Ikardi izbačen iz tima!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 15:11

Nije samo traka u pitanju, Argentinac totalno skrajnut, nema ga na spisku putnika za Beč...

Nije samo traka, Mauro Ikardi je totalno skrajnut u Interu! Nakon što je na zvaničnom tviter profilu kluba saopšteno da je Argentincu oduzeta kapitenska traka i dodeljena Samiru Handanoviću, isti izvor donosi informaciju da je Lučano Spaleti, vrlo verovatno po nalogu generalnog direktora Bepea Marote, odstranio prvog strelca iz tima za predstojeću utakmicu Lige Evrope protiv Rapida.

Dakle, na popisu fudbalera na koje Spaleti računa za sutrašnju utakmicu u Beču nema imena Maura Ikardija, a da li se radi o vaspitnoj meri, ili je definitivno puklo u pregovorima oko produženja ugovora, odgovor će dati naredni sati. Eventualno dani.   

Izabrane vesti

Podsetimo, Ikardi ima važeći ugovor do juna 2021. godine, ali će ovog leta, tačnije u periodu između 1. i 15. jula biti validna izlazna klauzula od 110.000.000 koja važni samo za inostrane klubove.

Sjajni napadač trenutno prima 4.500.000 evra godišnje, a njegov menadžer i supruga Vanda Nara, zahtevala je dvostruko povećanje, dok su čelnici Intera nudili 7.000.000. Od svega toga, kako sada stvari stoje, neće biti ništa, pa ostaje da se vidi kako će se sve odraziti na rezultate Nerazura u finišu sezone.

Pregovori oko novog ugovora traju mesecima, obavijeni su kontroverzama i plasiranjem raznih informacija u javnost iz oba tabora. Kap koja je prelila čašu je izgleda bio novi istup Vande Nare u javnosti, kada je glasno sugerisla treneru Spaletiju da bi trebalo da stavlja Lautara Martineza u startnih 11. 

U današnjoj italijanskoj štampi isticano je da su trener Lučano Spaleti i Đuzepe Marota sklopili "pakt" protiv Vande Nare, a ovo je očigledno epilog tih loših odnosa. 

Ikardi je u dresu Intera odigrao 208 utakmica i postigao 122 gola, uvek je govorio kako želi dugo da ostane na Đuzepe Meaci, ali očigledno nema tih odnosa koji novac ne može da pokvari.


tagovi

Mauro IkardiVanda Nara

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara