Inter oduzeo kapitensku traku Ikardiju!

Vreme čitanja: 2min | sre. 13.02.19. | 13:01

Argentinac očigledno ostao bez novog ugovora, a već ovog leta bi mogao i da napusti Nerazure

Inter je zvanično oduzeo kapitensku traku Mauru Ikardiju, što je očigledno epilog burnih pregovora oko produžetka ugovora, u kojima je glavnu ulogu igrala i njegova supruga Vanda Nara.

Inter je na svom zvaničnom profilu objavio da je novi kapiten tima Samir Handanović, pa ostaje da se vidi šta će biti u budućnosti, ali je realno da Argentinac posle ovoga napusti klub, jer oko potpisivanja novog ugovora po svemu sudeći neće biti ništa. 

Izabrane vesti

Ikardi ima važeći ugovor do juna 2021. godine, ali će ovog leta, tačnije u periodu između 1. i 15. jula biti validna izlazna klauzula od 110.000.000 koja važni samo za inostrane klubove.

Sjajni napadač trenutno prima 4.500.000 evra godišnje, a njegov menadžer i supruga Vanda Nara, zahtevala je dvostruko povećanje, dok su čelnici Intera nudili 7.000.000. Od svega toga izvesno neće biti ništa, a ostaje da se vidi kako će se odraziti na rezultate Nerazura u finišu sezone. Pregovori oko novog ugovora traju mesecima, okrućženi su kontroverzom i plasiranjem raznih informacija u javnost iz oba tabora. Kap koja je prelila čašu je izgleda bio novi istupe Vande Nare u javnosti kada je glasno sugerisla treneru Spaletiju da bi trebalo da stavlja Lautara Martineza u startnih 11. 

U današnjoj italijanskoj štampi isticano je da su trener Lučano Spaleti i generalni direktor Đuzepe Marota sklopili "pakt" protiv Vande Nare, a ovo je očigledno epilog tih loših odnosa. 

Ikardi je u dresu Intera odigrao 208 utakmica i postigao 122 gola, uvek je govorio kako želi dugo da ostane na Đuzepe Meaci, ali očigledno nema tih odnosa koji novac ne može da pokvari.

Foto: Reuters


tagovi

Mauro Ikardi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara