Hans-Joakim Vacke (©Reuters)
Hans-Joakim Vacke (©Reuters)

Insinuacije iz Volfzburga i odgovor iz Dortmunda: Začepite!

Vreme čitanja: 1min | ned. 28.06.20. | 13:39

Da li je poslednje kolo sumnjivo?

Da li je to virus teorija zavera zahvatio i Bundesligu? Poslednje kolo jeste donelo neke neobične rezultate, ali do sada nije bilo tako otvorenih prozivki između klubova.

Otrovna strelica poletela je iz Volfzburga u pravcu Vestfalena. Dortmund je kod kuće neočekivano doživeo debakl od Hofenhajma u poslednjem kolu (4:0) i time je ostavio Vukove na šestom mestu tabele.

Izabrane vesti

Istina, imao je Volfzburg i pored toga sve u svojim rukama, ali je kod kuće poražen od Bajerna sa 4:0. To mu nije smetalo da počne sa prozivkama na račun crno-žutih.

Nisam mogao ni da zamislim da će Dortmund odigrati na takav način. Posle 0:4 šta još da kažem“, rekao je Maksimilijan Arnold, vezista Vukova.

Kroz redove je opasku provukao i direktor Jerg Šmatke.

Bilo je u poslednjem kolu nekih besmislenih stvari kod određenih timova“.

Odgovor iz Dortmunda nije trebalo dugo čekati. Poruku je poslao direktor kluba Hans-Joakim Vacke.

Da sam izgubio 4:0 kod kuće, ja bih držao jezik za zubima, a ne prozivao druge. Uostalom, ako su toliko dobri, mogli su bar jednom da nas pobede u sezoni. Zato, najbolje bi im bilo da začepe“, odbrusio je Vacke.

A, šta je to Volfzburg izgubio ovim rezultatima? Završio je na sedmom mestu, pa će morati u kvalifikacije za Ligu Evrope. Da je bio šesti, umesto Hofenhajma, išao bi pravo u grupee.


tagovi

Borusija DortmundVolfzburgHans Joakim Vacke

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara