarne tikete u okviru akcije „Humanitarni tiket u podne“, a kompanija MOZZART donira ulog u iznosu od 25.000 dinara i jednom i drugom. Upravo je ta suma i zagarantovani dobitak. Dakle, ako tiket prođe ulog se množi s kvotom i ukupni dobitak se donira u humanitarne svrhe, a ako ne prođe, 25.000 dinara svakako ide u fond akcije MILION RAZLOGA ZA GOL, gde se svakim pogotkom Orlova „sliva“ milion dinara.

MITROVIĆ DAJE GOL I SRBIJA POBEĐUJE - 3,75!

A Partizanov kapiten Saša Ilić, na predlog selektora Mladena Krstajića, baš u društvu drugog promotera akcije MILION RAZLOGA ZA GOL, Dejana Stankovića, proveo je početkom juna nekoliko dana u kampu reprezentacije u Austriji i na licu mesta se uverio u kvalitet našeg sastava. Zato mu i daje prednost u uvodnom susretu Grupe E u Samari, KOSTARIKA – SRBIJA.
„Video sam sjajno raspoložene momke u hotelu, ali i disciplinovane na terenu. Utisak iz meča sa Čileom znatno su popravili protiv Bolivije, a kako se na tom susretu raspucao Aleksandar Mitrović, navijam da zatrese i mrežu Kostarike. Valjda neu da izmalerišem naše, ako kažem da se nadam pobedi i tom Mitrovom golu. Idealno bi bilo 1:0 za Srbiju i da moj bivši saigrač iz Partizana postigne gol. Luda to je glava. Voli ovakve utakmice, zbog čega ću vezati te dve igre“,
predočio je Saša Ilić.

Iako će pažnja svih ljubitelja fudbala u Srbiji biti usmerena ka susretu s Kostarikom, uzbuđenja se očekuju i u preostala dva duela nedeljnog programa. Na terenu stadiona Lužnjiki u Moskvi od 17.00 sastaju se NEMAČKA – MEKSIKO.

„Kako bih zadržao dobre šanse za dobitak, ovaj tip ne ulazi na tiket, nego je čisto savetodavne prirode. Očekujem goleadu, pošto je napad bolji deo oba tima. Zato GG&3+.“

Od 20.00 u Rostovu se igra drugi duel našeg grupe, BRAZIL – ŠVAJCARSKA.
„Svaka čast Švajcarcima na učinku u kvalifikacijama i baražu, ali ovde se zna favorit. Brazil deluje ubedljivo i razigrano, pa verujem da će pobedu nagovestiti već u prvom poluremenu. Igram 1-1&3+. I to čisto ko želi da prepiše“, dodao je Saša Ilić.

Kapiten Partizana odlučio je da dobitak s ovog tiketa, a podsećamo, 25.000 dinara je garantovano, kao i svoj „deo“ od svakog gola Orlova (Saša i Dejan za svaki pogodak Srbije dobijaju po 500.000 dinara koje oni opredeljuju) donira Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka - NURDOR.

Inače, kroz akciju „Humanitarni tiket u podne“ kompanija MOZZART dosad je donirala više od sedam miliona dinara.

Navijamo za Srbiju! Postoji i više od MILION RAZLOGA ZA GOL.

 


tagovi

Saša Ilićhumanitarni tiketbet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara