Inijesta oduševljen: Pravi meč Lige šampiona! Svega je bilo...

Vreme čitanja: 2min | uto. 20.02.18. | 23:03

"Biće jako teško u revanšu"

Početnička greška, začinjena trenutkom čiste inspiracije i majstorije Andresa Inijeste - Čelsi je na kolenima!

Nije Inijesta taj koji je zakucao loptu iza leđa Tiba Kurtoe, ali je po ko zna koji put u prebogatoj karijeri pokazao svima kakav je fudbaler. Praktični nije ni video Lionela Mesi, koji mu je dotrčavao s leđa, kada mu je poslao loptu koja je završila u mreži. Inijesta je „varao“ pošto je imao oči na leđima. Jer, drugačije ne može da se opiše ono što je legendarni Španac uradio u 75. minutu utakmice i tako ukrasio fudbalski šou na Stamford Bridžu.
"Bila je to prava utakmica Lige šampiona! Imala je sve potrebne elemente", oduševljeno tvrdi Inijesta i dodaje:
"Videli smo utakmicu s mnogo tempa, neizvesnosti, tenzije. Znali smo da će biti teško. Nismo uspeli da odigramo onako kako smo hteli jer su se dobro branili. Ali, na kraju smo ipak kući poneli određenu prednost i gol koji je jako važan".

Izabrane vesti

Uprkos golu za nerešen ishod (1:1) Inijesta zna da ništa nije gotovo, poučen nekim prethodnim iskustvima iz okršaja sa Plavcima.
"Kod kuće će biti mnogo drugačije. Igrati na svom terenu, pred svojim ljudima, gde poznajemo teren mnogo bolje... Biće bolje. Ali, da se ne zavaravamo, Čelsi je jedan od najboljih timova Evrope, ima odlične igrače i šampion je Engleske. Naravno da će biti komplikovano i svaka greška će se kažnjavati".

Biće to spektakl za dve sedmice. 

(FOTO: Action Images)


tagovi

Andres Inijesta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara