Mislav Oršić (©Reuters)
Mislav Oršić (©Reuters)

I Dinamo se sprema za napad na LŠ: Oprost duga od 3.000.000 za povratak omiljenog sina iz Premijer lige

Vreme čitanja: 2min | pet. 14.04.23. | 09:58

Mislav Oršić na radaru Modrih

Uspeli su na Maksimiru da prežive previranja u upravi kluba, a sada žele da dokažu i da sve te „igre prestola“ neće ugroziti Dinamovu supremaciju u Hrvatskoj. Prema navodima Sportskih novosti, Modri su već identifikovali prvo veliko pojačanje za narednu sezonu, pošto su rešeni da krenu po Mislava Oršića i klupskog rekordera po broju golova u Evropi vrate u Zagreb.

Čini se da bi to odgovaralo i samom Oršiću, jer uprkos nekim blistavim partijama u Dinamu 30-godišnji fudbaler se nije snašao otkako je u januaru prešao u Premijer ligu, tačnije u Sautempton. Možda je za njega već bilo kasno, možda mu samo nije legao novi klub, tek Oršić je u Premijer ligi odigrao tričavih šest minuta.

Izabrane vesti

Kako je Sautempton zakuca na dnu Premijer lige – mada opstanak još nije nemoguća misija – deluje da bi i Mislavu odgovaralo da napusti Englesku. A, to bi možda moglo da bude i lakše no što se misli, jer kada su ga Sveci kupovali obavezali su se da će Dinamu isplatiti obeštećenje od 6.000.000 evra u dve rate.

Bilo je tu i nekih bonusa, ali sasvim je jasno da oni sada izgledaju nerealno.

Kako bilo, prvu ratu od 3.000.000 Sveci su i platili, druga tek treba da stigne, a na Masimiru se nadaju da da će Sautempton pristati da im vrati Oršića ako im se ostatak naplati.

Veliku ulogu u tom poslu trebalo bi da ima menadžer Branko Hucika, koji inače zastupa i interese novog Dinamovog trenera Igora Bišćana. Hucika je već sledeće nedelje u Engleskoj da sa Oršićem vidi – kako dalje. Dinamo se nada biće – sve po starom.


tagovi

Mislav OršićDinamo Zagreb

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara