I Goran sa Ceraka ide u Katar po pobedu nad Brazilom

Vreme čitanja: 3min | čet. 27.10.22. | 14:36

Mesto u Mozzartovom avionu obezbeđeno dobitnim tiketom s kvotom 1742,26

Mesta u Mozzartovom avionu za Katar na utakmicu Svetskog prvenstva između Brazila i Srbije sve je manje. Ostalo je da se ukrca još pet putnika, pa požurite. Vremena da pogodite najveću kvotu imate do kraja meseca. Goran Arsić sa Ceraka uspeo je na vreme da se ukrca, pošto je sastavio dobitan tiket s kvotom 1742,26.

Pogodio je čak 10 parova, a strepeo jedino u susretu Lige šampiona između Seltika i Šahtjora za koji je tipovao da će Šahtjor pobediti ili će biti nerešeno i da će oba tima postići najmanje po gol. Meč je završen 1:1, ali su domaćini iz Glazgova u finišu imali dve velike šanse za pobedu. U nadoknadi je stativa bila saveznik ukrajinskog predstavnika i Gorana Arsića.

Izabrane vesti

"Bilo je gusto, Šahtjor je nepredvidiv tim, mogu da pobede velike, ali i da izgube kada to niko ne očekuje. Srećom, ovaj put je ispalo kao što sam se nadao", zadovoljno konstatuje Mozzartov igrač.

Ostalih devet mečeva nisu bili toliko stresni, ali jedan je posebno obradovao Gorana.

"Ne znam kako su se na tiketu našli omladinci Crvene zvezde. Ne zato što sam partizanovac, već zato što nisam planirao to da igram. Verovatno sam upisao pogrešnu šifru kada sam sastavljao tiket. Čuo sam da su gubili 2:0 na poluvremenu, pa izjednačili u drugom. Hvala im na tome", kroz osmeh kaže naš kladilac, koji je za duel crveno-belih omladinaca i AZ Alkmara u Ligi šampiona za mlade, igran u Holandiji, prognozirao da će biti od tri do pet golova.

Utakmica Brazil - Srbija je 24. novembra na velelepnom stadionu Lusail, kapaciteta 80.000 mesta, na kom će biti odigrano i finale predstojećeg Mundijala.

S optimizmom 55-godišnji Beograđanin putuje u Katar.

"Verujem da Srbija može i više od prolaska grupe. Verujem da ćemo pobediti Brazil 2:1, kao 1930. godine. Naravno, uz golove Mitrogola, a i Vlahović igra lepo za reprezentaciju. Iskreno, nisam verovao da će Piksi uspeti tako dobro da uklopi tim, ali svaka mu čast", ističe još jedan od Mozzartovih dobitnika u nagradnoj igri za put na Mundijal u Kataru i utakmicu sa petostrukim svetskim šampionima.

Podsetimo, nagradna igra traje do kraja meseca, te je još pet slobodnih mesta u Mozzartovom avionu. Posle dosta vremena reprezentacija Srbije ima tim koji može da dogura daleko, a vi imate šansu da budete deo možda i najvećeg uspeha u istoriji srpskog fudbala. Svaki dan takmičenja biće prilika za osvajanje, a nagrada je PUT I KARTA ZA MEČ BRAZIL - SRBIJA na najvećoj fudbalskoj smotri u Kataru.

SVAKOG DANA TAKMIČENJA pobednik je takmičar koji ima dobitan tiket sa najvećom pogođenom kvotom uz uslov od najmanje četiri para po tiketu i minimalnu pojedinačnu kvotu od 1,35. Konkurencija će biti ogromna, ali u MOZZART AVIONU ima dovoljno mesta za sve. Nadamo se da ćemo se videti u Kataru.


tagovi

MozzartKatar2022pogodi najveću kvotu

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara