Komentari na vest

I žreb za Ligu šampiona ode u istoriju - UEFA uvela kompjuter i teniski sistem

S

SrdjanVGD

pre 2 meseca

Jedino ostaje da se na istoku napravi pandan LS, i da se takmice za sebe. Neka to bude LE ili nesto tako. Mislite da stadionu ne bi bili puni? Naravno, ne bi se gledalo u Argentini i Kongu, ali bi gledala cela Istocna Evropa. Naravno, svi iole dobri igraci bi trcali na Zapad, ali i vec je tako.
ћ

ћао здраво

pre 2 meseca

Зашто не убаце роботе да играју с аженама рецимо, то би по тим фирмама било најбоље.. Ауматерину. шта ће остати од људског рода? Чему онда живот? Остаће да се играју утакмице село против села и негдје забачено у шуму или планину, па да се игра као до сад, са људима.
Z

Zvezda 91

pre 2 meseca

Nije los ovaj nov sistem takmicenja, samo da vidimo kako je to na delu...ovako fino izgleda.
S

Srbija 1991

pre 2 meseca

UEFA se bruka kao i uvek!
G

Gunđalo

pre 2 meseca

Nije samo jasno, šta se dešava s poraženima u baražu? Da li oni nastavljaju u LE ili takođe završavaju kao ovi od 24.og mesta? Zna li neko?
И

Ишизаки

pre 2 meseca

То је то, само још да се Саудијска Арабија припоји УЕФА такмичењима и ћао фудбале. Нека Леверкузен освоји титулу ове сезоне и то је то од мене. Намирене фудбалске жеље.
I

Inzaghi

pre 2 meseca

UEFA Super liga, pošto u ovom takmičenju jedva da će biti trećina šampiona država.
A

Artur2

pre 2 meseca

Kako god bude bice zanimljivije od ovog sranja sad..
k

kojotski

pre 2 meseca

Nova pravila lige šampiona Iliti u prevodu lud zbunjenog. Trebaš završiti tri fakulteta da shvatiš kako funkcioniše samo žreb, a gde je tek sistem takmičenja.
.

.....

pre 2 meseca

Nije toliko komplikovano. Kompjuter bira parove u ligaškom delu. Od 1/8 finala umesto žreba se pravi kostur kao na teniskim turnirima. Prvoplasirani ide na pobednika iz duela između 16.- plasiranog i njihovog rivala u baražu. Drugoplasirani ide na pobednika između 15.-plasiranog i njihovog protivnika itd.
P

Pa ako ćemo realno

pre 2 meseca

Nameštaju svakako, a i da se gleda 4 sata izvlačenje nema poente. Ovako neka komp izvuče sve sem onih najboljih, pa neka njih izvlače ručno da se vidi koga će zapasti.
S

Simicmacan

pre 2 meseca

E bas ti znas da namestaju. Upravo ovo i rade da ne bi bilo namestanja. Ne mozes ti da napravis program da on namesta. Mislim, mozes ali ce te odmah neko drugi provaliti. Oni su upravo napravili program da bi sve to bilo realizovano u rekordno brzom vremenu i bez mnogo stelovanja. Znaci, imas 4 grupe timova i odigras po 2 utakmice sa po 2 tima iz svake grupe, ali ne mozes sa timovima iz svoje zemlje. I vozi, kompjuter odradi svoje. Ali ti sa srednjom elektrotehnickom skolom, gde si vukao 4 godine poklonjenu dvojku iz matematike, kazes da sigurno namestaju, e onda znaci da treba tebi da verujemo
p

pa sa

pre 2 meseca

Sad će moći tek da nameštaju.
g

gostinjo

pre 2 meseca

Karte za Srbija-Slovenija 150€. Ostale su izmedju 200 i 500€. Bice ponovo praznih tribina i punjenja u zadnji cas kao u Minhenu 2006. kada su pustali za dzabe na utakmice nase reprezentacije.
I

Ime gosta

pre 2 meseca

Živim u Minhenu, ali ne mogu do karata :(
K

Kikili

pre 2 meseca

Meni se ovo svidja.
C

Czz

pre 2 meseca

Kako ameri unistavaju fudbal da bi uzimali pare na njihove sportove.
.

.....

pre 2 meseca

Ako će o kompjuterskom biranju brinuti računovodstvena firma Ernst i Jang onda je regularnost zagarantovana.
D

DS1989

pre 2 meseca

Najbolje da puste par ekipa iz Emirata i Saudijske Arabije da idu direktno u LS da u finalu odmah igraju PSG protiv Sitija i da skinu gace a da ih dlakavi Arapi odrade posto su platili a sve je na prodaju ocigledno.
S

Sci-fi

pre 2 meseca

Kako će naučiti kompjuter da prepoznaje tople i hladne kuglice?
A

Asad

pre 2 meseca

Sledeća opcija da bude: Save & Load
R

Rubikova kocka

pre 2 meseca

Ma uništiće fudbal totalno! Biće cirkus kao i košarka
8

8

pre 2 meseca

Nema tu draži i iščekivanja , kao i većina novotarija posle 2000 koja dolazi sa Zapada ( izmišljanje tople vode u dokolici samo iz razloga da su oni kao nečemu bitni i postojanje same organizacije )
G

Gost 134

pre 2 meseca

Gde bi bila Zvezda?Da li je zvezda vec sampion?Sram vas bilo .
c

citajte ljudi, citajte

pre 2 meseca

majstore sram tebe bilo sto citas samo naslove i povrsno. Da si kliknuo na naslov i otvorio, video bi da je vest od prosle godine po okoncanju grupne faze LS koju je CZ igrala. I da su na konto toga napravili listu kao sto je planirano za sledecu LS, gde je Zvezda ispala najgori klub u ovoseznskoj LS.
m

majators

pre 2 meseca

Sa kompjuterskim sistemo nece biti manipulacije, sigurno.... hahahha